LEKÁR ODMIETAL NÁSILNE VNUCOVAŤ RODIČOM OČKOVACÍ PROGRAM A PRIŠIEL O LICENCIU, PRETOŽE VLASTNOU ŠTÚDIOU PREUKÁZAL, ŽE OČKOVANÉ DETI SÚ OVEĽA VIAC CHORÉ / DOCTOR BY HIS OWN STUDY PROVED, THAT VAXED CHILDREN ARE MORE SICK THAN UNVAXED (SK, CZ, ENG)

02.02.2023 16:34

LEKÁR ODMIETAL NÁSILNE VNUCOVAŤ RODIČOM OČKOVACÍ PROGRAM A PRIŠIEL O LICENCIU, PRETOŽE VLASTNOU ŠTÚDIOU PREUKÁZAL, ŽE OČKOVANÉ DETI SÚ OVEĽA VIAC CHORÉ / DOCTOR BY HIS OWN STUDY PROVED, THAT VAXED CHILDREN ARE MORE SICK THAN UNVAXED (SK, CZ, ENG)

VIDEO ENG+CZ tit.:

https://otevrisvoumysl.cz/studie-prokazujici-ze-neockovane-deti-jsou-zdravejsi-stala-lekare-jeho-licenci/

Poznámka Biblik: napríklad na Slovensku je to tak, že zo zákona dieťa musí mať pediatra. Ale na rodičov je vyvíjaný nátlak, ak nechcú očkovať svoje dieťa, lekár im povie, aby si našli iného pediatra. Podobne je to aj v iných štátoch, nemusí byť ľahké zohnať si lekára, ktorý sa postaví fašistickému teroru!

Bežné je, že dieťa alebo človek po očkovaní dostane presne tú istú chorobu, proti ktorej bol očkovaný (napríklad stáva sa, že dieťa po očkovaní proti MUMPSu vzápätí dostane z tej vakcíny MUMPS a rodičia sa tomu čudujú - v normálnom štáte by takého lekára súdili ako zločinca!

Lekári podávajú ľuďom vo vakcínach jedy a šíria cez vakcíny choroby! Rodičia sa musia mať napozore pred lekármi! A pozor, keď lekár bude navrhovať akékoľvek očkovanie či tetanovku, aj po tetanovke hrozia vážne choroby, viac tu.

OČKOVANIE=ZLOČIN.

"Zdraví nepotrebujú lekára ale chorí." cit. Pán Ježiš Kristus ( Matúš 9:12 ) a tento verš je univerzálnou odpoveďou na KAŽDÉ OČKOVANIE!

V článku tu je RÚVZ popísaný oficiálny prípad zo Slovenska - 6x očkovaný človek proti tetanu dostal tetanus! (za rok ochorel na tetanus na Slovensku až 1 človek) Ak očkovanie poskytuje nejakú ochranu proti chorobám, je to záležitosť viery človeka! Ešte je tu faktor prebiehajúcich chronických chorôb a zápalov po očkovaní - t.j. niektoré choroby sa u očkovaných nemusia hneď navonok prejaviť. Poškodenie a chronický zápal mozgu a čriev sa diagnostikuje ako ADHD, autizmus, psychické choroby a pod. Ak by človek toto po očkovaní nemal, prejavili by sa u neho niektoré napr. detské choroby, z ktorých by pravdepodobne po prekonaní vyšiel zdravší. Takýto luxus si však napadnutý organizmus podťatý vakcínami nemôže dovoliť! Očkované deti idú od jedného zápalu k druhému, ustavičné sople, kašle a vlastne, očkovaný človek je zdravý iba na oko... Neskôr, nakoľko imunita sa neprirodzene vybudzuje umelo podanými patogénmi a jedmi vo vakcínach a nedostáva vôbec priestor prirodzene sa vyvíjať, po čase sa u ľudí prejavujú i vážnejšie choroby (poškodené črevá, cievy, pečeň, mozog, pankreas a pod - psychické choroby, rakovina, vysoký tlak, cukrovka, alergie, autoimunita). Vďaka vakcínam málokto dnes zomiera zdravý, okrem príslušníkov elít, ktorí sa samozrejme neočkujú! Očkovaní ťažko môžu očakávať zdravie! Banálne choroby ako napríklad čierny kašeľ a osýpky sa vymenili za epidémiu autizmu, chronických a psychických chorôb a alergií. Očkovanie každým dňom i naposledy s covidovými vakcínami potvrdilo, že je veľmi riziková a potenciálne smrtiaca záležitosť.

Detské choroby majú svoj význam, pre deti je dobre prekonať detské choroby, dnes sa dajú dobre liečiť. Ak neočkuje proti moru, cholere a týfusu, prečo by sa mal niekto báť tetanu, záškrtu a čierneho kašla? Tetanus (obvykle v hojnom počte konskom truse), vyskytoval sa, keď kone špinili po ceste a ľudia chodili bosí. Cholera - otrávená voda, čo by sa stalo, ak by sa otrava neriešila? Ak sú ľudia vo zvýšenej miere chorí, treba sa pýtať, kto otrávil vzduch, jedlo a vodu (chemtrails, EM žiarenie, zbytky chemikálií v potravinách a GMO)  Choroby sú predovšetkým otravy alebo poškodenie následkom nejakého faktoru, napr. nedostatku! Zaujímavý dokument:

https://www.biblik.sk/news/sedem-divov-technickej-civilizacie-ked-sa-vedci-pomylia/

Na človeka podávajúceho vakcínu je možné nahliadať ako na vraha. Ten, kto podáva vakcínu, prispieva k ohrozovaniu zdravia a poškodeniu imunity, čo sa prejavuje chorobami a úmrtiami. Očkovanie je spolupáchateľstvo v šírení chorôb a poškodzovaní zdravia. S pediatrom, ktorý podáva vakcíny by sa rodičia nemali ani baviť! Lekári by mali odmietnuť podávať vakcíny, pretože určité percento detí takto bezdôvodne poškodia alebo zavraždia. Očkovanie chorobám nepredchádza, VAKCÍNA JE CHOROBA! Očkovaním sa ľuďom (a dokonca i zvieratám) podávajú jedy, ľudia majú prirodzene požadovať neočkovaného partnera, neočkované dieťa i neočkované domáce zvieratá!

Súvisiace články:

AJ TETANOVKY MÔŽU TRVALE POŠKODIŤ ZDRAVIE ČLOVEKA:
https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/

PO ZRUŠENÍ OČKOVANIA CHOROBNOSŤ KLESÁ:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

OČKOVANIE - MOJE SKÚSENOSTI S OČKOVANÍM:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

 

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
https://www.biblik.sk/news/dr-loibner-choroby-nemozete-vymietit-mozete-vymietit-iba-podmienky-ktore-vedu-k-chorobam/
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!