ING. JURAJ ORSÁG: ROZHOVOR O NÁSLEDKOCH OČKOVANIA: POMOHLI MI PROTOKOLY FLCCC ALIANCIE. ĽUDIA POŽADUJǓ TRESTNÉ STÍHANIE VYROBCOV A PROPAGÁTOROV VAKCÍN (+SK PREKLAD FLCCC PROTOKOLU)

05.12.2023 12:07

ING. JURAJ ORSÁG: ROZHOVOR O NÁSLEDKOCH OČKOVANIA: POMOHLI MI PROTOKOLY FLCCC ALIANCIE. ĽUDIA POŽADUJǓ TRESTNÉ STÍHANIE VYROBCOV A PROPAGÁTOROV VAKCÍN

ING. JURAJ ORSÁG: ROZHOVOR O NÁSLEDKOCH OČKOVANIA: 

POMOHLI MI PROTOKOLY FLCCC ALIANCIE

https://www.infovojna.bz/embed/y78gyUvh99wjSbhg

PREKLAD FLCCC PROTOKOLU zdravim.sk

Poznámka Biblik: asi bude ešte zaujímavé, pretože nebezpečné je aj stretávať sa s niektorými očkovanými/testovanými, vlastne vysokosofistikované biologické zbrane dostali do tela cez testy a cez vakcíny. Dnes je vlastne každý očkovaný vrátane detí detskými vakcínami s vysokou pravdepodobnosťou chodiaca biologická zbraň. Samozrejme, báť by sa ich nikto nemal, ale kľúčová otázka pri partnerskom vzťahu je, či bol človek testovaný alebo očkovaný, ak áno, je vysoká pravdepodobnosť, že je nositeľom závažnej infekcie. Jedna noc s očkovaným/testovaným partnerom môže mať veľmi vážne následky.

Do čias testov a covidových vakcín sa bežne nestávalo, aby človek v jednej sekunde ochorel od človeka, s ktorým sa stretne. Chalani, ktorí majú očkované/testované priateľky by o tom vedeli rozprávať, niektorí od nich ochoreli aj ťažko, s dlhodobými následkami. Čo je zaujímavé, s čím sa asi každý pochválil - ten okamžitý nábeh choroby - napríklad príde priateľka z testov, zvítajú sa, a u človeka náhle nastanú bolesti nosa, bolesti hrdla a enormný smäd... Toto dovtedy nebývalo, testy a vakcíny slúžili na šírenie chorôb a následky je možné pozorovať

Súvisiace články / related articles:

Dr. ARCHIE KALOKERINOS: "Spozoroval som, že veľa detí, ktoré dostali štandardné vakcíny ako tetanus, záškrt, obrna, čierny kašel alebo ostatné, veľmi ochoreli. Niektoré deti strašne ochoreli a niektoré z nich aj zomierali."
https://www.biblik.sk/news/dr-archie-kalokerinos-spozoroval-som-ze-vela-deti-ktore-dostali-standardne-vakciny-ako-tetanus-zaskrt-obrna-cierny-kasel-alebo-ostatne-velmi-ochoreli-niektore-deti-strasne-ochoreli-a-niektore-z-nich-aj-zomierali/

Interview With Dr. Archie Kalokerinos MD: I observed that many infants, after they received routine vaccines like tetanus, diphtheria, polio, whooping cough or whatever, became ill. Some became extremely ill, and in fact some died." (ENG)
https://www.biblik.sk/news/interview-with-dr-archie-kalokerinos-md-i-observed-that-many-infants-after-they-received-routine-vaccines-like-tetanus-diphtheria-polio-whooping-cough-or-whatever-became-ill-some-became-extremely-ill-and-in-fact-some-died/

TIP NA FILM: Dr. JOHANN LOIBNER: HISTÓRIA OČKOVANIA / MOVIES WE LIKE: Dr. JOHANN LOIBNER: THE HISTORY OF VACCINATION (SK, GER)
"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-dr-johann-loibner-historia-ockovania-movies-we-like-dr-johann-loibner-the-history-of-vaciination/

TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x PROTI TETANU OČKOVANÝ
https://www.biblik.sk/news/tetanus-dostal-za-rok-iba-jeden-clovek-aj-ten-bol-6x-proti-tetanu-ockovany/

PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ - výpoveď lekárky MUDr. Jany Orosovej::

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

VAKCÍNY CHRÁNIA PRED CHOROBAMI ROVNAKO AKO RÚŠKA PRED KORONAVÍRUSOM / VACCINES PROTECTS AGAINST DISEASES AS WELL AS MASKS PROTECTS YOU AGAINST CORONAVIRUS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/vakciny-chrania-pred-chorobami-rovnako-ako-ruska-pred-koronavirusom/

 

grafy z knihy / graphs source: Vaccination A Parents Dilemma - Greg Beattie, oficiálna ročenka úmrtí štátu Australia / official yearbook of deaths - Australia:

grafy ZDROJ: oficiálna ročenka úmrtí štátu Austrália / Official yearbook of deaths Austrailia, viac tu / read more here:

!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_článok___MUDr.VladimírPetroci!!!_www.biblik.sk.doc (242 kB)

 

TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x PROTI TETANU OČKOVANÝ
https://www.biblik.sk/news/tetanus-dostal-za-rok-iba-jeden-clovek-aj-ten-bol-6x-proti-tetanu-ockovany/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!