EM ŽIARENIE: VÁŽNA HROZBA PRE ZDRAVIE. V SKUTOČNOSTI NEEXISTUJE NIČ TAKÉ AKO NEIONIZUJÚCE EM ŽIARENIE (+Poznámka Biblik: SATANOKRACIA V ČÍNE, CHYSTÁ SA AJ U NÁS?

08.04.2023 17:03

Dnes vyšiel na dsl.sk článok, že sa pripravuje lokalizácia aj vypnutých mobilov a tabletov:

https://www.dsl.sk/article.php?article=27136

TOP KOMENT:

"S najväčšou pravdepodobnosťou ide iba o zvýšenie záťažou elektrosmogu. Niekto dobre vie, aký má EM žiarenie vplyv na myseľ aj zdravie buniek, je to kontaminant. EM žiarenie poškodzuje molekuly vody:
https://dopice.sk/rJG
EM žiarenie ovplyvňuje psychiku:
https://dopice.sk/nRt
EM žiarenie dokonca aj fyzicky poškodzuje bunky, v skutočnosti vzhľadom na poškodzovanie DNA, nie je nič také, ako neionizujúce EM žiarenie:
https://dopice.sk/rf1
Vedci mnohí dnes nemajú mobily a ľudia z IT priemyslu varujú, že by si už domov určite nedali ani Wi-Fi:
https://dopice.sk/rJF
Každé zvýšenie záťaže EM prinesie zvýšenie % chorôb a a úmrtí. Mobil nemám tiež, ale používam tablet s USB-C/LAN redukciou, vypnutými senzormi a v letovom režime. Ak by mal tablet vyžarovať sám od seba, zaobídem sa radšej bez neho!"

Poznámka Biblik: O čo tu vlastne ide? Výrobcovia sa už nesprávajú ekonomicky, tlačia bezdrôtové moduly aj tam, kde ich nikto nepotrebuje a vyvíjajú technológie a spôsoby, ako čo najviac zvýšiť u ľudí záťaž elektrosmogom. Kedysi bývalo na notebookoch tlačítko all radios off.

Čo je dnes veľmi zaujímavé, že nielen že bežne neexistuje tlačítko na vypnutie všetkých zdrojov EM žiarenia, ale dokonca v niektorých základných nastaveniach vnútorného operačného systému (BIOS) niekedy už vôbec nie je možnosť deaktivovať bezdrôtové moduly! Teda, aj keď máte aktivovaný napr. letový režim a v operačnom systéme je vypnuté Wi-Fi a bluetooth, pri zapínaní zariadení, ktoré sme testovali, dochádza k vystaveniu človeka k pomerne silnej, nárazovej dávke EM žiarenia!

Pod zámienkou bezpečnosti sa začali používať v notebookoch napríklad čipy údajne proti ukradnutiu, napr. do notebookov, ktoré vyžarujú z takýchto čipov opäť úplne zbytočne dávky EM žiarenia. Príklad z praxe je napríklad nový notebook LENOVO, pri ktorom človek, ktorý vníma energie absolútne nemohol  vydržať, ale hodnotil ho ako použiteľný ihneď po deaktivácii tzv. anti-theft čipu. A čo by urobil zlodej alebo organizovaná skupina, ktorá by bola zameraná na kradnutie elektroniky? Prvý zlodej by takýto čip aj tak hneď permanentne deaktivoval, podobne ako to urobí každý IT technik ako prvú vec, keď zapne nový notebook. Dlhodobý zlodej tiež nemôže byť idiot! Myslí si niekto, že je idiot používateľ, aby stál o takú bezpečnosť akú máva odsúdený zlodej? S nejakým elektronickým špehovacím náramkom? To je ten čip proti ukradnutiu vlastne - potenciálne špehovacie zariadenie+zdroj nebezpečného žiarenia... (mimochodom, aj také elektronické sledovacie náramky by mali byť zakázané, ale mnohí ich majú radi a dávajú ich aj deťom v podobe smarthodiniek)

