Dr. ARKADIJ PETROV: VYSVETLENIE NOVOTVORBY ORGÁNOV + POSTUP

30.09.2023 14:31

biblik.sk/arkadij-petrov

"Umenie pracovať so svojim vedomím môže viesť ku radikálnej zmene štruktúry sveta. A svet už nebude to, čo určuje štruktúru človeka, ale úplne naopak. Práve to sa tiež deje, keď k nám s Igorom prichádzajú ľudia s rakovinou alebo s chorobou AIDS. Meníme situáciu vo svete konkrétneho človeka, pretože celý priestor sveta je utváraný na základe vedomia. A ak je to nutné, vedomie môže obnoviť akýkoľvek prvok reality, napríklad žlčník, ktorý bol pred mnohým rokmi z tela odstránený skalpelom chirurga. Práve vedomie môže prostredníctvom svojich technológii nahradiť procedúru fyzického procesu, pretože lokálny faktor človeka odráža všetky javy sveta. Pre mnoho serióznych vedcov sa takýto literárny popis zložitého biofyzického procesu sotva bude javiť zaujímavý. Preto špeciálne pre nich formulujem: iniciácia rastu vnútorných orgánov a tkanív sa dosahuje vďaka pôsobiacemu impulzu, zameranému na časti chromozómov, ktoré informačne zodpovedajú za funkciu odstráneného orgánu. Je tak pochopiteľnejšie, však?" Dr. Arkadij Petrov, cit. z knihy STVORENIE SVETA, viac tu:

 

https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

 
S/visiace články / related articles:
ONLINE SEMINÁR BIT a SLUŽBY BIT:
 
ARKADIJ PETROV: POSTUP VYTVORENIA NOVEJ BUNKY NA REGENERÁCIU A NOVOTVORBU ORGÁNOV
https://www.biblik.sk/news/arkadij-petrov-postup-vytvorenia-novej-bunky-na-regeneraciu-a-novotvorbu-organov/
 
ARKADIJ PETROV: SVETLO VEČNOSTI / ARKADI PETROV: THE LIGHT OF ETERNITY / Аркадий Петров: Свет Вечности (документальный фильм) (RUS+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/arkadij-petrov-svetlo-vecnosti-arkadi-petrov-the-light-of-eternity-arkadij-petrov-svet-vechnosti-dokumentalnyj-film/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!