LIEČIVÉ CVIČENIE

23.03.2020 16:35

V tejto situácii opäť prinášame cvičenie, ktoré by mohlo mnohým ľuďom pomôcť. Je určené psychicky zdravým ľuďom. Stačí normálne sa posadiť alebo si ľahnúť (vyrovnaná chrbtica, nekrížiť končatiny) a sústrediť sa na liečivú Božiu Silu. Cvičenie je vhodné vykonávať aspoň 1 rok a to najmenej 2x denne (ideálne vždy o 9. hodine) a uvidíte, aké prináša výsledky. Liečiteľ Bruno Gröning tvrdí, že by sme si mali takto každý deň "dobíjať baterky." Lebo aj keď sa pohybujeme, keď niečo robíme, alebo dokonca aj keď sa na niečo pozeráme, stojí nás to energiu. A my by sme sa jednoducho aspoň občas mali vedome sústrediť aj na seba. Nielen riešiť si svoje telesné problémy, ale tak celkovo, to čo nás v živote trápi a to, čo by sme chceli zmeniť, môžeme s Božou Pomocou zmeniť k lepšiemu! Krásny citát Marka Twaina: "Mal som v živote veľa problémov, ale väčšina z nich sa nikdy nestala!" Teda, väčšina našich problémov v skutočnosti nie sú skutočné, zatiaľ si môžeme vyberať zdravú stravu, ale ak by to trvalo dlhšie, jedného dňa by sme mohli vidieť aj prázdne regály a vtedy ak by mal človek hlad, to by už problém bol. Aj Kristus ľudí nasýtil, nesľuboval im len nejaké duchovné veci. Takže nech JE Pán Boh a Pán Ježiš Kristus s nami - najmä my buďme s Ním! Snáď nás aj nasýti, ak by to bolo naozaj potrebné. Zaujímavé verše z Biblie sú tieto: Mat 24:41 a Luk 17:35. Kľudne v prípade núdze môže dôjsť podľa mňa aj k evakuácii určitej skupiny obyvateľstva (napr. tých, ktorí v  tele nemajú vírus) a nemusí to byť len zásahom z neba! Ale nad biblickými veršami by mal každý meditovať najprv sám, tieto na prvý pohľad vyzerajú ako teleportácia - resp. prechod určitej časti ľudí niekam preč, resp. do iného stavu tu na Zemi. V závere článku možno porozumiete.

Na jemnej úrovni je už myšlienka skutkom, aj preto Kristus hovorí, že scudzoložiť v srdci je v podstate tiež cudzoložstvo (Mat 5:28) Človeka však veľmi ovplyvňuje to, čo číta, čo jedáva, pije a najmä to, na čo sa pozerá. Teda nejaký povrchný primitívny alebo erotický obsah je lepšie z každodenného života celkom vyradiť. Tak ako chceme mať čisté veci a oblečenie, aj myseľ nech ostane čistá a rozmyslime si, na čo budeme hľadieť a ako budeme myslieť. Ono to možno nepôjde hneď, ale snaha by o to mala byť. Určitá zvýšená úroveň etiky sa prejavuje aj na zlepšení zdravotného stavu aj na celkovej kvalite života.

Aj nejaká forma cielenej očisty mysle je na mieste, taký cielený relax, kedy je cvičenie radosťou. A keď si tak človek pohodlne ľahne rovno a vie, že všade naokolo Boh JE, tak sa mu vlastne odovzdáva tak, ako kvapka vody splýva s oceánom. Jedného dňa, toto splynutie, táto jednota čaká najskôr úplne každého z nás. Tam, odkiaľ sme prišli, tam sa vraciame. Aj tá najšpinavšia kvapka vody sa jedného dňa vráti k svojej podstate. Mená a tvary, tie formy ktoré dočasne vnímame cez svoju myseľ sú ľudské a keď zaniknú, stále ostáva to Božie. Ak by zomrelo telo a spolu s ním aj myseľ človeka, to, čo nás oživuje, teda Boh-Život Sám existuje pochopiteľne ďalej. Vo fyzike sa tomu hovorí energia, ktorá je nezničiteľná. Vlastne fyzika chodí okolo Boha, ale priamo "TO" čo JE Bohom nazvať Boh je zatiaľ ešte stále neprípustné. Obrovský kus práce nazvať veci pravými menami a konečne aj rozumieť tomu Kto alebo Čo JE Boh, Čo je to Človek, Čo je po smrti, odkiaľ SOM prišiel, Kto JA SOM a kam idem, vôbec nejaké pre rozumovo založeného človeka normálne odpovede na tieto kľúčové otázky života dáva kvantová fyzika a konkrétne sympatický fyzik Jan Rak.

Človek má rozrobený byt a povedia mu, že mu nemôžu predať ani farbu na maľovanie! (Čochvíľa keď budete 120 kilometrov od domu vám možno povedia, že skrz koronavírus nemôžete natankovať benzín! A ak nemáte rúšku, pôjdete domov peši :-) To je zaujímavé, konečne sa môžeme venovať dôležitejším veciam ako práci, je to radosť na jednej strane! Človek si uvedomuje, aký je život krehký a ako rýchle môže všetky svoje plány opustiť vo fáze výstavby!-) Teraz, ak máme trochu času, môžeme ho využiť na to, aby sme svoju celkovú situáciu ako ľudstvo zlepšili, alebo aspoň niečo pochopili ako jednotlivci. Zaujímavá vec je aj tento ak. Marcinišin

Prajeme vám príjemný oddych, bdejte, neustávajte, pohybujte sa a Buďte zdraví!

 
Biblik.sk

PODPORUJTE NÁS AJ FINANČNE:

SK8583300000002101425963

 ↑ naše č. účtu ↑ ĎAKUJEME ↑