LIST ŽIAKA MAJSTROVI (+Poznámka Biblik: Lietame do vesmíru, mysľou tvoríme orgány a sme vlastne stále menej ako myší prd od totálnej katastrofy!

23.11.2022 15:29

"A had bol najchytrejší zo všetkých zvierat poľných, ktoré učinil Hospodin Bôh. A povedal žene: Či naozaj riekol Bôh: Nebudete jesť z niktorého stromu rajského? Na to povedala žena hadovi: Z ovocia rajských stromov jeme.  Ale o ovocí stromu, ktorý je prostred raja, riekol Bôh: Nebudete jesť z neho ani sa ho nedotknete, aby ste nezomreli!  A had povedal žene: Istotne nezomriete. Ale Bôh vie, že toho dňa, ktorého by ste jedli z neho, otvoria sa vaše oči, a budete jako bohovia, ktorí vedia, čo je dobré i zlé.  A žena videla, že je strom dobrý na jedenie z neho, že je žiadosťou očiam a že je to prežiadúcny strom, aby urobil človeka rozumným, tak tedy vzala z jeho ovocia a jedla a dala spolu i svojmu mužovi, a jedol.  Vtedy sa otvorily oči obidvoch, a poznali, že sú nahí..." Genesis 3:1-7   Biblia Roháček

-  -  -

 

"Dobrý deň pán . . . . .
v učení STROM ŽIVOTA založenom na cvičeniach a prednáškach Dr. Arkadija Petrova sa učí, že teraz je už Boží plán, aby telo človeka bolo nesmrteľné a že na Zemi bude bohoľudstvo a ľudia sa budú vyvíjať, žiť v tele večne a niektorí to dotiahnu až po nových stvoriteľov vesmírov (údajne 144.000 najlepších)

Predstava, že by človek mal ostávať v tele sa mi zdá ale totálne absurdná, to nie je učenie pre duchovných ľudí, ale masírovanie ega, ktoré sa v kútiku vlastnej choromyseľnej pýchy názdáva, že je samotným Bohom! Ostávať v tele je ako zatvárať vtáka do klietky, už to, že sme v tele, mi príde ako veľmi vážny, až doslova kolosálny omyl, a ak by bolo na mne, telo by som odložil hneď. Neexstaticky blažený stav bytia, lásky a Jednoty, ktorý možno aj Vy poznáte z meditácií alebo dlhšietrvajúcich samádhi je oveľa prirodzenejší. Telo mi pripadá ako niečo, čo obúvam a veľmi obmedzujúce, doslova ako väzenie, vlastne čo najskôr von z tejto trápnej klietky, čo si človek asi uplietol ako opilý sám na seba! Nechápem, ako vlastne k takej absurdite došlo, že človek sa vmyslel do tela a príbeh z Genesis to príliš nevysvetľuje, leda že by to bola túžba človeka zistiť, čo je to byť idiot a čo je to zlo a prežiť si to na vlastnej koži - ako keby to niekomu bolo treba? V normálnom triezvom stave by k vmysleniu sa do telesnosti ani nemohlo dôjsť! Ponúkol ten biblický had nejaké drogy, alebo čo je to za lož, pre ktorú človek opustí lásku a jednotu s Bohom a ide do tohto svinstva? Normálny triezvy, pri zmysloch človek by to ani nemohol urobiť!

Prosím Vás pán doktor o Váš pohľad na vec, lebo okrem pár cvičení, ktoré naozaj fungujú a je možné mysľou vytvoriť kmeňovú bunku a dobre regenerovať orgány, sa pod hlavičkou systému Dr. Arkadija Petrova učí niečo, čo mi príde skôr úplný opak pravej duchovnosti.

Ďakujem"

ZDROJ: List - otázka žiaka a prosba k duchovnému učiteľovi

Poznámka Biblik: dnešný človek akoby aj zabudol, že je "nahý" alebo zatvára oči pred tým, že nie je schopný sám rozpoznať ani to, keď mu niekto trápne klame - ako sa napríklad klamalo s vakcínami, ktoré zničili zdravie a pripravili o život mnohých! Niektorým očkovaným ostal ten podivný chemický zápach, ostatní sú chorí a niektorí umierajú, aké bude mať ešte následky poddajnosť ľudí jedovatým testom a aké budú následky očkovacieho podvodu, na to skoro nikto radšej nechce ani pomyslieť!

VAKCÍNA = CHOROBA

TEST = NOSOVÁ VAKCÍNA

ŽUVACÍ TEST = ŽUVACIA VAKCÍNA

Súhrnne, testy a vakcíny - to všetko sú jedy a metódy na nakazenie človeka a spôsobenie skutočnej pandémie s miliónmi, možno miliardami úmrtí.

