INZERÁT: PRÁCA NA POZÍCII ÚSTAVNÉHO SUDCU (+na záver pár slov o skutočnom zmysle EU)

08.07.2021 09:24

INZERÁT: PRÁCA NA POZÍCII ÚSTAVNÉHO SUDCU:

https://uploads.disquscdn.com/images/c2a8ed47bfaf6e23449500a7848aae924e68820b741b1702827d6c236d75e08f.jpg

Čo sú zač ústavní sudcovia, písali sme v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/ked-anjel-vymenuje-sudcu/

V posledných dňoch sa do vedenia štátu dostáva tá najväčšia spodina, ten najväčší odpad. Problém je ten, že ich povinnosťou je hájiť naše záujmy, lebo Slovensko sme my! Ak to nerobia, nemôžu predsa poberať plat. A ľudia nemôžu platiť dane, poplatky a pokuty, pretože by sponzorovali vlastnú záhubu.

Vláda, prezidentka, Ústavný súd, Polícia, zdravotníctvo, veda, náboženstvo, finančníctvo a médiá sú ovládané mafiou, zločineckými skupinami, ktoré sa dostali k moci. Nakoľko robia odpor všetkému dobrému a normálnemu a robia zlo, správne pomenovanie je, že sú to satanisti a to, čo praktizujú a snažia sa legalizovať je vlastne satanizmus. Satan=odporca všetkého prirodzeného a normálneho. Veľmi zaujímavý článok o satanizme tu:

https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

Hrubo povedané, riadia to tu mimovládky - nejaké organizované štruktúry mimo vládu. Už niekoľko generácií vlád po sebe pomohlo na Slovensku legalizovať kroky, ktoré viedli k deštrukcii. Samozrejme, bolo to na niekoho pokyn a keď týchto hajzlov dostaneme pred súd, bude treba vypátrať zdroj. Odkiaľ a na koho pokyn sa začal podvod s pandémiou, kto razí homopropagandu, kto má záujem na zničení Európy importom utečencov, kto chce poškodiť planétu, prírodu a poľnohospodárstvo rozprašovaním chemtrails? Otázok je mnoho, 5G, jedy vo vakcínach, jedy v potravinách, jedy v kozmetike, v oblečení, zločiny medicíny a chemické lieky, podvody vo vede - kto má záujem na cielenej likvidácii človeka, Zeme a Prírody? Politici, vláda, sudcovia, médiá, Polícia a mnohí lekári a vedci takejto zlej mocnosti slúžia.

Že sa ľudia nechali tak ľahko oklamať, a niektorí ešte aj zvratky ako Čaputová alebo Matovič volili je dôsledok, že diabol má nad ľuďmi vládu. A to je to, čo musia Slováci odstrániť zo seba, ak chcú odstrániť diablove nástroje - túto vládu.

Akákoľvek podpora zlu musí byť odstrihnutá. Človek môže modlitbou posilňovať dobro, ale hlavne prestať podporovať zlé veci a to, z čoho diabol žije - tabak, alkohol, povrchná zábava. Ďalej sú to zlé myšlienky, charakterové nedostatky a závislosti, ktoré by sa mal človek vo vlastnom záujme snažiť očistiť. Nepomohlo by túto vládu vystrieľať, ak by ľudia mysleli a konali tak ako doteraz, bolo by to to isté a vidíte - bolo už viac volieb, viac referend a diabol stále mal navrch. Myslím si, že je to odrazom stavu väčšiny ľudí, ktorí nemajú nad sebou vládu a ich charakter ich ťahá k sebadeštrukcii. Pokánie=zmena, zmena samého seba a odvrátenie sa od všetkého zlého, smerovanie k Stvoriteľovi a hĺbkovému poznaniu Zákonov, ktoré sú odpočiatku vložené do Stvorenia a človek ak chce prežiť, nemôže sa proti nim stavať! Ľudia sú skôr niekým rafinovane (z)vedení aby išli vmasírovaným rozumovaním alebo cieleným vydrážedním pudov proti Prírode, láske a morálke  a niekto sa potom smeje, keď im to prinesie úpadok! A takéto cielené kroky - odnárodňovanie, podpora zvráteností, zločinné a odpočiatku deštruktívne pakty EU, NATO, likvidačné opatrenia... Stručne povedané, spája sa to čo by sa spájať nemalo (napr. štáty s rozdielnou ekonomikou do jedného superštátu-EÚ) a rozdeľuje sa to, čo by sa spájať a podporovať malo - tradície, zdravie, čistota, rodina, príroda - to sa cielene ničí a rozvracia! Prostredníctvom EU sa viac štátov likviduje ako jeden a to je podľa mňa odpočiatku zmysel EU!

- - -

K pochopeniu súčasnej situácie na Zemi a  možné východisko jasné a zrozumiteľné pre vážne hľadajúcich - veľmi môže pomôcť dielo Abd-ru-shin POSOLSTVO GRÁLU https://www.biblik.sk/knihy/abd-ru-shin/

- - -

"Môj ľudia sú ničení pre nedostatok Poznania: pretože vy ste zavrhli Poznanie, Ja vás tiež zavrhnem! A ani takíto ľudia už viac nebudú mojimi kňazmi: videl som, že ste opustili zákon svojho Stvoriteľa, tak teda aj Ja zanechám vaše deti." voľný preklad angl. Biblie Hozeáš 4:6, orig nižšie

 

"My people are destroyed for lack of knowledge: because thou hast rejected knowledge, I will also reject thee, that thou shalt be no priest to me: seeing thou hast forgotten the law of thy God, I will also forget thy children." Hosea 4:6