DRÁČIK.SK MÁ UŽ AJ SVOJ BLOG - DUVIKONCEPT.COM: "Túto bezvládnu vládu treba vymeniť. Čím skôr, tým sa napácha menej škôd. Už ich je aj tak dosť. Všetko čo robia je zamerané proti Slovensku."

07.12.2022 19:33


duvikoncept.com

"Túto bezvládnu vládu treba vymeniť

Čím skôr, tým sa napácha menej škôd. Už ich je aj tak dosť.

Všetko čo robia je zamerané proti Slovensku. Dokonca aj keď sa niečo zdá pozitívne, je za tým záškodnícky úmysel.

Ja vám to píšem, ale toto predsa musí vidieť každý. Tam, kde by mali nekonajú, kde konajú všetko rozbijú a naťahujú čas. Ten, kto ich platí a riadi, to tu chce čo najviac poškodiť, ako armáda opúšťajúca okupované územie. Toto nebola nikdy naša vláda ale protektorátna.

Sme ako loď bez kapitána a kormidelníka, ktorá je zmietaná vlnami a môže sa kedykoľvek roztrieštiť o útesy.  

Je dôležité to vidieť a želať si funkčný štát. Každému by predsa malo záležať na jeho existencii a budúcnosti jeho detí.

Nedá sa žiť zo dňa na deň, že ja ešte mám na jedlo, elektrinu, bývanie a takto to nejako prežijem. Takýmto prístupom sa všetko vyparí a môžeme dopadnúť ako Ukrajinci. Smutný stav, bez všetkého. Rozbitá krajina, utekajúci ľudia. Muselo to byť? NEMUSELO. Loď nemusela vraziť do útesov.

Vy vo vláde a parlamente, čo máte ešte duchaprítomnosť, konajte a zrušte ich čo najskôr. Veď to vidíte, že sa rútime na útesy. Vy na to doplatíte rovnako. Chcete byť navždy v učebniciach dejepisu, ako tí čo zničili túto krajinu?

Nech v každom zahrmí. Chcem zmenu k lepšiemu zajtrajšku.

Čas sa kráti, škody narastajú."

ZDROJ: https://duvikoncept.com/2022/12/02/tuto-bezvladnu-vladu-treba-vymenit/

Poznámka Biblik:

Možnosť ako zmeniť vládu je presne to isté, ako to robila protistrana pri farebných revolúciách - určil sa vodca a akákoľvek nepohodlná vláda - hoci aj legitímna, sa vyhlásila za nelegitímnu. Niekto však chápal ako funguje štát, niekto to premyslel, zorganizoval a financoval - zjednotiť by sa mohla slovenská inteligencia a slovenskí podnikatelia.

Čo sa týka súčasnej vlády, neprekvapilo by, ak by slovenské firmy začali organizovať ich odstránenie ako kedysi aj na Slovensku sa dávali bomby do áut či strieľali samopalmi po konkurencii. Globálne korporácie sa domácich podnikateľov jednoducho snažia odstrániť ako konkurenciu, a brániť svoje záujmy je možné aj odstraňovaním ich poskokov. Toto je vojna! Jednotný postoj a ochota obetovať všetko sú potrebné. Čo by to však na Slovensku vyvolalo? Policajný štát s hliadkami vojakov NATO? A čo vyvolá nečinnosť? Pravdepodobne niečo podobné - hra na covid pokračuje novým scénárom - umelo riadenou krízou, schválnym ničením dostupných zdrojov a postupným, každodenným ustavičným znižovaním životnej úrovne. (vyprovokovaná vojna, sankcie, nútenie národných vlád rozoštvávať konflikt podobne ako predtým - "čím viac opatrení, testov a vakcín, tým viac chorých a mŕtvych" - každý jeden deň takejto fľandry a takejto vlády prináša majetkové škody aj straty na životoch) Pri moci sú satanisti a fašisti, pokračujú zvrhlosti, prekrúcanie všetkého normálneho a legalizuje sa holokaust!

Skutočne to vyzerá, ako keby národné vlády boli používané ako nástraha k nastoleniu teroru. Národy volajú po pomste, ľudia chcú tak ako kedysi aj dnes vidieť fašistov visieť! Čo by nastalo v prípade občianskej vojny? Nový lockdown s pár hliadkujúcimi vojakmi NATO v uliciach a totálny policajný štát? Zavreli by ľudí v panelákoch, obkľúčili mestá a povedali, že skrátka už nie sú potraviny? A to sa ešte ani zďaleka neprejavili naplno účinky jedovatých testov a očkovania, ktorými niekto chcel nakaziť a pozabíjať ľudí - teda chceli zorganizovať skutočnú pandémiu a vyvolať skutočnú krízu - o to istíé sa snažia cez chemtrails a cez 5G a mobilné vysielače - ľudia sa musia organizovať a tak, ako vláda robí "legálne" určité kroky, tak budú legálne odstraňované aj antény z blízkosti domov aj tí, ktorí ich schválili! Likvidácia mobilných vysielačov v blízkosti budov je akt nevyhnutnej obrany, pretože ináč budú ľudia tak otupení a tak chorí, že neurobia nič... Na následky rozšírenia silných EM polí budú umierať! Niekto tu cielene vytvára prostredie absolútne nezlučiteľné so zdravím a so životom!

Tieto zariadenia - 5G a mobilné antény sú úhlavní nepriatelia, ktoré držia ľudí v pasivite a hypnóze. Sú to nástroje na kontrolu myšlienok, ľudia sa cítia oddelení jeden od druhého, bývajú chorí a sú dezorientovaní. Nebudú schopní sa sústrediť ani jedinú minútu, budú len pobehovať sem a tam, až kým nepadnú vyčerpaním! A frekvencie mobilných antén sa ustavične navyšujú preto, aby si na to nezvykli a nestihli sa prispôsobiť! Už teraz kôli vysokým frekvenciám sa ľudia dusia a trpia bolesťami hlavy a srdca! Zapáliť či odstrániť mobilný vysielač a s propagátormi 5G zachádzať ako s teroristami a vrahmi je na mieste! Žiadne petície! Zlikvidovať ich vysielače a porátať sa s páchateľmi genocídy!

Takzvaná slovenská vláda tu vôbec nevládne, sú to rôzne záujmové skupiny a chápadlá globálnej satanistickej mafie. Pre pochopenie, ako funguje štát napr. generál Petrov:

https://www.biblik.sk/news/general-petrov-preco-sa-niektorym-statom-dari-dobre-a-inym-nie-uvod-do-koncepcie-socialnej-bezpecnosti/

__________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU