Duše K - o tom jak žít soběstačně, nezávisle a lehce s J. a L. Sedlářovými, P. Hábou a Š. Urbanovou (AJ O LIEČIVÝCH ÚČINKOCH ŽIHĽAVY - RASTLINY AJ KOREŇA, A KURKUMY

11.03.2023 14:39

Duše K - o tom jak žít soběstačně, nezávisle a lehce s J. a L. Sedlářovými, P. Hábou a Š. Urbanovou (AJ O LIEČIVÝCH ÚČINKOCH ŽIHĽAVY - RASTLINY AJ KOREŇA, A KURKUMY)

https://www.youtube.com/watch?v=OgpfoGFlpro

Poznámka Biblik: koreň žihľavy sa musí rozpúšťať v tukoch alebo alkohole. Listy sušené pomleté na jedenie. Treba poznať rastliny, pôdu a odbobie zberu. Konopa (marihuana) je žihľave veľmi podobná. Niektorí nevedomí pestujú marihuanu v pôde na izbové rastliny - marihuana sa používa aj na detoxikáciu pôdy - pravdepodobne podobné to je aj so žihľavou. Žihľava sa nesmie zbierať cez prudké Slnko, až pri západe Slnka, poobede (možno kôli tomu, že natiahne aj toxíny? cez deň je akoby štava v rastlinách na maxime)

Kurkuma - v malých dávkach cca pol zarovnanej čajovej lyžičky vždy s trochou čierneho korenia. Potrebné správne dávkovanie - nie veľké dávky! Kurkuma riziková pre ľudí trpiacich žalúdočnými vredmi. Doplnky výživy s kurkumou môžu obsahovať aditíva ako napr. stearan horečnatý:

https://www.biblik.sk/news/stearan-horecnaty-vysoko-skodlivy/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!