EXEKÚTOR SA ZOBUDIL A ZAČAL VYPISOVAŤ LISTY

05.04.2023 14:54

Roky tento satanov sluha sa neozýval, teraz sa snaží posielať nejaké listy. Pravdepodobne táto mafia sa už zapracovala do zložiek štátu, ej to bude čistka, jedného dňa sa aj s nimi začne robiť poriadok. Exekútor začal vypisovať pravdepodobne v súvislosti s týmto článkom, ktorý bol nedávno poslaný na Sociálnu poisťovňu:

https://www.biblik.sk/news/ziadost-o-zrusenie-exekucie/

S teroristami sa nevyjednáva, ale listy od exekútora sú obťažovanie, voči ktorému sa treba ohradiť. Faktom je, že žiadny exekútor bez súdu nemá nárok siahať na majetok, takéhoto exekútora je možné okamžite zlikvidovať jednoducho ako lúpežníka, ktorý zorganizoval prepad. S touto mafiou sa začnú robiť poriadky! Hovoria si súdny exekútor, áno, už prebieha súd a ten, ktorý JE, vždy spravodlivo koná svoje súdy!

 

Mail výpalníkovi JUDr. Andrea Nemčíková

"Výslovne si neželám od vás na moju korešpodenčnú ani na e-mailovú adresu akúkoľvek korešpodenciu. Je to dostatočne jasné? Rozumiete? Nemáte žiadne oprávenie narábať s mojimi osobnými údajmi, odmietam aby ste uchovávali po prečítaní tohto mailu akékoľvek údaje a žiadam vás o vrátenie peňazí.

Váš kontakt je a aj prvýkrát bol len pokusom o výpalníctvo! Preto, aby už na Teba prišlo, a aby prišlo aj na to, čo nazývaš exekútorsky úrad JUDr. Andrea Nemčíková, nech Ti odplatí náš Otec-Stvoriteľ!

Každé strhnutie peňazí je zločin, vráť na tento účet všetky peniaze aj úrokmi (spolu 3000 euro) kým ešte žiješ, ponáhľaj sa,  pretože žiadny zapredaný politik, zvrhlý úradník ani exekútor už nemá veľa času. Tu je číslo účtu, zaplatíš:

SK8583300000002101425963

-- 
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. 00421 32 240 00 65
www.biblik.sk
www.biblik.sk/clanky

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!