HLAVNE SPRÁVY: Cynická obluda denníka SME nazvala poslanca Kuffu „tupým ko***om“, rozzúrili „ju“ sväté omše. KDŽP avizuje trestné oznámenie

27.03.2020 11:33

hlavnespravy.sk

Satirická stránka liberálneho denníka SME Cynická obluda tento týždeň reagovala na rozpravu v Národnej rade ohľadom opatrení proti koronavírusu s tým, že vulgárne vynadala poslancovi Štefanovi Kuffovi z KDŽP, ktorý sa do parlamentu dostal na kandidátke ĽSNS.

Na snímke poslanec Národnej rady SR za stranu Kotlebovci – Ľudová strana Naše Slovensko Štefan Kuffa skladá poslanecký sľub počas ustanovujúcej schôdze NR SR. Bratislava, 20. marec 2020.

Satirická sekcia denníka SME nie len že nazvala Kuffu „fašistickým poslancom“, ale v súvislosti s jeho porovnaním situácie v Poľsku, ktoré nepristúpilo ku zákazu svätých omší, uviedla, že konzervatívec Kuffa je „tupý ko**t“.

Išlo o reakciu liberálov na to, že Kuffa v pléne NR SR uviedol, že aj 150 poslancov parlamentu je hrozbou v spojitosti s koronavírusom. Uviedol príklad seba, keďže okrem vykonávania mandátu poslanca je tiež riaditeľom hospicu. Ak by sa nakazil v Národnej rade, kde na malom priestore celý deň zasadá vyše 150 ľudí, mohol by v hospici ohroziť život starších ľudí.

Kuffa z KDŽP, ktorý bol v minulosti poslancom aj za OĽaNO, kritizoval to, že vláda ako jedno z prvých opatrení priniesla zatvorenie kostolov a zákaz usporadúvať omše. Kuffa v parlamente argumentoval tým, že Poľsko omše dočasne nezakázalo.

„Ako jedno z prvých sme zavreli kostoly. Zostali nám vonku športoviská, krčmy, všetky tieto veci, kde sa ľudia stretávajú. Kostol mal byť jedno z posledných opatrení. Uvediem príklad – susedné Poľsko dodnes nemá kostoly zatvorené. V priemere na počet obyvateľov je tam o polovicu menej infikovaných ľudí ako u nás“.

„Čo sa mi páčilo, KBS-ka v Poľsku prijala také opatrenie, že nie zavreli kostoly, ale naopak zintenzívnili počet svätých omší.“ Kuffa argumentoval tým, že keď je viac omší, tak v priemere je na jednej nižšia koncentrácia ľudí.

Cynická obluda denníka SME okrem spomenutej nadávky reagovala na Štefana Kuffu s tým, že „toto je normálne návrh s cieľom pozabíjať čo najviac ľudí“.

Hnutie KDŽP – Aliancia za Slovensko vo štvrtok informovalo, že na denník SME podá trestné oznámenie. „Budeme požadovať nemajetkovú ujmu a vysúdené peniaze rozdáme chudobným.“ https://www.hlavnespravy.sk/cynicka-obluda-dennika-nazvala-poslanca-kuffu-tupym-koom-kdzp-avizuje-trestne-oznamenie/2099425

Poznámka Biblik: Komu slúži vláda a komu slúžia predstavitelia cirkvi? Úplne prvé čo prestaviteľom štátnej moci vadilo, boli kostoly a omše! To je veľmi zaujímavé! Tiež je však zaujímavé, že predstaviteľov cirkvi zákaz omší ani nerozrušil - okamžite súhlasili! Viete čo si myslím o zatváraní kostolov, obchodov, škôl, autoservisov a ostatných? Že sa tu niekto snaží vyvolať skutočnú krízu a koronavírus je použitý ako zámienka. Pretože opatreniami, kedy sa zavrie všetko sa v skutočnosti vôbec nebráni šíreniu nákazy, pretože rovnako ako v supermarkete by ste sa mohli nakaziť v kostole, autoservise a pod. Tovar nechodia ľudia kupovať do tritisíc obchodov ale len do zopár supermarketov ktoré sú v područí globálnych korporácií! Aký je rozdiel, či dám 500 ľudí naraz do supermarketu, alebo po 50 do desiatich obchodov? Čo je to za špinavosť zatvárať obchody? Kto nám nahradí škody a straty a za čo budeme my malí a strední podnikatelia nakupovať ak v tomto terorizme budú pokračovať? Z toho, čo vidíme je úplne evidentné, že sa tu niekto snaží položiť štát úplne na kolená a zaviesť fašistickú diktatúru - diabli tu vyvolávajú bordel aby mohli ísť urobiť "poriadok"!

Školy sa zatvárali a napr. chrípkové prázdniny boli, keď bolo viac ľudí chorých. Koronu malo koľko žiakov? Aké následky bude mať to, že ich necháte váľať sa doma? Namiesto zbytočných predmetov by stačilo byť v škole len pár hodín, ale tie deti by mali niekde chodiť. Lebo zatiaľ je situácia okolo koronavírusu špinavá mediálna propaganda ako sme to videli 9/11. Zavrieť kostoly, školy, zničiť malých a stredných podnikateľov a zaviesť teror, aby sa ľahšie presadzovali svinstvá ako čipovanie ľudí, legalizovať totálne sledovanie a špicľovanie a rýchlo presadiť jednu svetovú digitálnu menu! A ako finálny krok oficiálne odôvodniť jednu svetovú vládu ako jediné riešienie situácie, ktorú sami vyvolali. Tentokrát zámienka na terorizovanie ľudí nie sú teroristi, je to nejaký vírus, ktorý keď niekto mladý a zdravý dostane, ak by ste mu nepovedali slovo "korona" bude to mať za obyčajnú chrípku, je zaujímavé ako sa zdá, že priateľka tohoto chalana ako sa zdá to ani nedostala - a je s ním v karanténe: https://kulturblog.sk/nezaradene/prvy-rozhovor-so-slovakom-nakazenym-covid-19-%f0%9f%98%b7/