JE TAKZVANÁ SLOVENSKÁ PREZIDENTKA SATANISTKA? / IS THE SO CALLED SLOVAK PRESIDENT A SATANIST? (SK, ENG)

31.01.2022 13:23

hlavnespravy.sk

"Prezidentka Čaputová poverila Naďa podpísať vojenskú dohodu s USA. Spoločne s Korčokom zrejme vo štvrtok odletia do Washingtonu"

"Čaputová v piatok poverila jedného z najväčších zástancov zmluvy s USA – ministra obrany Jaroslava Naďa – jej podpisom." Vac tu:

 

TOP KOMENT:

"Čaputová je Satanistka a dáva to vždy najavo aj gestami a inými znakmi.
Ako Satanistka slúži svetovému Impériu satanského ZLA vo svete.
Niekto hovoril a tvrdil, že Slovensko je kresťanská krajina. Je to podlá lož ako aj iné lži a klamstvá, ktoré sa nám podsúvajú. Keby Slovensko bolo kresťanskou krajinou, tak by nikdy Satanistku nezvolili "kresťania" do čela štátu. Veď každý kto trošku sleduje dianie tak vidí že aj RKC je totálne odpadlá od Kresťanstva.* Slovensko je krajina, kde vládne Satanizmus. Bohužiaľ. Inak by ľudia si aspoň trošku vážili krajinu, ktorú im dal pán Boh a mali by aspoň minimálnu úctu k tomuto daru.

Šaty prezidentky sú symbolikou Satana – šaty kozol Moloch, ktorému Kanánci obetovali živé deti. Čaputová je prekliatie Slovenska.
Tak nech sa nikto nečuduje, že krajinu odovzdáva satanistickému ZLU - USA"

*https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

ENGLISH: the so-called slovak president Zuzana Caputova's clothes. In Slovakia almost everybody knows, she's just a marionette in hands of satanic elities, she's not a real president, she's a caricature, a mask in a mask, that's why she's just a so-called president

Zuzana Caputova and her respect for the Slovak Constitution, she declined our regular referendum, she had to put the referendum into the court and that court imho say, we don't have a right to have referendum, this means a dictature and an american occupation! Those satanists want an american base here in Slovakia, they want to train terrorists to start a war in Ukraine, a war against our friends, natural Slavic allies and partners - The Russian Federation!

I will stand for Russia against the satanic neo-nazis! And many of my people here in Slovakia as well! We, the Slovak nation stand against satanism, covidism and fascism! We love God and we want peace! God please save us, maybe You will choose the brave russian soldiers to put nazis back to hell again! I and most of the slovak people are with you brave russian soldiers in this final battle! Thank you God for the brave russian soldiers, it was the russian soldier who liberated Slovakia from Hitler and the nazis! Thay you all brave russian soldiers, you have liberated us from fascism! Thank you all soldiers fighting the nazis! Please, stand up and rise again! We need you, thank you.
 

 

 

Caricature of the so-called slovak president Zuzana Caputova and the so-called slovak ex-premier Igor Matovic (costumes and masks)

Viac tu: more here:

https://www.biblik.sk/obrazky/#pezinska-baba-jpg

- - -
 TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!

_________________________________________________________
Šírenie dôležitých informácií biblik.sk/clanky môžete podporiť na:
IBAN Biblik.sk - please support / prosíme podporujte nás:
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBAXXX
Ď A K U J E M E !   T H A N K YOU!