Ľuboš Hrica: Kominár riadi nemocnicu, kaderník školstvo, bábkoherečka investíce...

19.02.2021 10:38

Ľuboš Hrica: Vedci vedia, že nič nevedia...

https://www.youtube.com/watch?v=v5-EGa_b9TU

Kominár riadi nemocnicu, kaderník školstvo, bábkoherečka investíce...a k tomu ešte ten premiér :-) A potom takejto vláde idú pomáhať Rakúšania so zdravotníckym personálom... Nerobí náhodou podstatná časť našich zdravotných sestier a ošetrovateľov v Rakúsku? Ak by ich povolali späť, Rakúšania a Nemci by mali problém pretože niekedy až tretina ich zdrav. personálu sú tzv. pendleri. Výnimky pre tzv. pendlerov si hneď vydupali Nemci a Rakúšania, aby im mal kto utierať zadky. Oni nás majú za sluhov, keď vidia toho nespôsobilého premiéra, možno aj za debilov.

Pre mňa súčasná vláda je fašistická vláda okupantov. Sú to naši nepriatelia, ktorí na niekoho povel lockdownami odstraňujú normálne fungovanie štátu, šíria neistotu a pôsobia chaos, a k tomu všetkému cez testy a cez vakcíny šíria choroby.

Prezidentka sa tu prepožičiava ako šľapka reklame na vakcíny! Premiér blázon, prezidentka  šlape chodník ku genocíde cez vakcíny! Je zaujímavé, že s ich zákazmi vychádzania, opatreniami a lockdownami ich ešte niekto berie vážne - potom, ak áno, tak zrejme, tí, čo ich berú vážne, sú im podobní. Ak sa to nezmení, Slováci budú sluhovia a otroci, v očiach západného sveta menejcenní ľudia. Je veľa čo meniť, v zahraničí si vás predavačka bez rúška nevšíma, niečo jej nedovolí, aby vás spovedala, alebo nebodaj, aby žalovala. Tu "dodržiavať opatrenia" chcú aj predavačky aj lekári, išli by Matovičovi lízať riť, tie zamaskované papule! Psi onáhubkovaní rúškami, už ich len dať na reťaz! Žalovanie, udávanie, hra na zodpovedných ako za Hitlera, pričom každá podpora Hitlera bolo rozdúchavanie vojny a nakoniec aj preto bomby dopadali na Berlín. Keď to začne... no, k tomu vedú už aj tie rúška, testy, vakcíny. A ešte k tomu vedie vaše udavačstvo aj každé dodržiavanie opatrení... To všetko dáva fašistom energiu na ich zločiny. Akákoľvek spolupráca s fašistami je trestná. Podvolenie, zmierenie sa s opatreniami, prispôsobenie sa alebo tichý súhlas s fašizmom vedie k vojnovému stavu. (vrátane koncentrákov, nedostatku potravín, chorobám a úmrtiam) Tento stav, ktorý k tomu vedie tu zaviedla bláznova vláda a prezidentka tomu prihliada.

Ak budete ešte chvíľu týchto hajzlov poslúchať s ich opatreniami a lockdownami, je možné, že obchody už nikdy neotvoríte a väčšina z vás zarúškovaných, testovaných, očkovaných príde nielen o prácu, o peniaze, ale aj o zdravie. A o to im ide, bláznova vláda na čele s prostituujúcou sa prezidentkou neváhajú zničiť všetko, nastoliť chaos, aby diabol mohol prísť so spásonosným riešením na Nový svetový poriadok. Bude to podobná sloboda, ako vakcíny, každý môže všetko, ak sa stane ich majetkom - ich otrokom. Tieto svine už teraz s nami tak jednajú. Ak to niekomu vadí, takéto zaobchádzanie, tak prečo ich poslúchate? Alebo si myslíte, že "to je len rúško", "to je len test" "to je len dočasný lockdown"? Ako to môžete zniesť? Či vyhrážajú sa vám pokutami a vy si myslíte, že ak ustúpite, tento štát ešte niekedy bude fungovať tak, ako ste zvyknutí? Obyčajné rúško dáva energiu na rozmach fašizmu, väčšina z vás nechápe, že to rúško zďaleka nie je len rúško... No a ani účel očkovania a vakcín nie je ten, ako vám hovorili. Oni vás nechcú chrániť, ale ničiť a pozabíjať. Niekoľko miliardové stádo už nemôžu totálne kontrolovať. Buď nájdete energiu zistiť pravdu, alebo sa pred vami zrazu objaví. Očkovanie, Vakcíny=choroby a smrť. Potrebujú to tu ľudia vidieť sami na sebe? Bohužiaľ, očkovaní ešte aj šíria choroby a vírusy:

https://www.biblik.sk/news/ockovani-ludia-siria-6x-viac-virusov-cz/

Prezidentka je zároveň aj prorokyňa, prorokuje, čo sa stane, ak sa budete dusiť v rúškach, zatvárať obchody, a správať sa ako laboratórne krysy účasťou na testoch a očkovaniach:

"Vo výsledku by sme mali byť krajinou, kde sa ľudia nebudú báť zomierať!" v hlavnej úlohe Zuzana Čaputová:

https://www.youtube.com/watch?v=VnG2jUOlGCg

 

Svojou kampaňou sú zodpovední za poškodenie zdravia a aj smrť ľudí:

hrajú: Igor Matovič (cvok natural) a Zuzana Čaputová (ľadová kráľovná, symbol bezcitného chladu, čo neváha propagovať neoverené vakcíny, zrejme schopná čohokoľvek)