MANIPULÁCIA PREZIDENTSKÝCH VOLIEB

03.04.2019 17:29

Záznam z relácie Rádia Slobodný Vysielač, Hosť: Marián Kotleba:

 
Celú reláciu si môžete vypočuť tu
 
Poznámka Biblik: pokiaľ bez podrobnejšieho vyšetrovania existujú dôkazy o 10.000 falošných hlasoch, tak potom falošných hlasov môžu byť aj státisíce. Veď ani parlamentné a komunálne voľby čo sa týka manipulácie a podvodov najskôr tiež nie sú výnimkou. (Aby ste vedeli aká je ochota vyšetrovať kolosálne zločiny, skúste podať trestné oznámenie na chemtrails... Osobne som podával na chemtrails dve trestné oznámenia. Vyplýva z nich, že štátni úradníci Slovenska vrátane troch ministerstiev a Polície sú v prípade chemtrails bezmocní kolaboranti vrahov. Jediný úrad, ktorý si doteraz normálne plní svoju povinnosť a nesie nejaký zárodok morálky je podľa mojich skúseností Prokuratúra Trenčín. Ináč Polícia vrátane MOMD a MŽP nariaďujú svojim zamestnancom chrapúnsky odmietnuť akékoľvek vyšetrovanie - dôkazy môžete podávať akékoľvek, podobne ako v prípade 9/11 ich zamietnu. Keď niekomu prešla vražda 3.000 ľudí, prejde aj vďaka vášmu mlčaniu vražda troch miliárd?)
Podľa mňa Zuzana Čaputová nie je legitímnym prezidentom Slovenska, nakoľko neexistuje dôvera v systém volieb. Hra na demokraciu sa ukázala ako gigantický podvod celkom v rukách kriminálnych živlov.
4. prezident s pochybnou minulosťou je odjakživa neschopný učiniť zásadné rozhodnutie - s vlastným názorom by sa mohol rýchlo ocitnúť za mrežami. (práve preto bývajú za kandidátov takíto vybraní). Teraz bol dosadený 5. prezident, o ktorého minulosti zatiaľ ľudia príliš nevedia - už v prvom kole akási neznáma žena Zuzana Čaputová údajne získala takmer toľko hlasov ako Šefčovič, Harabin a Kotleba dohromady!
 
ČAPUTOVÁ 870.415 vs 931.137 Kotleba+Ševčovič+Harabín dohromady!
                     40,57%   vs     43,39%