S rôznymi technológiami proti ukradnutiu a pod. tu nejde o nejakú bezpečnosť, ani o to, aby ste našli stratené zariadenie, všetko nasvedčuje tomu, že ide o zvyšovanie záťaže EM žiarením. Podobné je to aj s 5G, v princípe nejde o rýchlejší internet, ale o snahu zvýšiť záťaž EM žiarením a napojiť na internet vašu pračku, chladničku, syna, dcéru, ženu a nakoniec aj vás! Zrazu celé ľudstvo ovláda umelá inteligencia, ani človek nenazdal! Potrebujeme satanokraciu ako v Číne? Pre Slovanov, bielu rasu a národy Európy úplne neznesiteľné, takto by už väčšina z nás nemohla žiť:

SATANOKRACIA V ČÍNE - ČÍNSKY DIGITÁLNY TEROR:

https://www.biblik.sk/news/chinese-digital-teror/

________________________________________________________________

Známa vec je napríklad, že v niektorých PC monitoroch sa používajú senzory prítomnosti používateľa, vraj preto, aby sa šetrila energia, pričom samotný čip na výrobu plytvá energiu, zdroje a vzácne kovy a smerom k používateľovi môže vydávať rôzne druhy žiarenia. Vypnutie monitora je však možné nastaviť i v operačnom systéme, v prípade neaktivty sa monitor po nastavenom čase automaticky vypína, netreba na to určite sledovať prítomnosť používateľa! Potom, kto potrebuje takýto senzor? Väčšinou to rozhodne nie je používateľ...

Oveľa prešpikovanejšie rôznymi senzormi, ktoré vyžarujú sú však bezdrôtové zariadenia, nejde len o  bluetooth a Wi-Fi:

"iPHONE ROBÍ INFRAČERVENÉ FOTOGRAFIE KAŽDÝCH 5 SEKÚND" / VIDEO: iPHONE INFRA RED FLASH EVERY 5 SECONDS, LOOKS LIKE TAKING PICTURES (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ac24-cz-iphone-robi-infracervene-fotografie-kazdcyh-5-sekund-video-iphone-infra-red-flash-every-5-seconds-looks-like-taking-pictures/

V každom prípade, mobilu, notebooku ani tabletu nemôžete veriť, ani keď je vypnutý. Subj. napr. tablet LENOVO P11 periodicky niečo vyžaruje aj s odtienenými senzormi a s vypnutými bezdrôtovými modulmi (letový režim) Možno niečo vyžaruje cez obrazovku, pretože otočením na druhú stranu žiarenie prakticky nevnímať, ale toto sú už veci, ktoré vníma iba zopár veľmi citlivých jedincov. Či mobily a tablety niečo extra vyžarujú aj cez obrazovku, alebo akým spôsobom, to zatiaľ nevieme. Nie je možné týmto zariadeniam veriť, a to ani keď sú úplne vypnuté! Určite neodporúčame spať s týmito zariadeniami pri hlave. Na noc je dobré vždy mobil vypínať alebo letový režim a dať ho úplne preč z miestnosti, kde spíte.

Ak ešte používate Wi-Fi, je vhodné Wi-Fi vypínať aspoň na noc. V domácnosti by nemali byť aktívne žiadne bezdrôtové zariadenia. Ak sa zráta, o koľko % človek minimalizuje expozíciu EM žiareniu vypínaním bezdrôtových zariadení aspoň na noc, môže to mať význam. Za rok ide o cca 3.000 hodín, 10 rokov cca 30.000 hodín. Takéto číslo už môže predstavovať významný faktor ovplyvnenia zdravia či minimalizácie pravdepodobnosti rozvoja chorôb a nádorov. Treba tiež brať na vedomie, že ak bývate v paneláku, vedľa vášho routra má častokrát niekto posteľ a niektorým ľuďom okolo vás spôsobujete obrovské utrpenie. Nie je možné čakať, že človek bude zdravý, ak spí pri stene, za ktorou má sused router, ktorý prežaruje do vedľajšej izby 250.000 µW/m2 (podľa meraní bohužiaľ bežná vec) Ako prvé sa pravdepodobne u človeka, ktorý spáva vedľa takéhoto Wi-Fi routra objavia problémy so spánkom a časom s najväčšou pravdepodobnosťou pribudnú choroby! Takto civilizácia nemôže fungovať! Ak by chcel mať niekto v paneláku malý výkonný radar, čo je vlastne dnes každý Wi-Fi router, mal by zabezpečiť, aby žiarenie neprenikalo do ostatných bytov. Ináč, vždy ak vôbec používate Wi-Fi router a bývate v paneláku, máte voči susedom obrovský dlh!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!