ÍRSKY EUROPOSLANCI: AMERICKÁ VLÁDA, EÚ A IZRAEL SÚ SKUTOČNǏ TERORISTI / IRISH EUROPARLIAMENT MEMEBERS: THE U.S. GOVERNMENT, EU AND ISRAEL ARE THE REAL TERRORISTS (SK, ENG) (+Poznámka Biblik + Note Biblik) (SK, ENG, FR)

21.10.2022 15:28

MICK WALLACE:

"We rightly have a problem with Russia terrorising Ukrainians. Why have we no problem with #US #NATO terrorising people of #Afghanistan #Iraq #Libya ? Or no problem with US + #EU helping #Saudi #UAE terrorise #Yemen ? Why have we no problem with #Israel terrorising #Palestinians ?" SHORT VIDEO ENGLISH:

https://twitter.com/wallacemick/status/1582757721035902976?ref_src=twsrc%5Etfw

Note Biblik: until today the USRAEL TERRORISM (USRAEL=U.S.+NATO+ISRAEL) was no problem! But suddenly, Ukraine is problem! So Europe must as a protest against terrorism kill her own economy and industry. In fact, this is the politics of EU.

UKRAJINA: MASKY REVOLÚCIE (DOKUMENT / DOCUMENTARY UKRAINE - MASKS OF REVOLUTION - FR + SK subs)
https://www.dailymotion.com/video/x3uuxew

Poznámka Biblik: Vraždenie a vojny NATO a USA od Juhoslávie, Afganistan, Irak, Sýria, Lýbia a ďalšie nikdy nebol problém! Ale zrazu majú problém s tým, že Rusko vraj terorizuje Ukrajinu!

Ako nariaďovali povinne v Európe nosiť rúška a vnucovali neschválené vakcíny/unapproved vaccines, teraz vnucujú, že na protest proti Rusku treba odstaviť plyn a zničiť ekonomiku! Boj proti Rusku je podobný ako boj proti vírusu!

Čím viac opatrení, tým viac úmrtí a chorôb bolo v prípade "boja proti vírusu". Teraz týmito opatreniami hrozí vážny nedostatok palív, liekov i potravín (v prípade nedostatku liekov vlastne vyradia milióny psychiatrických pacientov v Európe a mnohých ďalších takto zabijú, ľudia by sa mali pripraviť a rýchlo sa vyliečiť a zbaviť sa závislosti na liekoch. Môžete využiť aj naše služby tu a  tu      alebo sa zúčastniť najbližšieho  online seminára, pretože tieto informácie sa vám môžu veľmi hodiť)

Čím viac opatrení v prípade boja proti Rusku, tým viac sa potápa a oslabuje aj Európa aj USA a tým silnejšie Rusko a Čína! Rusko špeciálnou vojenskou operáciu na Ukrajine sleduje legitímny cieľ zneškodnenia teroristov. Čo však okrem prospechu satanských elít sleduje USA, EU, Izrael a NATO? Podľa V.V. Pjakina satanské elity chcú zlikvidovať Európu a USA, zo štátov Európy sankciami a ešte jednou vlnou migrantov vytvoriť Islamský chalifát a presunúť centrum riadenia do Číny. Hm... zaujímavé, do Číny presťahovali celý priemysel a fabriky a v Číne nastolili satanokraciu a teraz bombardujú Európu zase novými deštruktívnymi opatreniami! Ako zámienka na likvidáciu, ekonomické bombardovanie a kradnutie majetku ľudí už neslúži vymyslený vírus - otrava, ktorú sami šírili cez chemtrails, 5G a najmä cez jedovaté testy a cez vakcíny. Nová zámienka, kedy opäť opatreniami cielene vyvražďujú ľudí je vymyslená ruská agresia, ktorú jednoducho zinscenovali a vyprovokovali tak, ako všetky ostatné vojny! (príklad z Juhoslávie: postavili a ozbrojili teroristov, ktorý týrali domáce obyvateľstvo a keď Miloševič proti teroristom zasiahol, obviňovali ho z etnických čistiek a zbombardovali celú Juhosláviu. Takto to bolo s Kaddáfím, Asadom a ďalšími silními lídrami, ktorí mohli predstavovať opozíciu Novému svetovému poriadku a ich najväčším previnením bolo, že ich štát bol silný alebo vlastnil nerastné zdroje, z ktorých primárne neprofitovala satanská elita, ale samotné štáty, ktoré sa snažili zničiť a zotročiť a ako posledné na rade ostali Rusko a národy Európy.

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU