INTERVIEW OF AN EX SATANIST EDWIN CAEZ (DEMON COSTUMES, OUIJA BOARDS AND HEAVY METAL MUSIC IS NOT FUN, MAY OPEN GATE TO DEMONS) / RÔZNE STRAŠIDELNÉ KOSTÝMY, OUIJA TABUĽKA, TAROT AND HEAVY METALOVÁ HUDBA MÔŽU OTVORIŤ BRÁNY DÉMONOM (SK, ENG)

08.03.2023 13:24

INTERVIEW OF AN EX SATANIST EDWIN CAEZ (DEMON COSTUMES, TAROT, OUIJA BOARDS AND HEAVY METAL MUSIC IS NOT FUN, MAY OPEN GATE TO DEMONS) / RÔZNE STRAŠIDELNÉ KOSTÝMY, OUIJA TABUĽKA, TAROT AND HEAVY METALOVÁ HUDBA MÔŽU OTVORIŤ BRÁNY DÉMONOM

INTERVIEW OF AN EX SATANIST EDWIN CAEZ

VIDEO ENGLISH:

https://www.youtube.com/watch?v=SU0X3_K7Yoc

Poznámka Biblik / Note Biblik: Halloween is a demonic worship, wearing as a demon is not just some fun! A man wouldn't wear woman's clothes for fun, it's sick, same as demon costumes! And shirts with skulls, insects or tatooes - symbols are powerful vibration, may affect your destiny. Boris Ratnikov said, tatooes was a sign of prisoners, people are connecting to prison's egregor by tatoo. Bible forbids any tatooes - article SK, ENG:

https://www.biblik.sk/news/co-hovori-biblia-o-tetovani/

Aj Halloween je vlastne démonské uctievanie, obliekať sa ako strašidlo či ako démon rozhodne nie je žiadna sranda! Tak ako si muž neoblieka ženské šaty len tak pre srandu, nemali by sa ľudia obliekať ani do démonských a strašidelných kostýmov a zvlášť nie deti! Vizitka rodičov a úrovne človeka, ak niekto nosí tričká s démonmi, lebkami či deťom dovolí oslavovať Halloween.

Satanizmus a uctievanie démonov by nemali byť tolerované v žiadnej podobe!

Dnes sa dokonca už bežne tolerujú aj tetovania, pričom kedysi sa tetovali väzni. Biblia  zakazuj e nasledovníkom Boha tetovania.

Boris Ratnikov hovorí, že tetovaním sa pripájajú ľudia na väzenský egregor a najskôr podobné je to aj démonskými šatami. Treba pochopiť, že takéto veci nie sú len nejaké srandičky!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!