Dr. EDUARD TOMÁŠ: PRVNÍ DODATEK

04.08.2022 10:38

Dr. EDUARD TOMÁŠ: PRVNÍ DODATEK:

https://uloz.to/file/ThDVik7BEyIe/dr-e-t-prvni-dodatek-mp3#!ZJMvZwR2AmEvLwD5MQp3LwyuL2IyA2IWrHIhDaOcFRycowyyZj==

Poznámka Biblik: v tejto krátkej prednáške odzneli dosť dôležité veci. Čo by Vám mohlo pomôcť pri Vašich duchovných cvičeniach je napríklad uvedomenie si, že Vy ste, obrátiť pozornosť na pozornosť! (bibl. "SOM ma poslal k vám.", Ex 3:14) Chce to prax, akonáhle sa to darí, netvoria sa viac žiadne myšlienky! Takto mnohí z vás môžu pomerne ľahko pri meditácii eliminovať nežiadúce myšlienky a cvičenia sa môžu konečne začať dariť do hĺbky.

Môžete vnímať i rozdiely v pozícii rúk, napríklad ak sedíte v lotosovom/tureckom sede môže skúsiť pozíciu napr. dlane voľne položené na kolenách. Treba sa úplne uvoľniť, aj svaly očí a tváre uvoľniť, pravidelne dýchať (napr. dýchanie do brucha, bráničné dýchanie) a ako hovorí Dr. Eduard Tomáš - jednoducho obrátiť pozornosť na pozornosť. Pre pokročilých jednoduché, ostatní môžu začať napr. s jednobodovou koncentráciou na čierny bod na stene v úrovni očí, (resp. v úrovni tretieho oka, kúsok vyššie od očí, súst. zo vzdialenosti cca 1,5m. príp. bližšie, podstatné je, že bod musí byť čierny, príp. nejaký ušľachtilý predmet, zlato, diamant a pod.), alebo sústredením sa na dych, až nakoniec človek netvorí žiadne myšlienky a je tým, čím je - JE! (JA)

 konkrétna veľmi jednoduchá technika, ktorá môže priniesť výsledky, popísaná v Poznámke v tomto článku, vhodné je však plné psychické zdravie a čistá myseľ (žiadne drogy ani alkoholizmus, ani žiadne psych. drogy-antidepresíva, pri tejto technike môže byť veľkým rizikom užívanie látok ovplyvňujúcich CNS alebo sklony ku psych. chorobám, takisto však môže veľmi pomôcť dostať sa zo závislosti von)

LINK NA VŠETKY PREDNÁŠKY Dr. EDUARDA TOMÁŠA - po rozkliknutí aj bezplatne na stiahnutie:

https://www.biblik.sk/usb-media-hudba/
 

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý dobrý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU