JOHN RAMIREZ: EVERY DEMONIC FORCE LIES! / JOHN RAMIREZ: KAŹDÁ DÉMONSKÁ MOCNOSŤ KLAME! (SK, ENG)

05.12.2021 05:56

"ak sa raz dáte s diablom do tanca, bude s vami točiť, až kým nespadnete!"
"If you once start to dance with a devil, he will spin you until you fall down totally drained!"

-   -   -

JOHN RAMIREZ: EVERY DEMONIC FORCE LIES! / JOHN RAMIREZ: KAŹDÁ DÉMONSKÁ MOCNOSŤ KLAME!

https://www.youtube.com/watch?v=J-cupcjq15o

John starts at 1h:19m / John začína v 1h:19m

John performs exorcism, if you trust John and you like his show you may attend / John prevádza exorcizmus, ak veríte v Johna a táto show je vám sympatická, môžete sa zúčastniť

Poznámka Biblik / Note Biblik: I don't like such kind of show, but I like John Ramirez, I believe in the Lord Jesus Christ, I believe John is His servant and I believe John has got the POWER! If you trust John and if you like his show, concentrate, you may stand up and hands up / Skutočne až veľmi nemám rád tento typ show, ale verím, že ak sa zúčastníte, môže vám to pomôcť, takže kto sa chce zúčastniť, sústreďte sa, dobré je postaviť sa a ruky hore, resp. zaujmite postoj tak, aby ste mohli prijať
 
- diabol sa vás snaží oklamať, najčastejšie tak, že ustavične opakuje lož, hovorí vám niekedy aj ústami vašich blížnych, že ste slabí, neschopní, nadáva vám a ponižuje vás. Exorcizmus by tu potrebovala už väčšina ľudí, takmer každý tu na Zemi je momentálne viac alebo menej pod démonským vplyvom, už nadávačstvo, hnev, lenivosť alebo rôzne závislosti a žiadosti môžeme označiť ako démonský vplyv a nemusí sa jednať démonov v podobe čertov, ale o subjektívne upletené myšlienkové útvary a egregory stvorené opakovaním rovnakých vecí na rovnakom mieste (dom, byt atď.) Démoni niekedy ovládajú aj vašich rodičov a klamú vám ústami rodičov, učiteľov a vychovávateľov. Teraz démoni klamú ústami politikov - klamú s pandémiou, klamú, že musíte nosiť nejaké rúška, klamú, že sa treba dať testovať a klamú aj v tom, že očkovanie je ok. NETREBA A VY ICH NEMUSÍTE POSLÚCHAŤ!
Naposledy vás oklamali, že si máte zavrieť obchody! Tá istá lož, ktorá pôsobí v nich, začala pôsobiť vo vás! Vy ste dali démonom priestor a nosíte na tvárach ich symboly - rúška, absolvujete život a zdravie ohrozujúce testy, ktoré sú vlastne nosové vakcíny! Vakcína=jed, ktorý pôsobí chorobu, aj testy sú prudko jedovaté, ľudia sú z nich chorí, prečo sa podrobujete diablovi, kôli čomu? To neskončí pri jednom teste, ani pri jednej vakcíne, ak sa raz dáte s diablom do tanca, bude s vami točiť, až kým nespadnete! To ste nevedeli? Bude vás s každým ústupkom (rúško, test, atď.) tlačiť na okraj priepasti, až kým do nej nespadnete! Už tie testy sú hazard so zdravím a možno aj so životom!!! Kôli rúškam majú ľudia plesňové ochorenia - tak ako predpovedali lekári a vedci.
Chápete, aká je táto hra nebezpečná? Rúško vás môže stáť život, všetky opatrenia sú na to, aby sa zvýšila chorobnosť a úmrtnosť! Účasťou na diablovej hre vy tvoríte tú "pandémiu", vy ste spravili lockdown, ak ste zavreli obchody, vy ste sa nevzopreli diablovi a začali ste s ním tancovať! ČO TO ROBÍTE? Prečo nám ničíte Slovensko a obviňujete z toho politikov? Keď ste tým istým zlom poviazaní ako oni?