ARKADIJ PETROV: POSTUP VYTVORENIA NOVEJ BUNKY NA REGENERÁCIU A NOVOTVORBU ORGÁNOV

02.06.2022 11:09

"Lebo ameň vám hovorím, že ktokoľvek by povedal tomuto vrchu: Zdvihni sa a hoď sa do mora! a nepochyboval by vo svojom srdci, ale by veril, že sa stane, čo hovorí, bude mu, čokoľvek by povedal." Marek 11:23

 
-   -   -
Poznámka Biblik: Práca so sférou + postup uvedený v dnešnom článku poskytuje podľa doterajších skúseností veľmi široké a účinné možnosti regenerácie orgánov.

 

Viera, že je možné, aby dorástli amputované končatiny alebo úplne zregenerovali nefunkčné alebo poškodené orgány, je potrebná. Dorastenie vnútorného predtým amputovaného orgánu - s tým sa lekári podľa mojich informáci občas stretávali, je známy prípad aj u nás z TN. Dorastenie vonkajšieho-viditeľného orgánu, napr. nohy, prsta - s týmto sa lekári stretávajú menej, ale tiež, napr. známy prípad z ČR, ktorý v jednej zo svojich prednášok spomína MUDr. Jan Šula. Zároveň dodal, že ešte chvíľu potrvá, kým sa takéto veci dostanú do lekárskych učebníc.

Tento postup som študoval dlhšie, kým som ho pochopil a je dobré sa k nemu vrátiť, človek si môže všimnúť pri opakovanom sústredenom čítaní nové veci. Výsledky na vnútorných orgánoch boli okamžité, ale napríklad na vonkajších orgánoch zabralo určitý čas, kým sa viditeľne navonok prejavili také výsledky, s ktorými je človek spokojný. Pre väčšinu ľudí nebude stačiť si postup iba jeden krát prečítať. Najdôležitejší je tréning, jasná predsta, rýchlosť impulzu a cvičí sa jedine aplikáciou postupu do praxe.

Vynikajúce výsledky som dosiahol, až keď sa mi vedomím darilo vytvárať nové bunky na viacej poškodených miestach naraz a súčasne. Predtým bol pre mňa postup dosť zložitý a pomalý aj s jednou bunkou, neskôr to išlo ľahko a bleskovo zároveň i na viacerých miestach naraz. Dovtedy som v predstave piloval tvorbu delenia bunky, jasnú, konkrétnu predstavu delenia novej nepoškodenej bunky konkr. orgánu (jasná predstava je podľa mňa dôležitá a keď sa to úspešne veľa krát podarilo, jednoducho som zistil, že si dokážem tento proces jasne predstaviť aj na viacerých miestach naraz, čím sa pravdepodobne veľmi zvýšila rýchlosť regenerácie a novotvorby aj viditeľne - podstatné je to, že predtým poškodené alebo menej funkčné orgány sú teraz zdravé) Výsledky okamžitého zlepšenia zdravia (do 24 hodín) pri práci s vnút. orgánmi sa mi subj. dosahovali veľmi ľahko. Na viditeľnej úrovni boli výsledky tiež viditeľné, ale zo začiatku veľmi pomalé. Na začiatok som volil postup vytvárania jednej bunky, neskôr som vedomím pracoval v konkrétnom orgáne na viacerých miestach naraz súčasne. Výsledky mojej praxe sú ak by som mal vybrať napríklad jeden jasný, hmatateľný, viditeľný dôkaz: úspešne sa podarila regenerácia hlbokých chemických popálenín kože, ktoré sa celé roky nehojili, v ohyboch praskali až do krvi. Po niekoľkých týždňoch zdokonaľovania postupov koža je takmer úplne na nerozoznanie od ostatnej, zdravá, bez poškodení a viac sa netrhá ani nepraská. Došlo buď k hĺbkovej regenerácii alebo k novovytvoreniu? Podstatné je, že človek sa tým problémom viac netrápi!

Postupy by sa určite dali využiť napríklad pri liečbe popálenín a ťažko hojacich sa rán, ale možnosti sú oveľa, oveľa širšie. Tento postup zatiaľ nevyučujeme, aby som nevtiskol vlastný obraz "ako sa to má" je potrebné, aby každý študoval a trénoval sám. Kontraindikácie: konc. cvičenia sa vo všeobecnosti neodporúčajú praktizovať ľuďom, ktorí užívajú drogy alebo psych. lieky, resp. látky ovpl. CNS (silní kávičkári, silní fajčiari, huliči a pod.)

V krátkosti som zhrnul výsledky, nikoho na tieto cvičenia nenahováram, kto má nejaké náboženské alebo iné výhrady, má právo ich necvičiť. Opísal som vlastnú skúsenosť s praktizovaním tohto postupu (zvýraznené žltým) a tento postup som už niekoľko krát použil na regeneráciu vnútorných i vonkajších orgánov s vynikajúcimi výsledkami:

"A teraz buďte pozorní: odhaľujem vám technológiu vzkriesenia. Ľudia ju získavajú po prvý raz od tých časov, kedy Kristus prebudil vedomie. Je to vôĺa Stvoriteľova, my ju plníme a pokračujeme v tom, čo začal Grigorij Petrovič Grabovoj. Na tomto mieste sa niekomu zachce sarkasticky sa usmiať, niekomu točiť prstom pri spánku ako Héra, keď uvidela vo svojom paláci okeanidu Elektru. Ako je komu ľúbe. Veď človek sa rozhoduje sám, a sám taktiež zodpovedá za následky svojich rozhodnutí. Najskôr nedokážete po prečítaní nasledujúcich stránok hneď niekoho vzkriesiť z mŕtvych alebo dosiahnuť nesmrteľnosti, ale budete mať správny ukazovateľ a vďaka nemu môžete usilovať o Pravdu.

