EXISTENCIA ZOZNAMOV KONSPIRATORI.SK JE KRIMINÁLNA ČINNOSŤ

12.04.2023 14:37

Existencia  zoznamov ako konspiratori.sk je kriminálna činnosť! Ich existencia potláča právo slobodne hlásať svoje názory na základe domnienky, že existuje nejaký nadnázor! Zakladatelia a prevádzkovatelia týchto stránok by mali byť trestne stíhaní, v spoločnosti, kde sa ctí pravda a sloboda, nemôžu byť prekážky slobodne hlásať svoje názory, zakladanie zoznamov nepohodlných názorov a nálepkovanie iných je nebezpečná trestná činnosť, ktorej následky môžu prerásť do obludných rozmerov. Vo fašistickom Nemecku sa to začalo rôznym nálepkovaním opozície, kresťanov, komunistov a  židov... Občan druhej kategórie sa stal každý, kto neuznával Führerov názor a  dostával rôzne nálepky, žid bolo niečo ako konšpirátor - žid hrozba pre spoločnosť! Skutočnou hrozbou boli tí, ktorí takýmto nálepkovaním stvorili nepriateľa a nakoniec vyvolali vojnu! Tí, ktorí vedú vojnu proti dezinformáciám majú nepriateľov všade! Budú chcieť konečné víťazstvo a svoju ríšu, kde sa budú cítiť konečne v bezpečí - teda ich nepriateľom je Boh aj celý svet! Bližšie sú dopady vysvetlené v tomto článku v Poznámke Biblik:

https://www.biblik.sk/news/projustice-sk-pravo-na-odpor-a-pouzitie-nasilia-poznamka-biblik-odstranenie-fasisticko-satanistickych-elit-akymikolvek-prostriedkami-nie-je-pravo-ale-nevyhnutnost-zachovania-zivota-na-zemi/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!