Mimo jednoty s Bohom je človek úplne nahý a dnešný človek to dotiahol až tak ďaleko, že pred svojou slepotou a nahotou radšej zatvára oči a aby sám seba uistil, že si akože verí, ešte aj pridáva plyn! V súčasnoti je to nie bohoľudstvo, ale úbohoľudstvo, bláznoľudstvo - IDIOKRACIA! Myslí si každé ego, že ono to predsa niekde bez Boha dotiahne - vidíme kam! Napríklad, tí, čo ochoreli po prvej dávke vakcíny, dali si aj druhú aj tretiu a dnes sú mnohí z nich mŕtvi! Medzitým ešte stihli nakaziť svojich partnerov a je možné, že ten chemický zápach niektorých očkovaných a tá určitá energia možno nakazila aj mnohých ďalších okolo.

Máme aj náboženstvá aj vedu a matematiku, prácu robia za nás stroje a všetko presne vypočítavajú vysokovýkonné počítače. Lietame do vesmíru, mysľou tvoríme orgány a sme vlastne stále menej ako myší prd od totálnej katastrofy! A ako riešiť súčasnú situáciu potápajúcej sa civilizácie, kde už všetko zaplavuje voda, doteraz nebol schopný predstaviť nikto! A tak si každý radšej robí svoju prácu a tvária sa, ako by sa ani nechumelilo! Niektorí si občas zanadávajú a kritizujú vládu, sudcov, policajtov... Ako z toho von vlastne ako sa zdá ani nikto z najmúdrejších nevie! Riadiace štruktúry na protifašistický odboj nevytvorili - čakajú, že to urobí "niekto" a kľudne si radšej chodia do roboty, nakupujú, tancujú a keď už počujú žblnkanie a voda im tečie do topánok, pridajú volume a idú ďalej svoj dobytčí kurz ako skutočný dobytoch v posuvnom boxe na porážku... Skutočnú situáciu nechcú vidieť, myslia si, že veď možno to dobre dopadne a ostatní naivní čakajú ako pomýlení biblickí židia pred oveľa silnejšou armádou Rimanov, že príde ich boh a zastaví nepriateľa - lebo tak im vymývali mozgy odmalička! Niektorí dokonca presviečajú, že z neba fyzicky príde sám Pán Ježiš Kristus a urobí poriadok! Napísali o tom knihy a len čakajú a čakajú, že ich Ježiš to tentokrát určite všetko vyrieši! Oni všetko "nechávajú na Boha" a podriaďujú sa vrchnosti aj keď ich tá vrchosť vyvražďuje - to je výchova, dokonca vraj podľa Biblie - argumentujú veršami z 13. kapitoly Rimanom!

Ale väčšina na tejto potápajúcej sa planéte ako pštros dá hlavu do piesku a myslí si, že však toto možno prežije - naozaj sa to podobá mysleniu retardovaného, ktorý sa nazdáva, že ak sa na potápajúcej lodi dobre schová, možno prežije... Alebo si niektorí veriaci myslia, že ak to nechajú na Boha, nemusia už ani hľadať cestu von! Tu na Zemi si každý myslí že vie! Ale myslieť si neznamená aj skutočne vedieť! Každý by mal aspoň vedieť, kde je záchranný čln a rýchlo k nemu bežať! Vlastne, ako zisťujeme, sme sociálne negramotní a vláda psychopatov má vlastne voľné ruky a doteraz ani žiadny vážnejší odpor, okrem mávania hrobčekom na pár populistických zhromaždeniach!

Veriaci má svojho Boha, má aspoň nejakú nádej na záchranu, má aspoň niečo, stále lepšie ako vôbec nič! A čo ostatní? Čo je váš záchranný čln?

A čo intelektuáli? Predstavil niekto aspoň trochu zrozumiteľnú cestu čo robiť, keď väčšina ľudí nemá zbrane? Každý intelektuál povie: "Situácia je takáto a takáto, Slováci, robte niečo! Vyžeňte ich, zvrhnite vládu!" Ale čo teraz robiť, to nikto nevie. Alebo áno? Slovensko dlho spalo a stále sa neprebralo, realita je taká, že to ako sa zdá, väčšina radšej ani vidieť nechce - dozvracali by sa ako Neo, keď zistil, že existuje Matrix. Nesmierne cenné vysvetlenia na pochopenie toho, ako dnes funguje štát - asi sa dá niečo robiť iba vtedy, ak rozumieme kde a kto je nepriateľ a akú používa taktiku, ináč nikto nemôže byť skutočný generál! Intelektuáli iba volajú "do boja" ale nikto ani nevie, kde sa nepriateľ skrýva, tak ako má bez základných znalostí človek bojovať?

KONCEPCIA SOCIÁLNEJ BEZPEČNOSTI (KONCEPCIA SPOLOČNEJ BEZPEČNOSTI)

generál PETROV:

https://www.biblik.sk/news/general-petrov-preco-sa-niektorym-statom-dari-dobre-a-inym-nie-uvod-do-koncepcie-socialnej-bezpecnosti/

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU