LIST CHORÉMU PRIATEĽOVI - ODMIETNUTIE STRETÁVAŤ SA S CHORÝMI ĽUĎMI (+Poznámka Biblik: Lepšie je ticho a samota s Pánom Ježišom Kristom ako takáto spoločnosť! (+ODKAZY LIEČBA PSYCH. CHORÔB A SCHIZOFRÉNIE)

04.04.2023 18:48

LIST CHORÉMU PRIATEĽOVI - ODMIETNUTIE STRETÁVAŤ SA S CHORÝMI ĽUĎMI (+Poznámka Biblik: Lepšie je ticho a samota s Pánom Ježišom Kristom ako takáto spoločnosť! (+ODKAZY LIEČBA PSYCH. CHORÔB A SCHIZOFRÉNIE)

 

LIST CHORÉMU PRIATEĽOVI

Tento chlapec je chorý, mal aj ťažko chorého otca (tiež schizofrénia) ktorému sme sa snažili roky pomôcť ale dnes je doba, že s týmito ľuďmi sa už nebudem osobne stretávať a pokiaľ to nie sú klienti, ktorí za to platia, odmietam s týmito ľudmi i telefonovať. Akurát bolo to treba nejako slušne vysvetliť, nechcel som priateľovi len tak nezdvíhať telefón ani sa zatajovať. Preto sa urobilo rozhodnutie mu poslať tento mail:

 

"Kamarát prepáč, aj u Tvojho otca sa roky hľadalo nejaké riešenie, ale bola to úplná strata času. On si vybral!  Duchovnú cestu a Učenie Pána Ježiša Krista nikdy nebral nijak vážne. A viac takú chybu robiť nebudem, roky boli veľké snahy mu pomôcť, bola to strata času, ale viac takú chybu aspoň neurobím, vďačím mu za to, že som sa niečo naučil. Ináč často na neho spomínam, lebo som ho mal veľmi rád.

V jednom westerne bolo, že obesili nevinného, ktorý chodil s banditmi. Keď ho vešali, tvrdil, že veď nič neurobil. Odpovedali mu: "Vybral si si zlú spoločnosť!"
Človek, ktorý sa duchovne nehýbe, nielenže nenapreduje, ale degeneruje. Je to cesta do pekla. Tí, ktorí po nej kráčajú, nech si idú s kým chcú!

Minule sme si dobre pokecali, ale na druhý deň som bol v <> Ešte aj na ďalší deň potom niečo dosť ťažké, temné cítiť potom a aj ten pretliachaný čas veľmi chýba potom!
Vyžarovanie niektorých ľudí je už pre niektorých neznesiteľné, nehnevaj sa priateľ.

Napríklad aj včera jeden schizofrenik kupoval knihy od nás, išli sme sa prejsť, mne býva potom zle. Tie vibrácie už neznesiem.
Štastie, že som mohol dať aspoň bicykel medzi neho a mňa, lebo pri ňom sa to vôbec nedalo vydržať, ešte dnes mi je z toho zle!

S týmito ľuďmi sa viac nechcem stretávať, ani s nimi len tak kecať po telefóne, aj jemu to poviem na rovinu, lebo mi občas volá.
Výnimka je online stretnutie, ale za to som platený, máme to ako službu. Kto by si sa chcel som mnou rozprávať, 75 euro na hodinu, kľudne sa dá objednať:
  https://www.biblik.sk/products/pomoc-pre-chorych/  

Prepáč .... , mám Ťa rád, ale nechcem s Tebou viac len tak telefonovať ani sa s Tebou stretávať, samozrejme, ak by si potreboval nejakú knihu alebo niečo pomôcť, naotočku sa zastav.

Ale prosím Ťa pochop, tie vibrácie už sa nedajú zniesť, podobne aj u Tvojho otca, tá zacyklenosť v smere pádu dolu, ten duch - je to svinský duch! To vyžarovanie je už pre mňa neznesiteľné, prepáč,

Ak by mi potom tá energia a ten čas nechýbal, určite by som s Tebou rád len tak kecal, ale s niektorými sa to už nedá!
Nemám na to vôbec čas, len zbytočne klebetíme ako baby na trhu, nepáči sa mi to a býva mi potom zle."

Arkan Levov, Biblik.sk

 

Súvisiaci článok

LIST PRIATEĽOVI ČO OCHOREL (+P.S.: SLOVO SMART VEĽMI PODOBNÉ SLOVU SMRT)
https://www.biblik.sk/news/list-priatelovi-co-ochorel/

 

Poznámka Biblik: vhodné všetky telefonáty minimalizovať, ale zvlášť s psych. chorými ľuďmi telefonovať čo najkratšie. Z pohľadu človeka, ktorý vníma energie, subj. určité dosť ťažké žiarenie vnímať v tesnej blízkosti psych. chorého človeka. Ak s takýmto človekom telefonujete určitý čas, toto žiarenie sa prejavuje ešte aj na druhý deň, možno i niekoľko dní, do detailov nebudeme zachádzať, nie je to nič príjemné ale je to aj na druhý podobne odporná energia, aká je priamo v ich poli pri osobnom kontakte a treba sa z toho potom očisťovať. Určite by som si psychicky chorého človeka nevodil do bytu, ani s nimi len tak bežne nebudem chodiť na prechádzky a je vhodné aj skončiť s telefonátmi. Je mi naozaj lepšie samému a v tichu.

