LEKÁRI A VEDCI POZORUJÚ A SKÚMAJÚ, ALE BLÁZNI IHNEĎ KONAJÚ, LEBO SA NAZDÁVAJÚ, ŽE ONI VEDIA - - - (1. časť)

13.01.2021 21:43

LEKÁRI A VEDCI POZORUJÚ A SKÚMAJÚ, ALE BLÁZNI IHNEĎ KONAJÚ, LEBO SA NAZDÁVAJÚ, ŽE ONI VEDIA

Ešte by sme mohli doplniť, že blázna spoznáme tak, že vie vždy najlepšie čo majú robiť ostatní, len sám so sebou si nevie rady... Sú však aj medzi lekármi. Sami o sebe sú presvedčení, akí sú oni odborníci, zomierajú však častokrát okolo päťdesiatky a chcú radiť ľuďom ako žiť zdravý život. Niektorí lekári kľudne by neváhali človeka poviazať a vpratať do neho vakcínu, ak sú presvedčení, že vakcína je spasiteľ. Myslia si, že na základe svojej viery vo svojho boha (testy, vakcíny a pod.) môžu človeka kľudne poslať aj na hranicu...

Covidizmus je veľmi podobný náboženstvu: na jednej strane sú otupelé masy indoktrinované vodcami inkvizície. Na druhej strane obhajovať svoje právo na život musia dnes opäť lekári a vedci. Chrániť sa pred útokmi niektorých sfanatizovaných drábov (policajtov) sa už musia aj bežní ľudia. Niektorí ľudia si myslia, že vás naozaj majú právo zatýkať, spovedať ba až likvidovať kôli tomu, že nemáte rúško. Je kacírstvom obliekať sa normálne - je kacírstvo chodiť bez rúška, a už je kacírom každý, kto odmietne, ba čo i len spochybní účinnosť nosenia spásonosnej ikony, ktorá chráni pred čarodejnicami...

Vznikla tu nová cirkev, mohli by sme ich nazvať: COVIDISTI SÚDNEHO DŇA

Vodcovia tejto Covidovej cirkvi nútia nás veriť, že je tu vojna proti covidizmu, tak ako bola 9/11 vojna proti terorizmu.

Obdobie, počasie a stres môžu mať vplyv na rozvoj chrípkových ochorení. Blázni bez akéhokoľvek vyšetrovania hovoria: "Covid!" "Veď máme testy!" a "Čakajte v izolácii až kým počet nami vyrobených chorých nedosiahne zníženie podľa modelu, ktorý sme si vymysleli!"  (7-dňový kĺzavý medián pod 500 - to znie ako programové vyhlásenie vlády pre obyčajných ľudí! Matovič je podobný odborník ako Mikloš – "Štát je zlý vlastník!" a niektorí ľudia tomu aj veria, lebo nevedia, ani čo je to štát ani kto je vlastník) Kňazi, drábi, otrokári a ich prisluhovači majú sami špeciálnu výchovu - rôzne špeciálne školy, výcviky, zámorské stáže a školenia. Potom vychovávajú ľudí veriť vo vyššiu moc, za ktorej zástupcov alebo rovno za spasiteľov sa sami prehlasujú a ľudu istým spôsobom zdôrazňujú: "Počuli sme slovo pánovo!" Častokrát vo svojich rečiach spomínajú Boha a vždy bojujú proti neviditeľnému nepriateľovi, ktorý vraj číha všade – teroristi a vírusy. Každý človek môže byť rýchlo zo dňa na deň terorista. Aj každý človek môže mať zo dňa na deň vírus-najmä ak štát vo veľkom nakupuje testy pre každého:-) Známa Bushova WAR ON TERROR (vojna proti terorizmu) je teraz WAR ON VIRUS - vojna proti vírusu!  

Zatiaľ však nevieme, čo to má byť, pretože Covid od nádchy alebo chrípky dokáže rozlíšiť vraj len test... Zrazu bez testov lekár už ani nevie určiť diagnózu! (zaujímavé ako doteraz lekári presne dokázali z príznakov určiť diagnózu iných infekčných ochorení, ktorých pôvodcom je vraj "vírus" napr. osýpky, mononukleóza a ďalšie)

Dnes už môže byť lekárom každý – do ordinácie vstúpi deduško s hemoroidmi a lekár nariadi vykonať test na Covid. Je jedno, či test vyjde pozitívny alebo negatívny, dedka pošlú sedieť na prdel domov. Akoby nejaká parazitická umelá inteligencia sa rozhodla ničiť ľudí tým, že ovládne ich presvedčenia. Na základe falošných presvedčení tu niektorí ľudia zvlášť dôchodcovia majú určité blokovanie alebo obmedzenie prístupu k liečbe, potravinám... Podnikatelia si každý deň púšťajú žilou samovýkonom lockdownu, vlastne tak čakajú na smrť.

Aká budúcnosť nás čaká, ak ju v tomto štáte ešte niekto bude ochotný spolupomáhať tvoriť rúškovaním, testovaním a očkovaním a pokračovaním v lockdowne?

 

KONIEC PRVEJ ČASTI

 

Prosíme vás podporujte biblik.sk/clanky príspevkami na účet č.:

SK8583300000002101425963

Ď A K U J E M E.