Dr. CHRISTIANE NORTHRUP: NAZDÁVAM SA, ŽE TELO OČKOVANEJ OSOBY VYLUČUJE NIEČO, ČO JE POTENCIÁLNE NEBEZPEČNÉ PRE OSTATNÝCH / Dr. NORTHRUP: VACCINES AS BIO WEAPONS? (SK, ENG)

29.04.2021 10:43

"Môj pocit z tohto celého je, že telo očkovanej osoby produkuje niečo, čo je potenciálne nebezpečné pre ostatných."

"My feeling about this is that something is being produced by the body of a vaccinated person that is possibly adversely affecting others."

https://rumble.com/vg7ws9-dr.-northrup-okovan-lid-ze-sebe-vyluuj-nco-co-nepzniv-ovlivuje-ostatn-zejmn.html

Poznámka Biblik: stránka Biblik.sk vznikla predovšetkým preto, aby sme varovali ľudí pred nebezpečenstvom vakcín. Vakcíny sú podľa nás jednou z hlavných príčin fyzických aj psychických chorôb. Vakcíny považujeme za zdravie ohrozujúce, smrteľne nebezpečné biologické zbrane určené na šírenie chorôb, kontrolu myšlienok, obmedzenie plodnosti a zníženie počtu ľudí.* Všimnite si, ako sú vakcíny vnucované od detstva, teraz sa násile stupňuje.

Bohužiaľ, aj testovanie formou špárovania je očkovanie, aj testovacie tyčinky sú potenciálna biologická zbraň, preto ustavične varujeme ľudí, aby sa nedávali formou špárovania testovať! Existujú dôkazy, že testami nakazia ľudí, od bolestí nosa, chrípkového ochorenia a mnohé ďalšie fyzické aj psychické problémy, objavujúce sa po testovaní. Ľudia bežne po testoch ochorejú, niektorí aj vážne. Obvyklý je po testovaní detox tela, akoby sa telo snažilo  chemikálie v testoch       vylúčiť (viac v poznámke tu) Testovaným osobám niekedy do troch dní začne prudko tiecť z nosa. Niektorí ochorejú ihneď po testoch, niektorí trpia dlhodobo bolesťami nosa (možná infekcia) a niektorí priamo po testoch ochorejú. Testy formou špárovania sú možný spôsob nákazy. S testovanými osobami je podľa nás nebezpečné spať (možný prenos nákazy z testov cez telesné tekutiny. Testovaný=potenciálne nakazený). Možno s testovanými to je alebo bude po istom čase podobné ako s očkovanými... (Možno ich infikovali testami a možno je tiež nebezpečné sa pri nich pohybovať, ale nebojím sa ani bežného kontaktu s očkovaným ani kontaktu s testovaným) Kto vie, ale veď oni sami išli na experiment, môžeme dúfať, že snáď to dobre dopadne.

Najprv od ľudí žiadali rúška, potom testy a tretí krok sú vakcíny... Od začiatku vlády mnohých štátov pod zámienkou vírusu páchajú zločiny proti ľudskosti a budú sa zodpovedať! Je to Matovičova vláda, ktorá tlačila ľudí do zdravie poškodzujúcich krokov, ktoré budú mať za následok mnohé úmrtia! Hlavnou osobou cez ktorú sa umožňovali akoby "legalizovať" zločinné život ohrozujúce nariadenia je Mikas a nečinná prezidentka, ktorá sa na kroky, vedúce k odstráneniu demokracie a nátlaku k možnému poškodeniu zdravia len prizerala. Každý zdravotný zákrok má svoje riziká, ľudí nikto neupozornil a bol a je stále vyvíjaný nátlak nosiť rúška, respirátory, testovať sa a očkovať.

Podľa najnovších informácií pri očkovanom je dokonca nebezpečné sa pohybovať! Vo vakcínach je nejaká biologická zbraň (a zrejme aj v testoch), ktorú telo vylučuje (dva krát očkovaní bežne dostanú tzv. "Covid", po testoch sa tiež objavuje vážnejšie alebo miernejšie ochorenie, napr. nádcha - čistenie slizníc po troch dňoch od testov). Existujú jasné náznaky, že práve testami a očkovaním sa tu vyrába skutočná pandémia...

-   -   -

* "Musíme rozoštvať celý svet hádkami, nepriateľstvom, zápasmi, nenávisťou vrcholiacou v popravách, hladom a očkovaním chorôb takže Gojimom potom ostane jediné východisko: túžba po našich peniazoch a po našej vláde." Protokoly sionských mudrcov