PROJUSTICE.SK: PRÁVO NA ODPOR A POUŽITIE NÁSILIA (+Poznámka Biblik: ODSTRÁNENIE FAŠISTICKO-SATANISTICKÝCH ELÍT AKÝMIKOĽVEK PROSTRIEDKAMI NIE JE PRÁVO, ALE NEVYHNUTNOSŤ ZACHOVANIA ŽIVOTA NA ZEMI

12.04.2023 13:46

"Právo na odpor zakotvené v čl. 32 Ústavy SR(1) a tiež v čl. 23 Listiny základných práv a slobôd(2) je osobitým právnym inštitútom, ktorý umožňuje uskutočnenie verejného politického disentu. Jednou z najzásadnejších otázok, ktoré sa ho týkajú, je, aké prostriedky sú na realizáciu odporu prípustné.
Ius resistendi je zo svojej povahy inštitútom legálnym. (3) Znamená to snáď, že ho možno uskutočniť len legálnymi prostriedkami ako sú demonštrácie vo vymedzenej vzdialenosti od parlamentu v zmysle platnej legislatívy, držanie hladovky či organizovanie petícií a podobne? Zastávam názor, že takéto vymedzenie práva na odpor sa nezhoduje s jeho ústavným obsahom. Z ústavy vyplýva, že realizácia práva na odpor nastupuje až v prípade, keď bolo účinné použitie zákonných prostriedkov znemožnené. Demonštrácie či petície v zmysle platnej a účinnej úpravy teda už mali byť uskutočnené a mali sa ukázať ako neúčinné. Jednou z podmienok začatia výkonu tohto práva je aj skutočnosť, že došlo alebo dochádza k odstraňovaniu demokratického poriadku ľudských práv. Uvedená podmienka vypovedá o tom, že režim, proti ktorému má odpor smerovať, už nezastáva demokratické hodnoty. Záujem prihliadať na demonštrácie či petície ako prejav vôle občanov už v tejto situácii zo strany štátu neexistuje. Domnievam sa preto, že výkon práva na odpor nie je zúžený na použitie štandardných zákonných prostriedkov nápravy, dokonca, použitie takýchto prostriedkov azda ani realizáciou práva na odpor nebude. S vyslovením tejto tézy sa však otvára ďalšia otázka: Ak pripustíme, že odporujúci občania môžu porušiť platné právo, znamená to, že je prípustné ničenie majetku, ublíženie na zdraví či dokonca zabíjanie?"

https://www.projustice.sk/teoria-prava/pravo-na-odpor-a-pouzitie-nasilia

 

Poznámka Biblik:

