FILIP TUREK: JE ABSOLÚTNA DRZOSŤ, ABY NEJAKÝ SMRAD ZAKAZOVAL ĽUĎOM NOSIŤ ZBRAŇ. ČÍM VIAC ZBRANÍ, TÝM BEZPEČNEJŠIA SPOLOČNOSŤ (+Poznámka Biblik: nie je možné spoliehať sa, že ochranu osôb a majetku bude zabezpečovať v prípade výnimočnej sítuácie Polícia)

29.12.2023 13:18

"NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ." David Lane / "AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED." David Lane" 

-      -

FILIP TUREK: JE ABSOLÚTNA DRZOSŤ, ABY NEJAKÝ SMRAD ZAKAZOVAL ĽUĎOM NOSIŤ ZBRAŇ. ČÍM VIAC ZBRANÍ, TÝM BEZPEČNEJŠIA SPOLOČNOSŤ
https://www.mojevideo.sk/video/3e464/ludia_s_legalnou_zbranou_su_zadarmo_ochrankou_celej_spolocnosti_filip_turek.html

Poznámka Biblik: prečo vo Švajčiarsku má každý plnú výzbroj? Pretože ak niekomu záleží na sebe, svojej rodine a na svojej vlasti, nie je možné sebaobranu a bezpečnosť štátu ponechávať na náhodu! Bez ohľadu na to aký je zákon, zbraň môže nosiť každý svojprávny človek. Ak nejaký zákon zakazuje držanie zbraní alebo núti človeka predkladať niekomu zbrane na kontrolu, taký zákon je tvorený zločincami. Štát sa dnes stará, či máte samopal na jednu ranu alebo dávku, pretože zopár vycvičených ozbrojených mužov s automatickými puškami by sa mohlo postaviť aj policajtom i vojakom (príp. teroristom, ozbrojeným utečencom, drogovým kartelom a pod. - nie je možné spoliehať sa, že ochranu osôb a majetku bude zabezpečovať v prípade výnimočnej sítuácie Polícia - práve vtedy sami budú potrebovať pomoc a k takej situácii môže dôjsť) Zákony zakazujúce či obmedzujúce vlastníctvo zbraní sú zákony zločincov a tyranov. Prečo švajčiarska vláda nemá strach zo svojich ľudí?  Prečo dávajú ľuďom domov samopaly a plnú výzbroj?

Policajti v normálnej plne vyzbrojenej spoločnosti by nemohli ako posledne vynucovať žiadne opatrenia a vlády by sa museli starať, aby bol v štáte kľud. S ozbrojeným človekom nie je možné zachádzať ako s dobytkom. Ak ľudia nemajú zbrane, je to presne ako tá scéna zo škôl: jeden blbec, ktorý sa dostane k moci naháňa celý dav! A neozbrojení ľudia môžu len utekať a volať o pomoc!

Treba myslieť i na to, že za určitých okolností môžu i policajti potrebovať pomoc - prípady, kedy niekto len tak po ľuďoch začne strieľať z okna a čaká sa na príchod Polície - útočník by mohol byť dávno spacifikovaný vlastníkmi zbraní! Je maximálne hlúpe a nebezpečné v dnešnej spoločnosti ostať neozbrojený a štát by sa mal starať o to, aby ľudia mali zbrane a vedeli ich používať. Štát musí mať svoju menu, nad ktorou má kontrolu a svoju dobre vycvičenú armádu, ináč to vlastne nie je štát! Človek, ktorý dnes nemá zbraň by sa mal sám seba opýtať, či si je istý, že ju nikdy nebude potrebovať? Môže dôjsť k situácii, že sa ľudia budú musieť postaviť policajtom alebo kedy spoločne s Políciou budú musieť chrániť majetok a životy ľudí! Ktorý idiot toto môže ponechať na náhodu??

Súvisiace články / related articles:

DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/

Streľba na českej univerzite verzus moja devina na Univerzite Mateja Bela "NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ." David Lane / "AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED." David Lane" (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/strelba-na-ceskej-univerzite-verzus-moja-devina-na-univerzite-mateja-bela/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!