DRUHÁ VLNA KORONAPROPAGANDY

24.06.2020 10:51

"Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, a bude bývať hlad a mor, a zemetrasenia budú miestami." Matúš 24:7

-   -   -

Ako informoval server hlavnespravy.sk v tomto článku, všetko nasvedčuje tomu, že sa chystá druhá vlna propagandy. Je úplne isté, že ich testy ukážu to, čo sa práve hodí. Pre nás je však dôležité, ak by nás k tomu nútili, nedať sa nestovať. Testy môžu byť skutočne nakazené, žiadne ich predmety si nechajte strkať do tela. Ak by bol niekto násilne nútený podstúpiť test na koronavírus, radšej nech si nechá odobrať krv, je to bezpečnejšie. Pretože masové testovanie rôznymi predmetmi, ktoré ľuďom pchajú do úst alebo do nosa - to môže byť spôsob, ako ľudí nakaziť. Áno, skutočná pandémia by sa im po tom všetkom hodila! Nezabúdajme, že hlavní režiséri propagandy nie sú idioti, môžu mať po ruke spôsob, akým sa dá vyvolať skutočná pandémia. Jeden zo spôsobov je rozprášiť vírus z lietadiel, druhým sú masové testy, tretím je karanténa a dodávanie nakazených potravín. Zdá sa, že tu budú pokusy na všetkých poliach. Smutné je to, že ľudia s týmito zločincami spolupracujú. Tak sa dáva živná pôda propagande.

Žiadne dodržiavanie opatrení, žiadne rúška - vláda nám klamala predtým a istotne klamú aj teraz!

Tí, ktorí dodržiavajú opatrenia, alebo ich dokonca vynucujú, spolupodieľajú sa na závádzaní fašizmu na Slovensku. Obchodníci ani iní pracovníci by nemali robiť policajtov a nemali by sledovať kto má alebo nemá rúško - to nie je vaša robota, robiť esesáka! Nerobte zo seba Matovičovho psa a prestaňte striehnuť a štekať po ľuďoch!

Základom prevencie je posilnenie imunity a zdravé potraviny - video Peter Staněk tu.

Najsilnešou zbraňou na vyvolávanie degenerácie zbytku ľudstva a účinný nástroj na vyvolávanie ochorení je: OČKOVANIE. My Biblik.sk varujeme ľudí pred každým očkovaním! Očkovanie (každé a bez výnimky) je zákerné svinstvo a účinný spôsob ako poškodiť mozog, vytvoriť určitý typ charakteru a zároveň oslabiť imunitu. Očkovanie je nástroj na degeneráciu ľudstva a spôsob na šírenie infekčných a chronických ochorení. Dnes už môže byť koronavírus prítomný v každej vakcíne. 

Podľa Davida Ickeho je druhá vlna koronavírusu úplne zásadná na vytvorenie odbytu pre vakcínu, veľmi zaujímavé video nájdete tu.

Ako by sa mohla vakcína proti koronavírusu (ktorú už majú títo diabli prichystanú) presadiť bez toho, aby sa nerobila reklama? Média budú opakovať: koronavírus, koronavírus, pandémia, ďalšia vlna, pribudlo nakazených... Ľudí budú chcieť terorizovať až dokým nepodstúpia očkovanie. Ako vidíte, zopár miliardárov diktuje svetu a vládam, čo majú robiť. Až do dnešného dňa neexistovala žiadna pandémia, ale všetci sa tvárili, že sa niečo deje a robia všetko preto, aby sa 100x opakovaná lož stala skutočnosťou. Prosíme vás, nemajte na tom podiel, prestaňte dodržiavať nariadenia propagandy. Začnite sa o seba starať, vyberajte si kvalitné potraviny, pite dobrú vodu a starajte sa o svoju dušu snahou o dobro a čistotu myšlienok. Ak by zlo nemalo oporu, nemohlo by sa takto navonok manifestovať, odstráňte zlo a prevrátenosť z vášho života, hľadajte skutočný zmysel a cieľ života, hľadajte Boha.

-    -    -

"Umyte sa, očistite sa, odstráňte zlosť svojich skutkov zpred mojich očí, prestaňte zle robiť!" Izaiáš 1:16