Spočiatku musíte uvidieť obraz človeka, ktorého chcete vzkriesiť z mŕtvych a potom jeho kontúru. Nasledujúca činnosť je zlúčenie obrazu a kontúry.

Kontúra je živá forma. Odráža celý svet a jeho vše pojímajúce súvislosti. Hranica kontúry oddeľuje vonkajšie od vnútorného.

Vytvorte vo vnútri informačný bod - jadro bunky. Bunku si predstavete ideálnu, ako vzorovú, ktorá nemá žiadnu patológiu, je bez poškodenia. Plne zodpovedá pojmu NORMA. V tom prípade vzniká prvok vnímania, ale pre vizualizáciu nepoužívajte znalosti z anatomických atlasov a z učebníc o morfológii tela. Vaše vedomie chápe omnoho lepšie než všetci odborníci, čo a ako je vo vašom tele usporiadané, a vytvorí všetko samé. V tú chvíľu vaša duša odovzdáva požadované znalosti do vedomia.

Potom sa bunka začína deliť. Z centrálneho bodu vzniká akoby okvetný plátok, druhý, tretí, štvrtý. A tu sa už roztvoril kvietok, kvietok duše.

Počuli ste niekedy o tekutých kryštáloch, ktoré sa nachádzajú v jadre bunky? Nie? To neni nič také strašné. Proste si predstavte vľavo od kvietku duše kryštál vedomia a zlúčte tekutý kryštál a ten, ktorý si predstavíte. Veď to nie je úplne jedno a to isté. Ale nepochybujte. Vo vašej duši je vedenie, ktoré vám pomôže. 

Vedomie je už výstup do reality a dáva duši možnosť, aby telo riadila. Takto sa vám vyjavila forma (kontúra), naplnenie (kvietok), okvetný plátok (vnútorný obsah) a kryštál - to, čo sa nachádza v obsahu ako mechanizmus riadenia.

Teraz je zapotreby impulz. Musí byť silný a rýchly. Spomeňte si, že som o tom hovoril, keď sme preberali prácu s bodmi archivácie. Dávate impulz - a delenie buniek začína. Začína pod vplyvom prenikavého a jednotného životného pohybu. Či už len v maličkom, ničotnom rozsahu, ale je to skutočný život, v ktorom budú všetky prvky stanovené Tvorcom, a nie monštrá klonované v laboratóriách.

Bunky sa delia. Množinu je nutné spojiť v jednotu. V kontúre, v oblasti slnečnej pletene si predstavte horizontálny znak nekonečna a uveďte ho do pohybu v smere hodinových ručičiek. Iba prostredníctvom nekonečna môžeme získať množinu a z množiny jednotu.

Cesta duše vedie ku kryštálu (je to logos), kde duša ide po spojoch sveta. Spoje sveta sú nekonečné. Sú vyjavené a prostredníctvom jasnovidnosti sú vnímané ako striebrité alebo zlatavé nite okolo kryštálu, kvietku, prvku, oblasti. Keď sa na to pozrieme z hora, je vidieť, ako duša chodí po týchto nitiach.

Tak sa odhaľuje nekonečno vnútorného sveta za pomoci duše a cesty duše.

Duša vychádza po ceste do kryštálu, kvietku, prvku, oblasti, je vedená Duchom svätým po spojoch sveta. Prichádza k nekonečnu, kde prijíma vedenie, vytvára prvok a tvorí množinu. Potom sa z kráľovstva nebeského vracia, znovu prechádza oblasťou, prvkom, kvietkom a kryštálom, a tým získava život. Prichádza touto cestou na Zem, kde získava telesný život.

Do duše vstupuje duch, ktorý, razí cestu pre oblasť vedomia. Tá vstupuje do prvku duše. Potom začína človek dýchať. Jeho srdce začína biť. Nadychuje sa, zo sveta vonkajšieho nadychuje do sveta vnútorného a vydychuje do sveta vonkajšieho, a tak prenikajúcim a jednotným spojuje vedomie a dušu. Mnohým čitateľom sa táto technológia bude javiť buď ako veľmi podivná alebo veľmi obtiažna. Chápem. Ale verte, že nikdy nie ste sami. A v každej vašej dobrej veci sa nájde nemálo pomocníkov. Mnohí z nich nie sú viditeľní. No a čo? Pozrite sa, ako pomáhajú našim menším bratom.

Pri pohľade na obrázky mravenísk afrických termitov je ťažké uveriť, že to nie je dielo rúk vysoko vyspelej civilizácie. ..."  Z knihy  Arkadij Petrov, STVORENIE SVETA 2 , str. 318-319. Metódu regenerácie orgánov na základe postupov z PRAKTICKEJ UČEBNICE vyučujeme tu: https://www.biblik.sk/products/regeneracia/

Poznámka Biblik: Práca so sférou + postup uvedený v dnešnom článku poskytuje podľa doterajších skúseností veľmi široké a účinné možnosti regenerácie orgánov.
Súvisiace články / related articles:
ONLINE SEMINÁR BIT a SLUŽBY BIT:
https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/
 
Dr. ARKADIJ PETROV: VYSVETLENIE NOVOTVORBY ORGÁNOV + POSTUP
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-vysvetlenie-novotvorby-organov-postup/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 



 



 










 

 

 




 



 







 



 




 




 





 



 



 

 

 



 



 

 

 

 



 



 



 

 

 

MUDr. Karel Erben a hosté, Homocystein a B17 v léčení nádorových onemocnění:

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/doplnky-vyzivy/