LEKÁRI A VEDCI POZORUJÚ A SKÚMAJÚ, ALE BLÁZNI IHNEĎ KONAJÚ, LEBO SA NAZDÁVAJÚ, ŽE ONI VEDIA - - - (II. časť)

15.01.2021 11:19

Tu v Trenčíne dodnes na tabuliach so smútočnými oznámeniami nepribúdajú vo zvýšenom počte ľudia. Zatiaľ tu stále zomierajú obvykle iba starí 70-90 roční ľudia, ako obvykle. Vôbec tu v Trenčíne vďaka Pánu Bohu zatiaľ nikto vo zvýšenej miere neumiera.

Platí aj pre pohrebníctva lockdown? Médiá informovali, že nestíhajú pochovávať a kolabujú tu už aj hroby a cintoríny - sú aj hrobári tiež doma s deťmi na OČRke? Je to smiešne, ale môže to byť pravda, aj problém s nemocnicami a nemocničným personálom vyrobili tí, ktorí zatvorili školy – sestry sú s deťmi doma na OČRke:

https://www.biblik.sk/news/problem-nemocnic-suvisi-so-zatvorenim-skol-tvrdia-lekari/

V rámci boja proti dezinformáciám sú konšpirátori všetci lekári a vedci, ktorí by chceli návrat k normálnemu životu.

Po uliciach sa ľudia rozprávajú, že odjakživa v takomto období tu boli aj nachladnutie a chrípka. Ľudia majú pocit, že niekto z nich chce robiť úplných debilov a prečo sa tomu všetkému hovorí už len Covid? Sme povinní veriť tomu čo vláda tvrdí, len preto, že to potvrdia ich testy? Je niekto povinný dodržiavať opatrenia na takzvanú ochranu iných, keď sú bežne a lacno k dostaniu FFP3 respirátory? Veď kto sa bojí môže sa ak chce aj takýmto spôsobom chrániť bez zásahu do práv ostatných.

Kto vie, či je najlepšie sa ochoreniam, ktoré prichádzajú vo vlnách vyhýbať, alebo práve sa nimi nakaziť? Nesprávne je myslím si aj cielene sa snažiť nakaziť, rovnako ako je nebezpečné neprirodzeným spôsobom sa chrániť. Rúška majú tiež následky, niekedy môžu spôsobiť aj následky trvalé. (viac tu) Okrem množenia baktérií a plesní v tých rúškach, ešte je tu aj vdychovanie špiny, pachov a vláken z výroby tých rúšok. Ľudia majú niekedy plné ústa vláken a častíc z tých vlhkom rozmočených rúšok. Ak by boli tie rúška zdravotne nezávadné a žiadne častice ani pachy by neuvoľňovali, najzávažnejšie je vdychovanie vlastných splodín a spätné vdychovanie CO2! Mozog potrebuje na normálne fungovanie kyslík. Pre ľudský mozog a zvlášť pre detský mozog môže byť aj z tohto dôvodu nosenie rúška niekedy úplná katastrofa.  Niektorí odborníci a lekári možno zastávajú rúška aj u detí. Niektorí tvrdia, že je to ohrozovanie zdravia, a veľa je takých vedcov a lekárov, ktorí tvrdia, že rúška škodia.  Ale obvykle nikto z predstaviteľov vedenia štátu ich nechce počúvať ani ich bežne nedávajú v televízii: https://www.biblik.sk/news/nasadili-by-ste-svojmu-dietatu-rusko-aj-keby-ste-vedeli-ze-ho-tym-poskodzujete/