LGBT STRHLO VLAJKU FRANCÚZSKA / LGBT REMOVED FRENCH FLAG (SK, ENG)

29.06.2023 08:44

Z NAŠICH MAILOV: LGBT STRHLO VLAJKU FRANCÚZSKA

LGBT REMOVED FRENCH FLAG

"A pre tých, ktorí chcete vidieť pravú tvár hnutia LGBT, nech sa páči. Toto sú zábery z Francúzska počas "Mesiaca hrdosti a tolerancie".
Účastníci LGBT pochodu strhávajú štátnu vlajku Francúzska. Toho Francúzska, ktorého sú občanmi a ktoré im dáva miesto na život, ktoré im posiela dávky či dovoluje im robiť tie ich excesy. Je to symbol identity národa. Myslím, že je načase ukázať pravú tvár tohto hnutia a pravú podstatu toho, čo predstavuje a chce. Tu už nejde len o nejakú rovnoprávnosť či toleranciu (tú normálnym ľuďom nik neberie), ale o likvidáciu identity, národa, štátu, rodiny, tradičnej spoločnosti a hodnôt a diktát nikým nevolených mimovládok, ktoré riadi a financuje globálna oligarchia..." ZDROJ/SOURCE: email
 
súvisiace články / related articles:
ČO AK BY ĽUDIA, KTORÍ SA IDENTIFIKUJÚ AKO MRZÁCI A LEJÚ SI DO OČÍ KYSELINU A UREZÁVAJÚ GENITÁLIE CHODILI PO ŠKOLÁCH UKAZOVAŤ, ŽE NA TOM PREDSA NIČ NIE JE? / SELF-CRIPPLING AS A NEW HUMAN RIGHT?
 

POVINNE SMÚTIACI HEGER (BOHUŽIAĽ, TOTO NIE JE ANI PRIEMER, UŽ VÔBEC NIE PREMIÉR)
https://www.biblik.sk/news/povinne-smutiaci-heger/

PRAVÝ VÝZNAM NEZMYSLOV LGBT (+Poznámka Biblik: LGBT PROPAGANDA MUSÍ BYŤ HNEĎ NA ZAČIATKU ZOZNAMU ZLOČINOV PROTI ĽUDSKOSTI (3x Doplnené: LGBT propaganda je otvorený útok na Boha
https://www.biblik.sk/news/pravy-vyznam-nezmyslov-lgbt/
 
INŠTITÚT LEVA XIII. / INSTITUTE OF LEO XIII. (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: dve osoby rovnakého pohlavia sú taká istá rodina ako je dnes Slovensko s fľandrou a s touto fašistickou chuntou suverénnym štátom (DOPLNENÉ)
https://www.biblik.sk/news/institut-leva-xiii-institute-of-leo-xiii/
 
Facebook zablokoval príspevok Kuriaka, v ktorom obhajuje, že otec je otec a mama je mama
 
PREČO POTREBUJEME NA SLOVENSKU VIAC ISLAMU ALEBO AKO BY DOPADLI PREDSTAVITELIA ŠTÁTU, KTORÍ PODPORUJÚ SATANISTICKÉ LGBT
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!