HOW DEVIL USES JEWS / AKO DIABOL POUŽÍVA ŽIDOV (+Poznámka Biblik / + Note Biblik: Akceptácia fašizmu a nadvlády židov je dnes účelovo podsúvaná aj cez Starý zákon / SHALL BE THE OLD TESTAMENT BANNED AS A NAZI DOCUMENT? (SK, ENG)

22.01.2022 14:48

HOW DEVIL abUSES JEWS / AKO DIABOL POUŽÍVAzneužíva ŽIDOV

 

Who sposored Hitler? Who was Lenin, Trockij, Stalin? Which book makes jews something more and other nations considers as slaves? (Ps.47:3, Dt.15:5-6) Which methods were used in past and which methods are being used now for realisation of this nazi egoistic purposes? / Kto sponzoroval Hitlera? Kto Lenina, kto bol Trockij (Bronstein), kto bol Stalin? Ktorá kniha robí zo židov niečo viac a presviedča, že ak budú poslúchať, tak ostatné im dá za sluhov, resp. za otrokov? (napr. Ž47:4, Dt. 15:5-6) Aké metódy sa na dosiahnutie týchto sebeckých, ku druhým národom absolútne bezohľadných cieľov používali v minulosti a aké teraz?

SHORT VIDEO / KRÁTKE VIDEO:
Poznámka Biblik / Note Biblik: myslím si, že národy v temnote udržiava aj akési akceptovanie Starého zákona, ktorý by mal svet odmietnuť ako fašistický a od tejto  pakultúry  by sme sa mali dištancovať rovnako ako sa dištancujeme od fašizmu a jeho hlavných predstaviteľov! Myslím si, že akceptácia fašizmu a nadvlády židov je dnes účelovo podsúvaná aj cez Starý zákon.
Národy sú náboženstvami vedené k pasivite, aby nič nerobili, len čakali na príchod akéhosi boha, ktorý všetko urobí za nich. Alebo je zmyslom náboženstiev viesť ľudí tak, aby sa o svet nestarali a radšej trpeli všetko zlo, pretože im náboženstvá sľubujú život v Nebi? Má jahvizmus za cieľ svetovládu a totálne ovládnutie sveta? Kto alebo čo je v skutočnosti boh, ktorý toto nejakému národu sľubuje? Kto v skutočnosti túži po svetovláde? Kto si neprávom robí nárok na túto planétu alebo tento svet a snaží sa aby ho svet uznal ako vládcu? To nie je skutočný vládca, nie je to skutočný Boh, ale diabol a samozvanec!
/ The nations are roaming in dark for many reasons, but I think one reason is some silent accepting the Old testament - this ancient nazi script should be banished by the world as a nazi propaganda document, free nations shall disavow from the Old testament as from Hitler and the nazis. I think the acceptation of people of the one nation as the "Ubermensch" is purposefully underthrusted through the Old testament. The nations are leading into a passivity by religions (don't do anything, just wait for some god, he will come soon, he will do it for you, he will fight for you...) Or is the main purpose of all religions to lead people into passivity, "hey man, the Earth is my business, take care about your soul, hands off my cabbage, be quiet, just shut up and you'll be in heaven after your death, I promise! Don't care about life, think about death!" Not happiness and life now - but don't care and wait for death! Is the purpose of religions to make people "don't care and make free way for dictators"? Is the purpose of yahwism one world government and total control of the world by one race? Who or what really is the god, who promises this to one nation? What are his goals? Who wants the rule over the world? Who is enslaving this planet, who lies, who makes himself God and acts like a God, but his acts and his ideas leads always into tears and blood? This is not real God, this is the devil and the intruder!
 
 

-    -   -

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
_______________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
aby sme mohli v protifašistickom a protisatanistickom boji za slobodu pokračovať,
ďakujeme!
č. nášho účtu:
SK8583300000002101425963
Ď A K U J E M E !
Biblik.sk



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/spravy-1-protest-pred-americkou-ambasadou-v-bratislave-2-scitanie-dalsi-satansky-podvod-ktory-bude-pouzity-proti-ludom/
-    -   -

 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
_______________________________________________
Podporujte šírenie dôležitých informácií na biblik.sk/clanky
aby sme mohli v protifašistickom a protisatanistickom boji za slobodu pokračovať,
ďakujeme!
č. nášho účtu / support us at IBAN:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBAXXX
Ď A K U J E M E !   T H A N K YOU!
Biblik.sk