DVA DNI LIETADLÁ NESYPALI CHEMTRAILS, NA OBLOHE NEBOLI NAPRIEK HUSTEJ LETECKEJ PREMÁVKE ŽIADNE ČIARY, MALI SME DOKONCA AJ NORMÁLNE OBLAKY A CEZ DEŇ NEBOLA ANI TMA ANI HMLA

05.04.2023 12:49

DVA DNI LIETADLÁ NESYPALI CHEMTRAILS, NA OBLOHE NEBOLI NAPRIEK HUSTEJ LETECKEJ PREMÁVKE ŽIADNE ČIARY, MALI SME DOKONCA AJ NORMÁLNE OBLAKY A CEZ DEŇ NEBOLA ANI TMA ANI HMLA

 

Dva dni sme mali normálne počasie a dokonca bolo vidieť aj normálne oblaky. Za pozornosť stojí, že v dňoch, kedy zrovna nemáme nálet posýpacích lietadiel, voľným okom nie je prakticky vidieť žiadne lietadlá, pretože prirodzená kondenzačná stopa je úplne nepatrný jav.

Dnes je však už z oblakov kôli nástreku chemikálií z lietadiel opäť totálna kaša a sivý štít, ktorý zacláňa Slnko. Deň sa stáva podobný súmraku, hrozí vážny nedostatok UV žiarenia a s tým spojené následky ako nedostatok vitamínu D, nedostatok vitamínov a živín v rastlinách, a ďalej kontaminácia vody a pôdy spádom chemikálií - je to postupná, cielená likvidácia života a depopulačný program.

Vy čo si hovoríte Polícia, ministerstvo životného prostredia, SHMÚ, Úrad na ochranu ovzdušia, ako nás chránite? Vašim satanským skurveným *ojebom o kondezančných stopách nikto neverí. Príde deň, že vás ľudia budú lynčovať a vyhadzovať z okien! (*ojeb, ojebávať=odvodené od mena židovského boha JEBE, ktorý využíval primitívny biblický starozákonný kmeň na sýtenie sa krvou, ďalej na ojeby, vraždy, genocídu, lúpeže a predovšetkým na dosiahnutie svetovlády. Podobne ako Hitler tvrdil JEBE židom, že sú vyvolení, že majú právo nežidov ojebávať, okrádať a zabíjať - vraj podľa zákona! A tomuto fašistickému hnoju, ktorý bol bohužiaľ zaradený medzi skutočné sväté spisy sa ešte hovorí Svätá Biblia! Starý zákon s výnimkou Genesis, Žalmy a Príslovia je fašistický a satanistický špinavý židovský ojeb! Nech túto sračku radšej nikto nevyhlasuje za svätú, je to dielo satanských bytostí, ktoré ojakživa túžili po nadvláde nad svetom, čo je vlastne nadvláda nad Stvoriteľom! Iba sluhovia toho zlého sú schopný takéto ojeby vyhlasovať za sväté!

-   -   -

Úrady, ktoré kryjú vyvražďovanie a spolupracujú s vrahmi je lepšie zrovnať so zemou alebo vypáliť! Aby na tieto úrady a na takýchto úradníkov prišlo všetko to trápenie, a všetky tie choroby a smrť, za ktoré sú spoluprácou s páchateľmi genocídy zodpovední! Vakcína je vraj sloboda, 5G je vraj bezpečné a chemtrails sú vraj len bežné kondenzačné stopy! Potom lynč takýchto ľudí je možné nazývať pomocou ľuďom v núdzi, ktorých títo paraziti ohrozujú a zrovnanie ich úradov so zemou je možné nazvať budovaním lepšieho a spravodlivého štátu. Na rozdiel od ich ojebov na tomto by bolo určite aspoň niečo pravdy! V každom prípade im niekto určite tiež čoskoro začne pomáhať, vrátane všetkých zločinných politikov, agresívnych policajtov a exekútorov! Istá vec je, že príde na nich! Je to istá vec!

Policajti, úradníci, ktorým záleží na vlastnom prežití alebo na zdraví na živote ľudí na Slovensku - zbavte sa nadriadených, ktorí maria vyšetrovanie chemtrails alebo odmietajú stíhať covidových a ďalších zločincov! Sudcovia a prokurátori, začnite stíhať satanistov, ich sluhov a masových vrahov! Buď na to nájdete odvahu alebo môžeme čakať len ďalšie vlny masových chorôb s obrovským počtom úmrtí. Podvod s vírusom bol iba cvičenie (skutočná chorobnosť v čase covidizmu podľa oficiálnych čísel nedosahovala ani podmienky na vyhlásenie epidémie. Bol to nácvik, zaujímavé informácie:

https://www.facebook.com/jan.rasputin.7/videos/772826523499136/

Je iba otázkou času, kedy dôjde v dôsledku rozprašovania chemtrails a následkom EM žiarenia z blízkych mobilných antén k obrovskej vlne chorôb. Povinnosťou ľudí je brániť sa a vytvoriť normálne prostredie. Rozprašovanie chemtrails majú úrady a Polícia povinnosť vyšetrovať. Ďalej tie mobilné antény v blízkosti ľudí nemajú čo hľadať, treba ich zlikvidovať a zbaviť sa propagátorov 5G. Ľudí bolí hlava, je im zle, cítia sa chorí, ale podobne ako vaše ojeby o kondenzačných stopách tvrdíte, že všetko je tu podľa normy.

 

Zastreté Slnko, z oblohy kaša, vonku tma a ak častokrát aj permanentná celodenná hmla kôli naprášeniu obrovského množstva vláken. Ľudia kašlú a sú chorí:

CHEMTRAILS TN 5.4.2023 10:20 (09:20 zimný čas)

 

LINK ULOZTO: CHEMTRAILS TN 5.4.2023

https://ulozto.sk/file/6vJZr2dSriLy/chemtrails-tn-5-4-2023-www-biblik-sk-zip#!ZGD4MGR2AGt4LzAwLGAxMwEyLJVjBKyZnKWUAGSirxHkJJIwZt==

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!