ELEKTROSMOG AKO MOŽNÁ PRÍČINA CHRONICKEJ ÚNAVY, PORÚCH SÚSTREDENIA A PORÚCH PAMÄTI

25.03.2021 11:17

Na jar (ale niekedy aj po celý rok) býva veľmi veľa ľudí unavených a bez energie. Jednou z hlavných príčin môže byť voda, ktorú pijú a ešte elektrosmog (napr. bývanie v blízkosti mobilných staníc, alebo používanie mobilného telefónu) Dr. Thomas Cowan tvrdí, že žiarenie z mobilov poškodzuje vodu, viac tu. Nový človek, ktorý bude na tejto Zemi žiť by už mal pochopiť, že nie je normálne nosiť po vreckách rádiové vysielače (mobily) a takisto je nezlučiteľné so zdravím používanie Wi-Fi a rozmiestnenie mobilných staníc v mestách. Toto musí skončiť, pretože za problémy, choroby a rakovinu to určite nestojí. Väčšina ľudí aj tak premárni čas so svojim mobilom či tabletom na hlúposti a nemajú predstavu, aká je cena, ktorú za to platia! Bežne, ak človek potrebuje pracovať, mal by si vo vlastnom záujme zabezpečiť káblové pripojenie. Na notebooku či smartphone je dobre vypínať dáta, bluetooth aj Wi-Fi. Počas jazdy autom netelefonovať, najlepšie vypnúť mobil. V aute treba vypnúť bluetooth, rovnako treba vypnúť bluetooth aj Wi-Fi aj na mobiloch a notebookoch. V domácnosti by nemali byť žiadne Wi-Fi a ak človek používa mobil, tak  by ho mal používať len na naozaj potrebné veci a nikdy by ho nemal mať pri hlave. Spodine dali do rúk mobily, do domácnosti Wi-Fi routre a obklopily ich silným rádiovým žiarením, ktoré fyzicky poškodzuje bunky a mení ich myslenie. Takýto človek len ťažko môže byť sám sebou, a len ťažko môže byť zdravý a šťastný.

Na miestach kde nie je takmer žiaden elektrosmog sa cítim ako keby zo mňa niekto strhol šedý závoj, ktorý človeka prikryje okamžite pri vstupe do mesta. Myslenie a vnímanie človeka dostávajúceho obrovské dávky elektrosmogu je úplne iné, preto sú mi už mobily a Wi-Fi úplne odporné. Tieto zariadenia považujem za nebezpečné, život a zdravie ohrozujúce. Pre mňa sú to kontrolery myšlienok, myseľ ľudstva je mobilmi a Wi-Fi programovaná na náhlenie, jedenie, zábavu a povrchnosť, čím sa retarduje u mládeže rozvoj vyšších citov. U dospelých je zase každý pokus o uvažovanie konšpirácia, tiež sa objavuje náhlenie, prežieranie, pobehovanie sem a tam, absencia citov. Chýba určitý druh vlastného a prirodzeného normálneho myslenia, ktorý robí človeka jedinečným. Ľudia sú programovaní ako roj včiel, konajú pudovo bez ohľadu na následky, strojovo, automaticky a podľa "programu", skláňajú svoje hlavy pred obrazovkami smartfonov a prijímajú "pravdu" zjavujúcu sa v tej televízi, ktorá má dnes u niektorých posvätnú dôveryhodnosť aj rozmery oltára.

Vakcíny, obrazovky a elektrosmog majú zásadný vplyv na vývoj mozgu a osobnosti človeka, tieto veci sú rafinovane premyslené na vytvorenie určitého typu človeka. (Viac tu) Zaujímavé je, že najviac ľudí, ktorí nepoužívajú mobily nájdete najskôr medzi miliardármi, v interview s jedným z nich sa dozviete, prečo nemajú ani Wi-Fi v domácnosti:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/