ĽUDIA Z CELÉHO SVETA NACHÁDZAJÚ VZORKY CHEMTRAILS V RÚŠKACH (+Poznámka Biblik - DOPLNENÁ)

29.03.2021 12:21

aeronet.cz

VIDEO: Potvrzeno! Na záběrech zachycené chirurgické roušky a stěrové antigenní testy vyrobené v Číně jsou kontaminovány morgellony, vláknovými robotickými polymerovými červy vyvinutými v americkém institutu MIT pro nanorobotickou dopravu očkovacích a ozařovacích látek do těžko přístupných míst v lidském mozku a v dalších orgánech! Nejsou to žádné prachové částice, jsou to prostředky neinvazivní a non-chirurgické nanofarmacie! Jenže, co ksakru pohledávají na rouškách a na tyčinkách AG testů?" Viac tu:

https://aeronet.cz/news/video-potvrzeno-na-zaberech-zachycene-chirurgicke-rousky-a-sterove-antigenni-testy-vyrobene-v-cine-jsou-kontaminovany-morgellony-vlaknovymi-robotickymi-polymerovymi-cervy-vyvinutymi-v-americkem-mit/

Poznámka Biblik:

- ak by ste náhodou nevedeli, čo je to chemtrails, tak sú to vlákna, ktoré na nás vysýpajú z lietadiel, takto to robia a robia to takmer denne v obrovskom rozsahu, detailné vysvetlenie a podklady k vášmu vlastnému výskumu sme priniesli tu. Urobte si vlastný výskum, možno vám potom chodenie v rúškach či respirátoroch príde úplne trápne a pokrytecké. (v niektorých dňoch silného rosprašovania chemtrails či v daždi po rozprašovaní chemtrails, môžu mať na krátky čas presunu po vonku význam FFP3 respirátory, samozrejme FFP3 s výdychovým ventilom a zdôrazňujem, že na krátky čas, nie na desiatky minút či hodín - to je zhovadilosť a povedie to k chorobám. V zásade takéto opatrenia odmietam, preto od zavedenia "opatrení" nenosím žiadne rúško ani žiadny respirátor) My sme prišli k záveru, že stav ovzdušia je doslova havarijný, v minulosti v dobe dávno pred tzv. Covidom sme sa snažili v niektorých dňoch chrániť pred vdychovaním jedovatého vzduchu (zatvorené okná, filtre na nose a ústach na nevyhnutný čas presunu po vonku)

Vzduch je silne kontaminovaný vláknami z rozprašovania chemtrails a  mestá sú zamorené obrovskými dávkami elektrosmogu z nových silných Wi-Fi, mobilov a mobilných antén (príp. satelitov). Ľudia z toho môžu byť chorí.

Covid-19 je maximálny podvod, už viac ako desaťročie sa spôsobuje ľuďom chronická otrava následkom masového rozprašovania vláken do ovzdušia z lietadiel. Nepochybujem, že k poškodeniu tela a psychicky prispievajú aj bezdrôtové siete (Wi-Fi, mobily, mobilné antény, súčasné aj 5G) Ak sa vlákna začnú krútiť následkom vlhkosti, príp. tepla, čo ak by došlo k skrúteniu pod vplyvom určitej frekvencie, príp. určitého vyžiareného výkonu? Mohlo by dôjsť k rozpadu vláken v tele alebo k vnútornému krvácaniu následkom prudkého pohybu tohto svinstva, ktoré do nás siali? Či tieto vlákna, ktoré bežne lietajú po vonku obsahujú aj spóry vírusov, to môže ukázať ďalšie vyšetrovanie, ináč je tvrdenie Covid-19 krycí manéver pre marenie vyšetrovania a je zvláštne, že ľudia sa s takýmto absolútne bezvýpovedným tvrdením uspokoja, a hrajú sa s handričkami či respirátormi na nejakú pandémiu. Veď predsa, niečo nevznikne len tak, ani tzv. "Covid" nevznikol len tak. Ak sa tu vôbec jedná o nejaký vírus a nie o toxickú otravu chemikáliami chemtrails a extrémne hustým zamorením zdrojmi elektrosmogu, ktoré fyzicky poškodzujú bunky... Ak ľudské telo začne zo seba vylučovať chemikálie chemtrails a chemicky alebo iným spôsobom poškodenú DNA (mobilné antény, 5G), mohlo by sa to u človeka prejaviť ako nový vírus? Viac Dr. THOMAS COWAN tu. Vyšetrovanie toho, čo sa tu z lietadiel sype a aj preskúmanie skutočných hodnôt vyžarovaného výkonu a frekvencií z mobilných antén (príp. satelitov) je úplne nevyhnutná vec na predídenie globálnej katastrofe.

- - -

TOP KOMENTY pod článkom aeronet.cz:

“Žádný podvodný tzv. COVID neexistuje ani nikdy neexistoval. Ti zmrdi nás tráví komplexně,ta cizopasná vlákna v zobácích na tlamu opravdu jsou, ožívá to “dechem”, a každé tělo má elektrostatický náboj.

V tichosti vypnuli sítě 3G a spustili 4G LTE+ (fakticky 5G) a sítě 5G. Ty embolické stavy a nenadálá úmrtí jsou nemocí z ozáření,otrávené genetické vakcíny to nějakým způsobem iniciují,spouští destrukční proces těla,ve spojení s ostatními aspekty.

Neustálým nucením šťourání v nose (i jiné metody) zjišťují míru otravy organismu,a mimo jiné hledají určitou sekvenci DNA.

Vlády a všichni, co to podporují, jsou zločinci, uskutečňují genocidu nepředstavitelných rozměrů, dávno měly být ty zrůdy všechny popraveny a zlikvidovány.

Již několik dní,odpovídajících vypnutí G sítí a tichý přechod na 4G LTE+,5G mám nevysvětlitelné bolesti kloubů,malátnost a únava svalů,zad,celého těla,kolena tak bolí,že nemůžu skoro chodit,RTG nález negat,nikdy jsem podobnými problémy netrpěl,přišlo to z ničeho nic . V noci nespavost,potím se,budím,pocitová teplota tak na 38,skutečná 35,5-36. Jedovatou vakcínu v sobě nemám,v nose mě tím hnusem nikdo nešťoural a ten odporný infekční dekl na hubu nenosím nebo v nej. nutnosti do 10 min občas do obchodu.”

 

”No, tak to je taky hustý. Je mi Vás líto. Já zatím dobrý, taky bez testu, bez včeličky. Jen psychika je v hajzlu, no. Jsem za Prahou, tady zas nedávno pro změnu rozjeli výrobu psího krmiva. Těžko popsatelným zápachem zamořili velké území. Není to v Chrášťanech, je to nově v Řevnicích. No a největší šok je, že to cítím prakticky jen já a brácha. Já jsem z toho zcela vyřízené, většina je asi teda již zombies, či co.. Zdá se mi, že živí budou brzy závidět mrtvým..”