JE TO STRAŠNÉ, JE TO ZLOČIN A TOTO JE VRAŽDA, HOVORIA RODIČIA, KTORÝM VAKCÍNA ZABILA SYNA / THIS IS HORRIFIC, THIS IS CRIMINAL, THIS IS MURDER, SAID PARENTS ABOUT VACCINE, THEIR SON DIED 12 HOURS AFTER VACCINATION (SK, ENG)

30.06.2021 12:29

V Bibli je odpoveď na každé očkovanie, beda tomu, kto nerozumie / Bible has got answer for every vaccination, woe unto those who can't understand:

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." Matúš 9:12

"They that be whole need not a physician, but they that are sick." Matthew 9:12

- - -

OUR SON DIED 12 HOURS AFTER VACCINATION HE WAS KILLED BY VACCINE / NÁŠ SYN ZOMREL 12 HODÍN PO OČKOVANÍ, BOL ZAVRAŽDENÝ VAKCÍNOU:

https://otevrisvoumysl.cz/svedectvi-nas-32lety-syn-byl-zabit-vakcinou-johnsonjohnson/

Títo rodičia, ktorým vakcína zabila syna hovoria, aby ste sa zobudili! Teraz pravda o očkovaní a o vakcínach vychádza na povrch! Vakcíny sú skonštruované všetky na to, aby ľuďom ubližovali, vrátane tetanoviek a detských vakcín! Koľko je rodičov, ktorí majú postihnuté deti po bežnom detskom očkovaní? Koľko je ľudí poškodených po tetanovke? Prosím prejdite si tieto články, možno dostanete obraz o rozsahu poškodenia vakcínami:

1.) MOJE SKÚSENOSTI S OČKOVANÍM

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

2.) VÝPOVEĎ PRIMÁRKY DETSKEJ KLINIKY:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

3.) v krátkosti o čom je očkovanie vystihla aj táto nemecká politička:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-je-zivotu-nebezpecne-korona-bola-vzdy-len-zamienka-ide-tu-o-znizenie-poctu-ludi-varuje-nemecka-politicka/

+veľmi zaujímavý dokument o očkovaní s mnohými odkazmi:

!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_OČKOVANIE!!!_www.biblik.sk.doc

A načo vlastne očkovanie je? V skutočnosti presne na to, aby ľuďom naočkovali choroby, poškodili mozog a vytvorili taký typ charakteru, ktorý nebude schopný sa stavať samozvaným svetovládcom do cesty. Mocní tohto sveta aby si udržali moc, potrebujú ľuďom vyvolať ne-moc. Cez očkovanie sa vlastne tvorí trieda zombie - ľudí neschopných akéhokoľvek samostatného myslenia, dá sa s nimi ľahko robiť čokoľvek a manipulovať, obyvkle sú to konzumenti, ktorí idú s prúdom a všetkému, čo by mohlo narušiť ich obraz sveta hovoria konšpirácia. Ideálne to vystihol Bertrand Russell:

"Strava, nariadenia a očkovania sa budú kombinovať už od útleho detstva, na to, aby vytvorili určitý typ charakteru a určitý typ presvedčení (určitý typ viery napríklad v očkovanie), ktoré autority považujú za žiadúce, a akákoľvek kritika týchto praktík sa stane psychologicky nemožná. Aj keď budú všetci chudáci, všetci budú veriť, že sú šťastní, pretože vláda im povie, že sú.“ (t.j. aj keď všetci budú zdraví, väčšina bude veriť, že všetci sú chorí, keď vláda začne dokola opakovať Covid-19, pozn. red.)