Legislatíva pre eKasu je protiústavná, rozhodol Ústavný súd SR (+Poznámka Biblik: HODNOTY VYŽAROVANIA ELEKTRONICKÝCH POKLADNÍ A SYSTÉMOV V AUTÁCH)

11.11.2021 11:51

"Legislatíva pre systém eKasa, systém automatického plošného zasielania údajov z pokladničných bločkov cez Internet do IT systémov štátu, je v súčasnom znení v rozpore s Ústavou SR. " Viac tu:

https://www.dsl.sk/article.php?article=25567

Poznámka Biblik: potom v rozpore s Ústavou je pravdepodobne aj zariadenie v autoškolách, ktoré cca každých 15 sekúnd odosiela dáta. Nie som právnik, neviem. V každom prípade som si úplne istý, že hodnoty vyžarovania elektronických pokladní (cca 40-60.000 mikroWatt/m2 niekoľkokrát za minútu) a systém sledovania vo vozidlách autoškoly (až 400.000 mikroWatt/m2 cca každých 15 sekúnd) to je zločin a genocída, právnici by mali podávať trestné oznámenia v záujme ochrany zdravia. Je úplne jedno akým spôsobom sa dosiahne odstránenie týchto zdraviu nebezpečných bezdrôtových čipov! Ďakujeme! 

HODNOTY VYŽAROVANIA ELEKTRONICKÝCH POKLADNÍ A SYSTÉMOV V AUTÁCH SÚ OBROVSKÉ! (Vo vlastnom záujme vypínajte bezdrôtové moduly v autách ako bluetooth a pod. a je dobré autom na dlhšej ceste vypínať aj mobil)

VEĽMI NEBEZPEČNÉ JE, ŽE ĽUDIA SA DLHODOBO POHYBUJÚ V TESNEJ BLÍZKOSTI SILNÝCH ZDROJOV ŽIARENIA. Wi-Fi pokladne=zločin! A bezdrôtové moduly v autoškolách sú podľa mňa vyslovene životu nebezpečné! 400.000 mikroWatt/m2 je vyžarovanie cca 4 aktívnych smartphonov! Neexistuje, aby bol človek šoférujúci auto dlhodobo v blízkosti takéhoto extrémne silného zdroja žiarenia! Podávajte trestné oznámenia a bráňte sa ako viete!

HODNOTY VYŽAROVANIA ELEKTRONICKÝCH POKLADNÍ A SYSTÉMOV V AUTÁCH)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/legislativa-pre-ekasu-je-protiustavna-rozhodol-ustavny-sud-sr/

 

TOP KOMENTY dsl.sk


"Bežné pokladne v obchodoch sú dnes na Wi-Fi, vyžarujú obrovské dávky do okolia niekoľkokrát za minútu. Stáť pri takejto kase je zdravie ohrozujúce, takisto toto žiarenie poškodzuje vodu a potraviny.
Existujú ordinácie lekárov, kde vám kážu vypnúť mobil, ale ich kasa vyžaruje do okolia tak, že niektorí ľudia, čo tam prídu si ešte odnesú zdravotné problémy!
Mnohí ľudia nechápu, prečo ich zrazu na určitých miestach bolí hlava, je im zle a majú problémy sústrediť sa a robiť bežnú robotu. Ale veľa ľudí si už všimlo, že to súvisí s inštaláciou Wi-Fi stĺpov, Wi-Fi, mobilných antén a bezdrôtových zariadení tam, kde predtým neboli! Niekedy to dopadne tak, že ak zamestnávateľ dotrepe nový router alebo novú pokladňu, ľudia sa nemôžu sústrediť a kto môže, berie si radšej prácu domov."
 

"A ak vám postavia BTSku pred okná, na výber je niekoľko možností: 1.) skúsiť to odtieniť 2.) nechať to tak a čakať čo to spraví, príp. písať na MinDop, ktoré aj tak  nerobia žiadne merania*  len kontrolujú papiere 3.) zapáliť to alebo zničiť, alebo sa odsťahovať
A dnešné mobilné zariadenia, nové smartphony a nové Wi-Fi zariadenia sú malé BTSky, vyžarovanie sa zvrhlo úplne do extrému! Kto to chce podporovať, môže chodiť stanovať na stožiare s anténami, ale človek by mal mať možnosť žiť v normálnom prostredí a nie stále vedľa nejakých žiaričov. Potom ak to ľudia ničia alebo zapaľujú, nech sa tomu nikto nediví."

* https://www.biblik.sk/news/slovensky-urad-zodpovedny-za-hodnoty-em-ziarenia-neurobil-ziadne-merania-ale-tvrdi-ze-vsetko-je-v-poriadku/

 

"Ked si ludia svoje prava nebrania, tak o ne pridu. Vzdy to tak bolo.
Zberu dat z mobilu a pc sa da zabranit bud technickymi alebo politicko-pravnymi prostriedkami. Kamera nad hlavou v robote moze byt v niektorych pripadoch opravneny zaujem zamestnavatela, ale nasadzuje sa to vecsinou len preto ze neexistuju odbory a/alebo zamestnancom je to jedno."