Súčasný satansko-faštický režim zastáva satanské hodnoty - covidizmus, vnucovanie opatrení, vakcín, propaguje homosexualizmus a robí všetko preto, aby bola vojna! Násilne potláča opozíciu vypínaním webov, šírením propagandy "jeden názor, jedna ríša, jeden vodca" rôznymi rafinovanými postupmi sa dopúšťa zločinov pod zámienkou boja proti dezinformáciám. Existujú zoznamy a čierne listiny opozície, konspiratori.sk a ďalšie, čím sa legalizuje ultáčanie opozície a v spoločnosti sa vytvára dojem, že je tu niekto, akoby nejaký "jeden neomylný vodca", ktorého názor je vždy správnejší než všetky ostatné, je to vlastne nadnázor! Podľa tohto nadnázoru sa orientujú napríklad zadávatelia reklamy, ktorým je nepriamo vyhrážané, že by kôli zadaniu reklamy niekomu zo zoznamu mohli byť terčom rôznych útokov, ináč povedané, mohli by mať problémy, lebo dávajú priestor takým, ktorých niekto onálepkoval ako "konšpirátorov". Týmto sa v spoločnosti vyvoláva strach a likviduje sa pluralita názorov, pretože kto má namiesto ukrajinskej vlajky radšej červenú vlajku, je mu odmietaný predaj tovaru aj tu) a je odmietnuté i zadávanie reklamy , čím sa firme, ktorá je na zozname spôsobujú nevyčísliteľné straty. Ale zakladanie takýchto zoznamov ako napr. známi konspiratori.sk, kde napríklad aj spravodajský denník hlavnespravy.sk kedysi dostal nálepku "konšpirátor", nie je považované za útok ani za trestný čin hanobenia mena a presvedčenia! Existencia takýchto zoznamov je kriminálna činnosť! Ich existencia potláča právo slobodne hlásať svoje názory na základe domnienky, že existuje nejaký nadnázor! Zakladatelia a prevádzkovatelia týchto stránok by mali byť trestne stíhaní, v spoločnosti, kde sa ctí pravda a sloboda, nemôžu byť prekážky slobodne hlásať svoje názory, zakladanie zoznamov nepohodlných názorov a nálepkovanie iných je nebezpečná trestná činnosť, ktorej následky môžu prerásť do obludných rozmerov. Vo fašistickom Nemecku sa to začalo rôznym nálepkovaním opozície, kresťanov, komunistov a  židov... Občan druhej kategórie sa stal každý, kto neuznával Führerov názor a  dostával rôzne nálepky, žid bolo niečo ako konšpirátor - žid hrozba pre spoločnosť! Skutočnou hrozbou boli tí, ktorí takýmto nálepkovaním stvorili nepriateľa a nakoniec vyvolali vojnu! Tí, ktorí vedú vojnu proti dezinformáciám majú nepriateľov všade! Budú chcieť konečné víťazstvo a svoju ríšu, kde sa budú cítiť konečne v bezpečí - teda ich nepriateľom je Boh aj celý svet!

 

Súčasný satansko fašistický režim sa dopúšťa priameho i nepriameho vraždenia, dodávaním zbraní sa podieľajú na krviprelievaní priamo, ich opatreniami tečú slzy a krv nepriamo. Homosexualizmus a genderizmus je tiež smrtiaca vakcína pre spoločnosť, jej následky sú degenerácia, choroby a úmrtia, je to otrava-vírus nasadený do spoločnosti!

ODSTRÁNENIE FAŠISTICKO-SATANISTICKÝCH ELÍT AKÝMIKOĽVEK PROSTRIEDKAMI NIE JE PRÁVO, ALE  NEVYHNUTNOSŤ ZACHOVANIA ŽIVOTA NA ZEMI! Vladimír Putin v jednom zo svojich prejavov povedal, že zločineckých vlád sa musíme zbaviť (pretože je isté, že ináč sa zbavia oni nás. Zdá sa, že covidizmus bol len nácvik)

 

Situáciu veľmi dobre  pochopil aj Donald Trump a začal to hlásať verejne:

NA ODSTRÁNENIE ZLOČINCOV A VOJNOVÝCH ŠTVÁČOV VYZÝVA AJ DONALD TRUMP: MUSÍME SA ZBAVIŤ SKORUMPOVANÝCH GLOBALISTOV / DONALD TRUMP: WE NEED TO CLEAN DEEPSTATE, WARMONGERS AND GLOBALISTS (SK, FR, ENG)
https://www.biblik.sk/news/na-odstranenie-zlocincov-a-vojnovych-stvacov-vyzyva-aj-donald-trump-musime-sa-zbavit-skorumpovanych-globalistov-donald-trump/

 

Zbaviť sa ich je možné aj mágiou a rituálmi:

AKÝM SPÔSOBOM JE MOŽNÉ NA DIAĽKU ZABIŤ, ZMRZAČIŤ, POŠKODIŤ ALEBO VYRADIŤ NEPRIATEĽA (+TVORBA OCHRANNÝCH SFÉR, OCHRANNÉ KÓDY A MENTÁLNE TIENENIE
https://www.biblik.sk/news/akym-sposobom-je-mozne-na-dialku-zabit-zmrzacit-poskodit-alebo-vyradit-nepriatela/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!