ĽUDIA VČERA V NIEKTORÝCH OBLASTIACH TN A MOŽNO AJ V INÝCH MESTÁCH MOHLI ZAZNAMENAŤ VÁŽNE PRUDKÉ BOLESTI HLAVY I PROBLÉMY S DÝCHANÍM

13.04.2023 14:12

ĽUDIA VČERA V NIEKTORÝCH OBLASTIACH TN A MOŽNO AJ V INÝCH MESTÁCH MOHLI ZAZNAMENAŤ VÁŽNE PRUDKÉ BOLESTI HLAVY I PROBLÉMY S DÝCHANÍM
Medzi 19:00 - 20:00 (18-19:00 z.č.) bolo v Trenčíne cítiť náhle, prudké bolesti hlavy, zdroj EM žiarenia pravdepodobne z oblasti západnej strany. Celý deň (streda 12.4.2023) bol z pohľadu človeka, ktorý vníma energie veľmi náročný. Hlava typickou bolesťou spôsobenou EM žiarením bolela celý deň (nebýva to v takejto intenzite bežné, pomôže však presun do inej oblasti, v niektorých prípadoch napr. niektorých bytov niekedy stačí iba presun do inej miestnosti a bolesti hlavy a problémy s dýchaním náhle zmiznú, preto je možné predpokladať, že ide o zdroje žiarenia pravdepodobne z nových antén 5G, príp. nové satelity, ktoré subj. v určitý čas idú akoby na plný výkon)

Streda 12.4.2022 - medzi 19:20:00 to bol vonku v niektorých miestach úplný extrém. Prežiarené boli oblasti subj. akoby od mobilných antén v západnej (možno sz, jz) strany. Oblasti, v ktorých sa objavovali náhle, prudké bolesti hlavy: Brezina - časť pódium v okolí hradu, a Partizánka ulica, konkrétne Partizánska ulica sa objavovali problémy s dýchaním. Na Olbrachtovej ulici už bolo cítiť tlak v ušiach. Tieto veci s najväčšou pravdepodobnosťou súvisia s geoinžinierstvom, včera bola posýpaná práve severozápadná a juhozápadná časť oblohy (pohľad z TN) - článok tu

Bolesti hlavy, tlak v ušiach a problémy s dýchaním sa týkajú iba určitých oblastí v meste. Autor článku pre výskum týchto vecí používa bicykel, je možné tak pomerne rýchlo sa presunúť i v náročnejšom teréne do inej oblasti.

Časť cesty na Brezine smerom od rázcestia k pódiu, kde prežarujú antény od mesta, bola úplne na nevydržanie - bolesti hlavy úplne neznesiteľné, bolo potrebné okamžite opustiť oblasť. Je možné predpokladať, že u menej citlivých jedincov, ktorí okamžite neopustia oblasť môže dôsť k ohrozeniu života. V oblasti za kopcom iba niekoľko metrov od tejto zóny už bolo všetko úplne v poriadku. Autor článku išiel situáciu znova preveriť, v čase približe 19:00-20:00 (18-19:00 z.č.) oblasti Brezina-pódium neznesiteľné bolesti hlavy, v tej oblasti sa nedalo vydržať. Toto sú úplne nové veci, stáva sa to iba posledných niekoľko mesiacov v troch častiach Breziny a takisto v lokalite Soblahovská (je možné predpokladať že aj v iných lokalitách) Keď sa to stalo niekoľko dní dozadu (konkrétne 2.4.2023 - článok tu), trvalo to cca iba 20 minút, takisto sa jednalo o lokálne pôsobenie pravdepodobne EM žiarenia, oblasti sa však menia... Ide o nárazový výkon nových mobilných vysielačov? Možno to súvisí s novými mobilnými anténami alebo s novými satelitmi. To by mohlo preukázať vyšetrovanie, zatiaľ v pásme do 8GHz sme nezaznamenali zmenu, pásma dnešných mobilných antén sú však oficiálne do 60GHz (možno i viac) pásma satelitov napr. Starlink: 12-18GHz, 26.5-40GHz a 40-75GHz (ZDROJ) Teda merania bežne dostupnými spektrálnymi analyzátormi  ako na obr. tu na tieto veci už nestačia, aj merania bežnými prístrojmi však ukazujú na mnohých sídliskách hodnoty absolútne nezlučiteľné so zdravím (500.000µW a viac).

