HARABIN S KOTLEBOM NEPAKTUJE, POŽIADAVKA HARABINA JE UŽŠIA SPOLUPRÁCA SO SMEROM A SNS (AKTUALIZÁCIA 1x)

14.11.2019 18:41

"Harabin bol ministrom spravodlivosti SR a podpredsedom vlády, keď sme schválili Lisabonskú zmlúvu a stali sa vazalom EÚ.
Márne Harabín zbiera politické body pred svojou kandidatúrou na prezidenta SR a márne útočí na Lisabonskú zmluvu. Štefan Harabin bol v období 4. júl 2006 – 23. jún 2009 počas vlády ĽS-HZDS, SNS, SMER-SD podpredsedom vlády a ministrom spravodlivosti. Bol nominantom HZDS. V roku 2008 práve za jeho pôsobenia ako ministra spravodlivosti bola ratifikovaná Lisabonská zmluva. Až do roku 2016 keď začal hrať Harabin divadlo na alternatívnej scéne Harabin nevyslovil ani kritickú vetu voči Lisabonskej zmluve. Práve naopak, viacerí prispievatelia nám písali, že Harabin odporúčal poslancom vtedajšej vlády schváliť Lisabonskú zmluvu, tá bola schválená 3/5 väčšinou akože "národných" strán ĽS-HZDS, SNS, SMER-SD. Márne aj Mečiar teraz vstal z popola a hrá sa na národovca. Keď národ zbavili samostatnosti podpisom tejto okupačnej zmluvy."

idemvolit.sk/1208-kauza/pravda-o-harabinovi-bojovnikovi-za-prava-zidov-na-slovensku



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/hailrabin-odskodnovanie-zidov-lisabonska-zmluva-a-vyssie-tresty-za-popieranie-holokaustu/

                0 : 1

VIDEO: Harabin sa s Kotlebom do volieb nespojí. Chce však chrániť Slovensko pred úchylnými ultraliberálnymi experimentmi: https://www.infovojna.sk/article/video-harabin-sa-s-kotlebom-do-volieb-nespoji-chce-vsak-chranit-slovensko-pred-uchylnymi-ultraliberalnymi-experimentmi

 
Poznámka Biblik: S Kotlebom sa Harabin nespojí, lebo vraj majú iné názory. Harabinova podmienka podľa slov Mariána Kotlebu (čas videa 14:14) vraj bola užšia spolupráca so SMERom a SNS, teda spolupráca s proeuróskymi a proliberálnymi stranami. Tomuto židovi by som neveril ani keby mal najlepšie úmysly. Je to Harabin, komu tiež vďačíme za Čaputovú, on sa mal vzdať v prospech Kotlebu, ináč len rozdelil hlasy. Ako bol Harabin na počiatku svojej kariéry tak aj teraz je pre Slovensko len škodná. Ťažko môže byť niekedy černoch prezidentom bielych a ťažko môže byť niekedy žid skutočným zástupcom Slovanov. Týchto najväčších rasistov (*negrov a židov) vždy zaujímajú len ich záujmy a maximálne ešte záujmy ich vlastnej komunity, ostatní môžu kľudne aj skapať! Iba oni môžu podľa svojho učenia ostatné rasy a národy kľudne legálne aj vyhladiť a už v Biblii je na to dosť príkladov. A to nie je náboženský fašizmus vtiskovaný židom už od detstva?
Skrátka beloch nikdy neprijme za prezidenta černocha ani Slovan neprijme žida a sú na to objektívne dôvody. (Ale aj tak, Čaputová získala takmer toľko hlasov ako Kotleba, Harabin a Šefčovič dohromady, čo tiež o niečom svedčí, o prítomnosti nejakej inej ultrarasistickej komunity, ktorá sa vyrojí vždy v čase volieb a dáva okato na javo jasne svoju prevahu nad všetkými). Za zmienku stojí aj nasledujúci text:

"Harabin bol ministrom spravodlivosti SR a podpredsedom vlády, keď sme schválili Lisabonskú zmlúvu a stali sa vazalom EÚ.
Márne Harabín zbiera politické body pred svojou kandidatúrou na prezidenta SR a márne útočí na Lisabonskú zmluvu. Štefan Harabin bol v období 4. júl 2006 – 23. jún 2009 počas vlády ĽS-HZDS, SNS, SMER-SD podpredsedom vlády a ministrom spravodlivosti. Bol nominantom HZDS. V roku 2008 práve za jeho pôsobenia ako ministra spravodlivosti bola ratifikovaná Lisabonská zmluva. Až do roku 2016 keď začal hrať Harabin divadlo na alternatívnej scéne Harabin nevyslovil ani kritickú vetu voči Lisabonskej zmluve. Práve naopak, viacerí prispievatelia nám písali, že Harabin odporúčal poslancom vtedajšej vlády schváliť Lisabonskú zmluvu, tá bola schválená 3/5 väčšinou akože "národných" strán ĽS-HZDS, SNS, SMER-SD. Márne aj Mečiar teraz vstal z popola a hrá sa na národovca. Keď národ zbavili samostatnosti podpisom tejto okupačnej zmluvy.

haRABIN sprísnil popieranie holokaustu Židov a ich tresty

Keď sa začnú stíhať ľudia za názory, je to počiatok totality. Prvým na Slovensku nebol protiextrémistický zákon, ale bol to práve haRABIN, ktorý sprísnil tresty za popieranie Židovského holokaustu (Nie holokaustu Slovanov a Slovákov, akoby ste mnohí čakali).
Kedže však nie je Slovák srdcom, bojuje za tých, ktorých krv má.
haRABIN odškodnil všetky obete holokaustu
Obeťami holokaustu sú vnímané len osoby Židovského pôvodu. Pritom množstvo Slovákov nežidovského pôvodu bolo v koncentračných táboroch, boli im odobraté pozemky komunistami. Doteraz sa neriešila reštitúcia všetkých Slovákov. Pomohol haRABIN aj slovenským obetiam? Vyzerá to tak, že nie."
-   -   -

* zvlášť hovorím negri, pretože som videl správanie agresívnych černochov v Anglicku! Narýchlo došli nejakí čierni prisťahovalci, obsadili krajinu a všetci Angličania sa ich báli. Ich sa budete báť udať a vôbec niečo povedať proti nim! Lebo ak niektorému z nich aj v súboji dáte na papulu, dojde banda negrov a rozbije vám celý dom, alebo ľahne popolom kľudne aj celý hotel v ktorom bývate! Áno, to sa v Anglicku dialo už pred 10 rokmi! Ako sa bez zbraní chcete proti nim brániť? A čo ak oni budú dobre ozbrojení? Ak migranti zrazu vytiahnu granáty, RPGčka a AK-47čky? Sa poserie aj Polícia! Bude treba zásah nejakej protiteroristickej armády a to zrejme v celej Európe! Čoskoro aj tu to budete vidieť, ak ste to ešte nevideli, budú vás terorizovať a vy sa budete ich báť udať, lebo ešte skončíte prinajlepšom len s obvinením, že ste rasista! Neger zavelí: "Radšej budeš vypovedať tak, že podpíšeš aj to, že si rasista, ak teda chceš, aby ti ostal pohromade dom!"

-   -   -
 
AKTUALIZÁCIA 1x: v čase videa 19:52 (video pod článkom tu) sa novinári pýtajú, že prečo prišla od Harabina tlačová správa o výsledku rokovania ešte v polovici toho takzvaného jeho rokovania... Marián Kotleba to komentoval slovami: "Ďakujem novinárom, že si to všimli!" a znechutene odišiel zpred kamier. Vlastne to nebolo rokovanie, ale fraška, pripravená dopredu. Ale tiež to svedčí o tom, ako asi musia prebiehať rokovania aj na vyššej úrovni, a že väčšina politikov vrátane pápeža sú totálni herci a šašovia! S ich rečami a kostýmami sa tak stále hrá len nejaké divadlo pre spodinu, zatiaľ čo oni si tvrdo hľadia svojho. Medzitým sa na "rokovaniach" uzavrú pochybné kšefty, oni medzitým rozprávkovo bohatnú, ale spodina má na starosti haváriu kamióna! K tomu si večer pozrú na TA3 výstup nejakého žida, ktorému je tá havária pred kamerami strašne ľúto! A nakoniec to žid po polhodine nevydrží a konečne vyhlási, že s Kotlebom nechce a ani nemôže mať nič spoločné, ale vraj išiel si s ním sadnúť preto, lebo vraj majú rovnaké názory...
Je škoda s Harabinom strácať čas, bolo chybou ho voliť! Jediná možnosť pre Slováka je už po niekoľko volebných období iba Kotlebova ĽSNS.