JAROSLAV DUŠEK: BRUNO GRÖNING (AKTUALIZÁCIA - aktualizované poznámky)

10.01.2020 16:54

"My nič nepotrebujeme iba veriť v Dobro. Nič zlé v sebe nedržať. Pretože čokoľvek zlé máme v sebe a nechceme to pustiť, to je tá blokáda, stena, ktorá nám bráni v príjme dobrého. My sa toho zlého musíme zbaviť, na to je ten smeťák, čo spomínal Bruno Gröning, že to máme tam hodiť. Všetko zlé nahádzať do smeťáka a potom to ide. A ide to pre všetkých, pre každého, kto to potrebuje." Duše K - 5.1.2020 tentokrát o cestě ke zdraví, prostřednictvím učení Bruna Gröninga:

https://www.youtube.com/watch?v=ME4nt1pO5oE

- v čase 50:15 sa začína liečivé cvičenie

Poznámky poslucháča k prednáške: Bruno hovorieval: "Naše telo je batéria, tým, že hovoríme, pohybujeme sa alebo len keď sa pozeráme, tú energiu vyčerpávame, a aby sme si nabili baterky, musíme sa naladiť." "Ľudstvo bude tak ďaleko, že každý sa dokáže uzdraviť." "NEEXISTUJÚ NEVYLIEČITEĽNÉ CHOROBY. EXISTUJÚ IBA NEVYLIEČITEĽNÍ ĽUDIA." "Keď ľudia dlhšiu dobu prijímajú negatívne myšlienky, odrazí sa to na tele." Vraj sú na Zemi dva zdroje - pozitívny a negatívny, ide o to, na ktorý sa naladíme. Cieľom Bruna Gröninga bolo spojiť človeka s Bohom, aby sa človek navrátil naspäť k Bohu. Ľudia, ktorých Bruno uzdravil, boli zdraví až do smrti.

- v Afrike sa prostredníctvom filmov o Brunovi Gröningovi (tu) v porovnaní s "vyspelými štátmi" jednoducho uzdravujú.

Pri liečení všetko svinstvo odovzdať (napr. predstaviť si Bruna ako smetiara) a nahádzať všetko do koša, nech to Bruno odnesie. (odovzdáte, čo nechcete a poprosíte o to, čo chcete - dôležité je tie svinstvá všetky odovzdať) Poďakovať vždy Bohu. Bruno hovoril, že Božia Sila, ktorá uzdravuje tu bude aj keď on odíde, chcel, aby ste za uzdravenie ďakovali Bohu. VERIŤ A CHCIEŤ UZDRAVENIE JE VEĽMI DÔLEŽITÉ. Telu ešte chvíľu môže trvať, kým sa dostaví fyzické uzdravenie. Pani doktorka v prednáške hovorí, že najcennejší deň v živote bol ten, keď sa dozvedela o Brunovi.

Bývalá psych. pacientka hovorí: "Mala som pocit, že mi lieky vymazávajú pamäť, nevedela som sa sústrediť, nakúpiť, začala som zabúdať veci. Raz som mala v meste vybaviť tri veci, vystúpila som z autobusu a všetko som zabudla. Pochopila som, že antidepresíva mi nepomáhajú, že ich beriem zbytočne." vyliečila sa cez Bruna Gröninga

- knihy: MAGICKÉ DÍTĚ - Joseph Chilton Pearce - o schopnostiach detí, o duchovnej sile a schopnostiach sebauzdravovania detí (kniha už vyšla)

- DETI NOVEJ DOBY - Jana Švarcová (kniha sa pripravuje)