DRZÍ POŠTOVÍ KURIÉRI

07.05.2020 11:38

"Dobrý deň,

stávalo sa opakovane, že kuriér pán D. sa vyhrážal a nádaval, že on mi balík ku dverám nosiť nebude.

Nechal mi balík aj na pošte, čo som nahlásil. Potom už normálne chodil hore, ale takmer vždy to bola z jeho strany hrubosť, agresivita a nadávky.

Pani U., vedúca pána D. povedala, že ak máme normálne výťahy (čo máme) tak má kuriér zásielky nosiť ku dverám.

Dnes zase prišiel kuriér s balíkom a oznamuje mi, že on hore nepôjde. Výnimočne sa kuriér dnes správal slušne. Obvykle býval váš kuriér drzý a hnusne nadával už keď so mnou komunikoval cez telefón alebo cez domový zvonček.

Dnes však kuriér výnimočne nenadával, ale opäť odišiel preč aj s mojim balíkom.

Prosím vás, viete mi vysvetliť, čo to má znamenať?

Kuriér to je obyčajný poštár a keď poštár príde hore s listom aj balíkom, prečo s tým majú vaši kuriéri ustavičné problémy a robia obštrukcie?

Ďakujem."

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

- mail odoslaný doručovacej spoločnosti 7.5.2020 10:37 (11:37)
 
Poznámka Biblik: Mnohé súkromné spoločnosti sa naozaj veľmi snažia, majú naozaj úroveň, vrátane pekného čistého firemného oblečenia a vystupovania. Skrátka, ak kuriér nebol hrubý idiot, nechával som mu sprepitné 2 € takmer vždy, keď som bol úplne spokojný s jeho prístupom. Ale u niektorej spoločnosti normálny prístup býva skôr rarita. Určite nie som sám, kto zažil od kuriérov protesty, nadávky a štekanie. Kuriér dole húli, sedí v aute, dymí sa mu z okna a chce od vás, aby ste v daždi behali dolu pre balíčky... Podá vám cez okno balík aj papier na podpis a tvári sa, akoby ste práve vy boli vinný za to, že on robí túto prácu trest.