HUMANOIDI - ILLUMINATI (SK, RUS) (+Poznámka Biblik-DOPLNENÉ)

04.02.2021 21:03

HUMANOIDI - ILLUMINATI:

LINK YOUTUBE:

https://www.youtube.com/watch?v=ttlXEfNz_Rs

LINK ULOZTO:

https://ulozto.sk/file/MfedWL1Ne95Z/humanoidi-illuminati-mp4

 

TOP KOMENT:

Ta píseň je o knize s názvem "Mrtvá Voda". Objasňují se v ní všechny druhy manipulace, které jsou užívány pro ovládání světa...

https://www.youtube.com/watch?v=kSdffEgL1jo

https://leva-net.webnode.cz/products/mrtva-voda-novy-preklad-1-svazek/

https://leva-net.webnode.cz/products/mrtva-voda-2-dokonceny-preklad/

Poznámka Biblik: mŕtva voda môže byť aj súčasť chemtrails, padá to na Zem, vo forme vláken, ale najmä vo vode. Preto sme v našich článkoch varovali ľudí, aby sa chránili pred dažďom. FFP3 respirátory, u ktorých v popise je na rozdiel od trápnych rúšok a iných typov respirátorov napísaná aj ochrana pred vírusmi, tie by niekedy naozaj mohli pomôcť, zvlášť, ak husto posýpajú, alebo ak sa po silnom posýpaní spustí dážď... V niektorých dňoch je ovzdušie vyslovene kontaminované, ľudia sa dusia, kašlú, drhne ich, kýchajú a bývajú chorí už po krátkom pobyte vonku, či rýchlom vyvetraní miestnosti. Výsledkom je niečo ako chronický zápal, čo u slabších ľudí môže byť posledná kvapka. Pôsobenie chemikálií  chemtrails  a umelé prudké posýpaním vyvolané výkyvy počasia - to väčšinu ľudí vyčerpáva, unavuje, oslabuje. (predpokladáme aj určité synchrónne pôsobenie s EM žiarením, rozprašované častice zrejme veľmi zosilňujú pôsobenie a dosah EM žiarenia, v niektorých dňoch sa u mňa vyskytuje náhla prudká extrémna únava v zóne silného EM žiarenia, po opustení zóny sa bleskovo dá všetko do normálu)

Čo je zaujímavé, že dodnes FFP3 respirátory neboli ani odporúčané na rozdiel od rúšok, ktoré nefiltrujú nič! Ani FFP2, ktoré teraz niekde chcú presadzovať, nemá vo väčšine popisov žiadnu ochranu pred baktériami vírusmi.

Opäť sa tu však dostávame k tomu, že musíme zabezpečiť normálne ovzdušie, pretože vdychovanie vlastných splodín, CO2, množenie baktérií, plesní v rúškach a respirátoroch predstavuje obrovské riziko. Je snáď každému slobodnému človeku jasné, že niečo také, ako nosiť rúško či respirátor nie je možné nariadiť - ok, iba tak psom a dobytku! Ak by ste mali aj plynovú masku, existujú riziká vdychovania chemikálií a výparov zo samotných filtrov, tieto riziká sú aj u rúšok (častice materiálu rúšok sa môžu vdýchnuť alebo dostať do organizmu, takisto aj z respirátorov). Potom riziká vdychovania pachov z výroby, atď.)

Celkovo, aj plynová maska slúži iba na rýchle opustenie kontaminovaného priestoru. Je isté, že ak by ste plošne nariadili dlhodobé nosenie plynových masiek, respirátorov, rúšok, ľudí tým poškodíte a vyvoláte nové ochorenia a ďalšie nové problémy! Podstatné pre záchranu životov je izolovať ohniská nákazy, ktoré "karanténou a izolovaním všetkých od každého" takto vlastne ani nezistíte. A na to slúžia tie "opatrenia", z čoho by tiež mohlo vyplývať, že v nákazu politici neveria, alebo sa ju úmyslene snažia šíriť, resp. cielene bránia účinným opatreniam, ktoré by viedli k pochopeniu skutočného obrazu tzv. pandémie. Preto veríme, že súčasná vláda vrátane takzvanej prezidentky istotne skončí pred súdom.

Okrem toho, nový vírus môže byť spojený s toxickým alebo iným poškodením (napr. EM žiarenie, viac Dr. Cowan)

Vírus, mor, cholera a dokonca ani prírodná katastrofa sa neobjaví len tak, má vždy viac alebo menej viditeľné fyzické aj duchovné príčiny.

Zmysel nariadení odpočiatku nie je ochrana, ale len šikana a teror, ktoré vedie k poškodeniu imunity, depresiám a chorobám a následne k smrti - štátu aj jednotlivcov. Vlastne ide o to, ako situáciu podobnú skutočnej kríze umelo vyvolať. A na tom sa podieľať nemienim, ani keby ma mali zastreliť! Každý má dnes možnosti, ako sa chrániť, nemusia byť žiadne nápisy na obchodoch ani sliediť policajti. Zodpovednosť by mala byť na jednotlivcoch. Je maximálna drzosť, ak sám seba chce niekto chrániť tak, že ma núti obliekať si rúško, alebo ak policajti sledujú, či sa dobre chránite. Nuž, musíme sa k nim niekedy správať ako k chorým... Bohužiaľ, ak toto niekto myslí vážne, je to narušený človek...je to nonsens, iba vláda psychopatov môže niečo takéto "porodiť", pretože za svoje zdravie je zodpovedný každý sám.