Lepšie je ticho a samota s Pánom Ježišom Kristom ako takáto spoločnosť!

-    -    -

Subj. schizofrénia sa javí (zo subj. pohľadu niekoho, kto mal možnosť roky pozorovať tieto častokrát vysokointeligentné bytosti) ako nejaký parazit. Akoby nejaká vysokointeligentná entita, ktorá zrejme ani nie je z tohto sveta, podsúvaním rafinovaných bludov udržiavala človeka v stave, kedy sa duchovne nehýbe, a je možné ho vysávať. Zaujímavé je, že je možné rozoznať, kedy sa bavíte s jedným vedomím človeka a kedy s tým druhým! To druhé je niečo tak odporné a tak rafinované, že sa to ani nejaví byť ľudské! Ten rafinovaný spôsob falošných presvedčení, vtisknutý kedysi navok normálnemu človeku - zdravá osobnosť postupne odchádza do úzadia a je čoraz ťažšie udržiavať normálny život, objavujú sa patologické prejavy, excesy - akoby temná entita dávala na javo, že ona je tu pánom. Človek aj keď je na injekciách a liekoch postupne upadá, klesá hlbšie, lebo smerom hore ku Svojmu Stvoriteľovi sa obvykle nikdy vážne nehrabe! Človek sám nemá moc poraziť takéhoto démona, resp. nemôže sa jedinec sám postavť proti armáde démonov! (bibl. LEGION, napr. Marek 5 - Posadlý v Gadare) Niekedy býva schizofrenik "obohatený" o veľmi vysoké IQ, nezvláda však ani zaradenie do bežného života a riešenie úplne základných vecí pokrivkáva! Niekedy sa jedná aj o náhlu, obrovskú fyzickú silu, kedy posadnutí trhajú okovy a reťaze. Poraziť týchto démonov je možné s pomocou niekoho silnejšieho, zvrchovanú moc aj nad takýmito démonmi i nad každou chorobu má Duch Pána Ježiša Krista! Schizofrénia je samozrejme liečiteľná, ale nie injekciami ani tabletkami! Nejedná sa v mnohých prípadoch len o telesné ochorenie, preto nemôže pomáhať len fyzická liečba! Dlhodobé užívanie psychiatrických drog je vlastne iba legalizácia drog a psychotropných látok! Z dlhodobého hľadiska (20-30 rokov) je vývoj človeka na liekoch a injekciách taký, že degeneruje, pridávajú sa fyzické choroby, bujnejú závislosti a buď končí napriek liekom po čase aj tak opakovane na psychiatrii, alebo v pomerne mladom veku zomiera. Preto by sa mali ľudia snažiť vyliečiť, a nielen brať lieky (!) Ale takmer každý schizofrenik má jasno, prečo nemôže - parazit mu podsúva teórie a scénáre, častokrát detailne prepracované značnou, možno až Luciferskou inteligenciou - pretože na väčšinu týchto osobností to funguje a stačí to na to udržiavať ich v stave, kedy je z človeka len zdroj energie pre temné entity! Akoby sa z človeka už za živa stala zdochlina, ktorá sa nevládze hýbať a postupne ju predátori a paraziti začínajú rozkladať! Schizofrénia sa javí byť ako započatý duchovný rozklad, kedy človek na Zemi ešte má šancu úplným obrátením sa k Nebeskému Otcovi a k Jeho Synovi Pánovi Ježišovi Kristovi uniknúť peklu, ktoré sa pre neho začína už tu na Zemi!

 

Súvisiace články:

Do hľadania na biblik.sk napr. schizofrénia, pelagra - dôležité odkazy:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=schizofr%C3%A9nia

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=pelagra

 

MUDr. JAN ŠULA

O LIEČBE CHRONICKÝCH A PSYCHICKÝCH CHORÔB
https://www.biblik.sk/news/mudr-jan-sula-o-liecbe-chronickych-a-psychickych-chorob/

 

VICTORIA EVERETT: AKO SOM SA VYLIEČILA ZO SCHIZOFRÉNIE / Victoria Everett Lost 120 lbs and Cured Schizophrenia By Changing Her Diet (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/victoria-everett-ako-som-sa-vyliecila-zo-schizofrenie/

 

Kniha, ktorá môže pomôcť pri liečbe schizofrénie a psych. chorôb:

https://www.biblik.sk/liecba-psych-chorob/

 

 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!