V bežnom mestkom prostredí v blízkosti antén dnes človek ťažko môže očakávať zdravie, je priroritou každého uvedomelého človeka tieto antény likvidovať a tvoriť si normálny priestor na život! Ak by po vyčistení priestoru niekto chcel tie antény znova postaviť, je treba si svoj životný priestor brániť i s nasadením vlastného života. Inštalácia EM žiaričov do blízkosti ľudí je kriminálna činnosť a ilegálny experiment, výskumy z mnohých oblastí potvrdzujú poškodenie DNA pôsobením EM žiarenia, t.j. vedecké výskumy preukazujú fyzické poškodenie buniek živých organizmov následkom EM žiarenia - prof. Henry Lai - krátke video, veľmi zaujímavý výskum, pôvodne pri úplne inom výskume prof. Henry Lai preukázal, že mobilné žiarenie fyzicky poškodzuje DNA.

kniha Dr. Martin Blank, skladom na Biblik.sk, pozri popis - dôležité informácie:

https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

Eric Dollard:

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

-   -   -

Streda 12.4.2023 v čase medzi 19-20:00 ešte bolo možné v TN zaznamenať:

Partizánska ulica - problémy s dýchaním, Olbrachtova náhly tlak v ušiach. Je možné predpokladať, že v čase náletov posýpacích lietadiel chemtrails sa rozprašované chemikálie upravujú do požadovaných tvarov resp. formy. Je možné, že infraštruktúra mobilných antén s týmto nejako súvisí, subj. sa to javí tak, akoby v určitej dobe mobilné antény v niektorých oblastiach v meste išli na plný výkon. Vtedy je situácia úplne neznesiteľná - prudké bolesti hlavy, tlak v ušiach či problémy s dýchaním sú bežná vec. Vnímavejší ľudia v okolí antén dokonca počujú akoby tón, veľmi nepríjemný pocit, prostredie sa stáva úplne neznesiteľné. Pobyt v takomto prostredí je hazard so zdravím i so životom! Subj. pozorované následky pôsobenia EM radiácie sú akoby "vykrútenosť" u ľudí dlhodobo intenzívne používajúcich bezdrôtové technológie. Ich chôdza a pohyby vykazujú známky poškodenia mozgu, príznaky sú veľmi podobné ako u dlhoročných narkomanov, kde dlhodobé pôsobenie jedov narušuje správanie aj základné pohyby tela. Narkomanov začína krútiť z jedov z drog, ale aj veľa mladých ľudí je vykrútených a chorých lebo elektromagnetický smog!

EM radiácia je radiácia, je to jed. Tak, ako bolo kedysi u pomýlenej civilizácie rozšírené fajčenie, pričom pravidelné fajčenie je vlastne hlboké vdychovanie škodlivín a jedov, dnes je rozšírené "mobilovanie", ale v skutočnosti sa jedná o vystavovanie tela nebezpečnej radiácii, ktorej následky sú toxické. Platí to pre aj pre mobily, aj pre Wi-Fi routre, aj pre bezdrôtové slúchadlá (mladí ľudia)

Ak máte v okolí svojho bydliska vysielač, alebo mobilnú anténu, v každom prípade je vhodné čo najrýchlejšie ju zlikvidovať! 

Nebeského Otca-Stvoriteľa a Pána Ježiša Krista je potrebné sa ustavične držať. Pozvaním Pána Ježiša Krista do svojho života je možné vytvoriť si vzťah s Nebeským Otcom a k Nemu sa obracať ustavične so všetkým i so všetkými krokmi. Niektorí ľudia už môžu pomáhať mobilné antény odtieniť pomocou ochranných sfér, práca so sférou viac ONLINE SEMINÁR:

https://www.biblik.sk/sluzby-pre-vas/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!