KEĎ IZRAELSKÉ TAJNÉ SLUŽBY LOVILI FAŠISTOV, MOŽNO TO UROBIA AJ RUSKÉ (+Poznámka Biblik: Ak ste vlastníkom médií alebo internetových stránok, môžete vyvesiť aj na svoj web túto červenú vlajku - poviete tým viac než mnohými článkami!

30.01.2023 16:55

VLAJKA VÍŤAZSTVA

______________________________________________________

Vláda, fľandra a DCA pozitívni poslanci vrátane ďalších kolaborantov, ktorí podľa nôt svojich zahraničných partnerov podporujú terorizmus na Ukrajine, zatiahli Slovensko do vojny a dodávaním zbraní teroristom a satanistom urobili zo Slovenska ale i zo seba legitímne vojenské ciele.

Vrahovia z NATO, iniciátori ďalšej umelo vyprovokovanej vojny a kolaboranti s euroatlantickými fašistickými agresormi - ak túto vojnu prežijú, budú postavení pred súd. Je však možné, že týchto neofašistov, satanistov a kolaborantov budú loviť ruské a možno i čínske tajné služby a ďalšie neoficiálne organizácie podobne ako t.č. izraelské a ich partneri, ktorým po skončení II. svetovej vojny neunikol takmer žiadny fašista! NATO je teroristická a fašistická organizácia, činmi i podľa znaku:

Podpora vojny na Ukrajine je iba ďalšou fázou covidistických zločinov - už nie hra na testy, vakcíny a lockdowny, ale ďalšia rafinovane zinscenovaná kríza, ktorej následky sú podobné ako známe lockdowny. Covidianti namiesto "vírus" opakujú výraz "ruská agresia", pričom agresor je každý, kto dodáva teroristom zbrane!

Aj z Miloševiča robili v médiách agresora! Nasadili teroristov, ktorí ohrozovali život a bezpečnosť domáceho obyvateľstva. Miloševič proti teroristom zasiahnol a v médiách opakovali: "Etnické čistky!" a takto NATO začalo vojnu v Juhoslávii. Z Miloševiča skúšali v médiách vyrobiť rasistu, z Putina skúšajú v médiách vyrobiť agresora. 

Ale fašistom a satanistom teraz už takmer nikto neverí, lži a podvody toleruje spoločnosť čoraz menej, nemohli dotiahnuť do konca ani podvod s pandémiou a majú veľký problém, lebo čoraz viac ľudí vie, kto vyvolal túto vojnu! Fašisti a satanisti prehrávajú nielen na ukrajinskom fronte! Strácajú moc vo svete! 

Scénár s covidom bol vlastne taký spackaný 9/11, tentokrát im to už vôbec nevyšlo, akurát sa obrovské masy ľudí niekedy za veľmi vysokú cenu konečne dozvedeli, že očkovanie je satanský podvod, že životu nebezpečná je úplne každá vakcína, vrátane tetanoviek a detských vakcín! Viete si predstaviť, čo je to za rodiča, ktorý by dal sebe alebo svojmu dieťaťu ešte niečo od Pfizeru alebo od inej zločineckej vakcinacistickej organizácie? Ľudia vďaka covidizmu pochopili, že očkovanie je genocída! Že organizáciám vyrábajúcim vakcíny a politikom a štátnym úradom - ich bielym koňom nejde o naše zdravie! Robia všetko preto, aby znížili počet ľudí na Zemi!

"DEPOPULAČNÁ AGENDA JE JASNÁ!" MUDr. Soňa Peková

-  -  -

Od vojny NATO v Juhoslávii nasledoval 9/11 a potom boli ustavične vojny po celom svete, odstránenie Kaddáfího a pokus o odstránenie Asada! Teraz pokus o odstránenie Putina! Satanský egoizmus vojnových štváčov a ich prisluhovačov nemá hraníc, neváhajú riskovať ďalšiu svetovú vojnu!

Každý Slovák a Slovan by sa mal postaviť v boji za slobodu proti fašistom, napríklad vyvesením Vlajky víťazstva, (pravá ruská vlajka, červená vlajka) pod ktorou aj dnes Rusi bojujú proti fašistom na Ukrajine. Táto vlajka je symbol jednoty národov v boji proti fašizmu. Slováci, prestaňme mávať trikolórou s hrobčekom, zjednoťme sa v boji za slobodu pod spoločnou červenou vlajkou!

Poznámka Biblik: Ak ste vlastníkom médií alebo internetových stránok, môžete vyvesiť aj na svoj web túto červenú vlajku - poviete tým viac než mnohými článkami!

    Pod touto vlajkou je fašizmus porazený:

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!