FAŠISTI MAJÚ STRACH: OZNÁMENIE NA E-SHOPE S PLYNOVÝMI SAMOPALMI: OD 1.2.2022 A VRAJ IBA OSOBNE A S POVOLENÍM POLICAJTOV (DOPLNENÉ+Poznámka Biblik: VŠETCI SLOVANIA SA TERAZ NA OBRANU V BOJI PROTI FAŠISTOM MUSIA ZJEDNOTIŤ POD ČERVENOU VLAJKOU

25.05.2022 19:23

FAŠISTI MAJÚ STRACH: OZNÁMENIE NA E-SHOPE S PLYNOVÝMI SAMOPALMI: OD 1.2.2022 A VRAJ IBA OSOBNE A S POVOLENÍM POLICAJTOV (DOPLNENÉ+Poznámka Biblik: VŠETCI SLOVANIA SA TERAZ NA OBRANU V BOJI PROTI FAŠISTOM MUSIA SPOLOČNE ZJEDNOTIŤ POD ČERVENOU VLAJKOU A PROSÍME  VÁS,  SLOVÁCI  A  SLOVANIA, VO  VLASTNOM  ZÁUJME  PODPORUJME  PUTINA  A BOJUJME A MODLIME  SA  ZA MIER A ZA PUTINA!

Akého vodcu si chcete zvoliť??? Putin je naša nádej!

Je potrebné začať pripravovať sa na vojnu. Vojna je momentálne kúsok od nás a veľa nechýba... Jedného dňa môže NATO povolať armádu... na zabezpečenie lockdownu v štátoch EU... Ak by fašisti znova chceli zopakovať lockdowny, alebo ak by policajt alebo ktokoľvek iný násilím vyžadoval lockdowny, rúška alebo iné zvrhlé fašistické opatrenia, sväté právo každého človeka je sa brániť!

Už niekoľkokrát som zažil odvlečenie z bytu kôli falošným obvineniam. Tieto svine len využívajú to, že nemáme zbrane! Ináč by politici aj policajti s nami boli nútení jednať ako s rovnocennými a nie ako s dobytkom! Politik, ktorý vie, že národ je neozbrojený, sa nemá čoho báť! Keď si budú robiť fašisti aj ďalej čo chcú, tak čo urobíme? Je najvyšší čas - tí, ktorí ešte zbrane nemajú, aby si ich rýchlo zabezpečili. V Trenčíne v okolí centrály NATO sa v normálnych verejných uliciach už prechádzajú ozbrojení vojaci so samopalmi! Keď niekto nabudúce povie "lockdown" tak stačí zopár ozbrojených vojakov vonku! A kľudne nás môžu nechať aj zdochnúť! Vojaci môžu obkľúčiť mesto a za tri mesiace prísť pre mŕtvoly. Alebo ozbrojený vojaci napr. pri vakcinačných čekpointoch a neočkovaní sa možno nedostanú ani do obchodu! My sme teda asi naozaj tvrdo spali, alebo sme boli zhypotizovaní mobilným žiarením, chemtrails a HAARP? Ako ináč by mohol by niekto takýto sprostý a ostať úplne bez_zbranný? Veď ako je možné, že každý nemá doma plnú výzbroj podobne ako majú občania vo Švajčiarsku alebo v USA?

Na Slovensku proti disidentom zasahuje prepadové komando a nejaká NAKA, pričom popri ozbrojených občanoch by si dobre rozmysleli... Pretože takisto by u nich doma mohlo zasiahnuť komando ozbrojených občanov! A v rovnováhe síl sa musí každý snažiť o česť a spravodlivosť, ináč mu hrozí smrť, konflikt bude málokto riskovať! Zbrane sú nielen nástroje smrti, ale i nástroje života, poriadku, rovnováhy a bezpečnosti! Ak by v prírode nebola prirodzená rovnováha, skolabovala by! A ak v štáte nie je prirodzená rovnováha?

Takto vyzerajú demonštrácie v USA - ozbrojení ľudia chránia ľudí pred policajtami!

Zábery z pokojných demonštrácií v USA, ozbrojení muži v USA niekedy chránia demonštrantov pred policajtami. Rovnováha síl, spoločné ciele, rozvoj charakteru jednotlivca, aktívne budovanie štátu a ustavičné vzdelávanie  + aktívny záujem o dianie v meste/štáte a schopnosť vedieť sa účinne brániť je podľa nás kľúčovou podmienkou pre zachovanie pokoja a demokracie. A demokracia tiež znamená, že ľudia si volia politikov, ktorí zastupujú vprvomrade záujmy občanov a nie záujmy EU, NATO a Ukrajiny! Demokracia je tiež právo akéhokoľvek zločinného, tyranského alebo fašistického politika odstrániť a aj Slovenská ústava občanom toto právo zaručuje v článku 32. Vyvstáva otázka, či politikov vôbec potrebujeme. Tak ako bol štát rozdelený na VÚC a samosprávy, každá ulica a každý dom sa môže spravovať sám. Ale vyžaduje to úplne iný charakter občana ako je dnešný priemer! Ako občan skutočne nepotrebujem vládu, ktorá sa stará o dodávanie zbraní fašistickému režimu na Ukrajine alebo o to, či nosím alebo nenosím rúško a nikto vládu nepotrebuje na žiadne lockdowny! Zažili sme pokus o fašistický teror, ktorý má bohužiaľ tendenciu sa opakovať!

 

Policajti mnohí sa ukázali ako príslušníci zločinného režimu! A vôbec, prečo by sme si mali pýtať povolenie nejakého policajta na kúpu normálnych zbraní a samopalov? Ak existuje nejaký zákon, ktorý zakazuje slobodnému občanovi vlastniť zbraň, ten zákon treba zásadne porušiť a povinnosťou občana je takéto zákony porušovať! KAŽDÝ JEDEN ZDRAVÝ ČLOVEK MÁ BYŤ PLNE OZBROJENÝ, VYCVIČENÝ, V KONDÍCII A VEDIEŤ ZBRANE A METÓDY SEBAOBRANY, BOJA A PREŽITIA POUŽÍVAŤ! Ak zákon zakazuje občanom zbrane, to sú zločinecké zákony zločincov! Takýto zákon je jasným dôkazom, že je sám o sebe zločinný! Ale fašisti majú strach, na e-shope s plynovým samopalom sme našli takéto upozornenie:

 

UPOZORNENIE:

Expanzné zbrane (ľudovo nazývané aj ako tzv. plynovky alebo plynové zbrane) môžete od 1.2.2022 nadobudnúť iba osobne, a to návštevou kamennej predajne. Predaj na diaľku (online) nie je možný! Na zakúpenie v kamennej predajni potrebujete tzv. povolenie na nákup, ktoré Vám vydá miestne príslušné policajné oddelenie zbraní podľa miesta Vášho bydliska. Pred návštevou oddelenia zbraní je potrebné mať už vybratý konkrétny model expanznej zbrane, pretože povolenie na nákup sa vydáva už na konkrétny model. Po zakúpení takejto zbrane sa musíte vrátiť späť na oddelenie zbraní a nadobudnutie ohlásiť. Na základe ohlásenia nadobudnutia Vám polícia zbraň zaeviduje a vydá Vám tzv. kartu (preukaz) zbrane. V prípade nejasností prosím kontaktujte miestne príslušné oddelenie zbraní!"

https://www.afg.sk/plynova-pistol-ekol-asi-so-sklopkou-cierna-kal.-9-mm/

_______________________________________________________________________

Poznámka Biblik:

NA OBRANU PROTI FAŠISTOM SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU