IZRAEL: VAKCÍNA ICH RÚŠOK NEZBAVILA A PRINIESLA PRUDKÝ NÁRAST CHOROBNOSTI

18.08.2021 13:13

_____________________________________

PODPORUJTE BIBLIK.SK, ĎAKUJEME!

Naše č. účtu:

SK8583300000002101425963

SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

_____________________________________

"Počet nakazených v Izraeli stúpa. Ľudia sa musia opäť preukazovať zelenými pasmi "V utorok hlásilo izraelské ministerstvo zdravotníctva za uplynulých 24 hodín 8726 novoinfikovaných, čo je najviac za vyše pol roka. 

Zo zhruba 9,4 miliónov Izraelčanov je oboma dávkami vakcíny zaočkovaných viac ako 58 percent. Vyše milióna obyvateľov krajiny dostalo už aj tretiu, podpornú očkovaciu dávku." https://www.ta3.com/clanok/209423/pocet-nakazenych-v-izraeli-stupa-ludia-sa-musia-opat-preukazovat-zelenymi-pasmi

Poznámka Biblik: tak čo to tie opatrenia a tá vakcína vlastne podporujú? Nakoľko globálna satanistická mafia sa rozhodla hrať hru na pandémiu, všetky ich doterajšie vnucované opatrenia boli katastrofou pre každého, kto ich prijal.

Zjavenie 13. kapitola - Znamením šelmy na čele môže byť aj rúško (*čelo aj predná časť tváre) a vakcína - znamenie na ruku je pre mnohých to posledné, čo v živote urobia. Naivne si niektorí ľudia mysleli, ako bojujú rúškami a vakcínami proti vírusu... Vidíte, ako ich diabol oklamal. Vinní za toto budú politici, čo je ideálny spôsob ako odstrániť národné vlády.

*"Rúško je jasné znamenie šelmy. V niektorých rešeršiach Biblie je slovo "čelo" z verša Zjavenie 13:16 preložené ako predná časť tváre, rúška môžu byť znamením šelmy, nepochybne aj sú. Okrem toho, náhubky sú pre šelmy, ľudia majú vždy právo sa rozhodnúť a postihy by v takejto situácii nikdy nemali mať vplyv na slobodné rozhodnutie." cit. z čl. tu:

https://www.biblik.sk/news/bukovsky-si-v-priamom-prenose-vysypal-kybel-hnoja-na-hlavu-a-chce-aby-ho-este-niekto-bral-vazne/