ĽUDIA NACHÁDZAJÚ VZORKY CHEMTRAILS AJ V RÚŠKACH / PEOPLE FOUND SAMPLES OF CHEMTRAILS IN MASKS (SK, ENG) DOPLNENÉ + KOMUNIKÁCIA S MINISTERSTVAMI r.2012, AKTUALIZOVANÉ 1x, DOPLNENÝ ZÁVER

27.03.2021 18:48

ac24.cz

https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/cesky-obcan-chtel-overit-konspiraci-s-pohyblivymi-vlakny-a-pak-se-nestacil-divit/

Český občan chtěl ověřit „konspiraci s pohyblivými vlákny“ a pak se nestačil divit

VIDEO TU:

https://www.facebook.com/100005895935454/videos/1537049783168205/

- - -

Poznámka Biblik: vlády umožňujú páchať genocídu, podávali sme niekoľko trestných oznámení, prvé ešte v r. 2013! Dnes väčšinu prachu v domácnosti tvoria čierne a červené vlákna, pozrite sa vo vnútri na biely povrch! Je ich dobre vidieť aj voľným okom. Keď sú tieto vlákna čerstvé a správne natočené, stačí k nim na cca 3mm priložiť navlhčený prst a uvidíte, čo to robí! Niektoré začnú až prudko odskakovať, obvykle sa špirálovite krútia špecifickým pohybom! Čo to je? Pleseň, parazit, kombinácia plesne a nanotechnológií? Už roky tieto vlákna sypú z lietadiel! Ak vidíte, že lietadlo vôbec zanecháva nejakú čiaru, vo väčšine prípadov sa jedná o posýpanie. (lietadlá, ktoré nesypú a lietajú v bežnej výške 10-12 km je naozaj problém vidieť, kond. stopa je nepatrná, v dňoch keď nesypú, preto nevidíte prakticky žiadne lietadlo a žiadne čiary) Aké dobroty sa ešte okrem týchto vláken na ľudí z lietadiel rozsýpajú, to snáď ukáže ďalšie vyšetrovanie! Ak by ste videli, ako vyzerá vzduch, ktorý dýchate, ak to vôbec chcete vidieť, odkazy na tie videá nájdete v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/

A potom, keď ľudia majú problémy s dýchaním nejaké svine šíria dezinformácie o nejakom novom víruse! Je isté, že ak človek ochorie, má to nejakú príčinu a ak ochorie väčšie množstvo ľudí, treba začať vyšetrovať, čo sa tu vlastne deje! Čo to vlastne lietadlá sypú do vzduchu? Treba urobiť všetko preto, aby sme to zastavili, to má byť teraz naša Priorita číslo 1.

Ako ináč chcete správne nastaviť opatrenia, ak nepoznáte príčiny? Covid-19 je fraška, ktorá nemá absolútne žiadnu výpovednú hodnotu, oficiálni predstavitelia tejto frašky bránia aj účinnej liečbe a príčiny vyšetrovať nechcú, pretože v base by mohli skončiť šéfovia Polície, niektorí predstavitelia SHMÚ, ľudia z Úradu na ochranu ovzdušia a aj predstavitelia vlád! Na naše podnety nekonala ani Ficova vláda, ani Polícia ani SHMÚ ani ten tzv. Úrad na ochranu ovzdušia, teraz majú preto na svedomí zrejme už aj niekoľko životov! Na to, že ľudia budú mať kôli chemtrails problémy s dýchaním, sme naše úrady už dávno upozorňovali, nikto z nich sa však chemtrails vážne nezaoberal a ich vyšetrovanie nebolo žiadne vyšetrovanie! Bez akéhokoľvek výskumu predstavitelia SHMÚ tvrdili, že takéto chemtrails sú len bežné kondenzačné stopy a Polícia defacto povedala, že nič z oblohy nepadá, lebo SHMÚ sleduje zopár hodnôt a zrovna, ak sa z meraných hodnôt nesledujú vlákna chemtrails, tak tu žiadne vlákna asi nie sú! (skutočne, takto funguje SHMÚ, Polícia aj celý súčasný satanský systém!) Kľúčové pre Políciu bolo stanovisko SHMÚ. Títo ľudia teraz nesú zodpovednosť za svoj ľahkovážny nevedecký prístup, aj SHMÚ aj Polícia aj Úrad na ochranu ovzdušia! A samozrejme aj predstavitelia Ficovej vlády vrátane troch ministerstiev, celú komunikáciu s nimi ešte z r. 2012 nájdete tu:

https://ulozto.sk/file/EaWlEUbn0cjC/chemtrails-ministerstva-komunikacia-rar?showDialog=1

- - -

Bežne po vonku nájdete celé chuchvalce bielych vláken, na ktoré keď sa bližšie pozriete, vo vnútri nájdete zväzok čierneho a červeného vlákna.

CHEMTRAILS POD MIKROSKOPOM:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

 

CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

 

ĎALŠIE VIDEÁ VLÁKEN CHEMTRAILS:

https://www.biblik.sk/news/white-chemtrail-web-fibers-falling-from-sky-biele-vlakna-chemtrailovych-pavucin-padaju-z-neba-sk-eng/

PRIAMY LINK NA VIDEÁ CHEMTRAILOVÝCH VLÁKEN:

https://www.inquisitr.com/2542917/mysterious-white-chemtrail-web-fibers-falling-from-sky-in-texas-and-arizona-spark-haarp-weather-manipulation-conspiracy-theories-video/

 NAŠE ČLÁNKY O CHEMTRAILS:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=chemtrails

 

AKTUALIZÁCIA: našim 80mm binokulárom (ďalekohľad Bresser Spezial Astro 80x20) sme videli lietadlá posýpať mnohokrát ako tu, a ešte oveľa zreteľnejšie! A pozorovali sme tiež doslova more vláken vo vzduchu. Niekedy to vyzeralo doslova ako vlny vláken valiace sa po drôtoch (presne ako video v tomto linku). Niekedy ovzdušie vyzerá, ako keby ste rozdriapali perinu, teraz v zime (pri slabšom nasvietení Slnkom) to vyzeralo akoby ste naprášili do vzduchu prach z drobného snehu - stav ovzdušia je doslova katastrofálny a nejaké svine hrajú hru na nový vírus a primitívne opatrenia.

A čoho je takzvaný "vírus" následok? A prečo hynú stromy, prečo je čoraz ťažšie niečo dopestovať? Včera 26.3.2021 opäť padali chuchvalce chemtrails z oblohy, pokožka začali štípať aj keď sme ich chytali cez tenké rukavice. Rúško ani respirátor nenosím, význam by však mohol maťv niektorých dňoch a zvlášť v daždi respirátor FFP3 s výdychovým ventilom (krátkodobo na nevyhnutný čas presunu po vonku) Vo vnútri je však ten istý vzduch, pokiaľ nežijete v budove so špeciálnou filtráciou vzduchu, chodenie v respirátoroch po vonku vás môže ochrániť len minimálne, pretože bežne je vo vnútri kontaminované vláknami chemtrails úplne všetko. Respirátor bez výdychového ventilu považujem za totálny nonsens a život ohrozujúcu vec. Chodím všade bez rúšok a bez respirátorov po vonku aj po obchodoch pretože som proti takýmto opatreniam. Tie opatrenia ľudí poškodzujú aj rúška aj respirátory, viac tu!

Je však pravda, že skôr ako fraška s Covidom začala, v dňoch intenzívneho posýpania chemtrails alebo keď pršalo som ani neotváral okná a nosil som na tvári rôzne pomôcky na filtrovanie vzduchu, pretože vzduch je silno kontaminovaný. Dnes, aj keď za určitých okolností (keď začne pršať tesne po masívnom nálete chemtrails, alebo aj suché dni pri intenzívnom sypaní chemtrails) by som si zrejme dal na nevyhnutný čas FFP3 respirátor, ale nemôžem to urobiť, pretože som proti povinnému noseniu týchto pomôcok. Príčina respiračných ochorení a tzv. Covid-19 sú podľa mňa v mnohých prípadoch tie vlákna a najskôr, okrem toho, že sú toxické, obsahujú aj vírusy, pretože veľmi dobre absorbujú UV žiarenie, hodia sa ako nosič vírusov a biologických zbraní, viac tu. Toho tzv. "Covidu" (resp. nakazenia od druhého človeka) sa nebojím vôbec, bojím sa Boha a Jeho súdov, ktoré prišli na Zem a zastihli aj mňa, ešte koncom r. 2019 v našom paneláku malo veľa susedov dosť podivný neutíchajúci kašeľ, akí si nepamätajú. Vtedy sme o žiadnom Covide nechyrovali, rúška nikto nenosil, to ani nikdy nikoho nenapadlo, ani u lekára sa rúška nikdy nenosili ani nikde inde. Chorý jednoducho ostával doma a ak vyšiel von, tak len keď bolo naozaj treba. Sám som mal takmer rok problémy s dýchaním po prekonaní tohoto podivného ochorenia, ktoré sa aj u mňa objavilo v decembri r. 2019, kedy intenzita posýpania chemtrails za posl. 10 rokov dosiahla maximum (maximum záver r. 2019 zač. 2020, potom prišiel ten scénár s tzv. Covidom)

Zvýšené riziko nakazenia je napr. intímny styk s testovaným človekom, niektorí ochorejú prakticky okamžite, zvýšený smäd či bolesti v hrdle sa objavia niekedy hneď... Testovaní a očkovaní podľa mňa sú zdrojom nejakej infekcie. (čo to je neviem, ani ako sa s tým telo a myseľ z dlhodobého hľadiska vysporiada, dopady na zdravie či zmenu myšlienok zatiaľ neviem odhadnúť, časť ľudí zrejme zabijú a vážne poškodia aj testy a väčšiu časť ľudí poškodia a zabijú vakcíny) ale určite by som nemal stresy s bežného kontaktu bez rúšok v obchodoch a pod. (pre niektorých ľudí dokonca môže byť lepšie nakaziť sa, ale snažiť sa naschvál nakaziť niečím, aby som bol v budúcnosti chránený je hrubá hlúposť (podobne ako je hrubá hlúposť a hazard so zdravím každé očkovanie) A takisto je hlúpe sa snažiť chrániť rúškami a respirátormi pred niečim, o čom nemáte predstavu, pretože rúška a respirátory môžu mať oveľa horšie následky - je preto veľmi potrebné vyšetrovanie príčin ochorenia pre správne nastavenie opatrení, ináč opatrenia môžu vážne ohroziť zdravie a podpísať by sa pod ne nemal nikto, preto sa aj ja odmietam podpísať pod ich dodržiavanie tým, že rúško ani respirátor nenosím vôbec a neberiem do úvahy žiadne lockdowny a neexistujú pre mňa žiadne zákazy vychádzania) Každého testovaného, aj každé očkované dieťa a každého očkovaného človeka ktoroukoľvek vakcínou (nielen covidovou) považujem za možný zdroj infekcie, kontaktu s očkovanými sa však neobávam. Nemali by sme sa ich báť a nemáme právo násilím zasahovať do ich rozhodnutia, ale rovnako to isté žiadam od nich. Zvlášť opatrný treba byť dnes pri výbere intímneho partnera.

ZÁVER: Mám nejakú konkrétnejšiu predstavu o tom, čo je v ovzduší. Zmýšľam tak, že Boh ma ochraňuje a dýcham len dobrý vzduch, hľadím si svojho, nijak zvlášť sa nechránim. Dbám na normálny spánkový a denný usporiadaný režim + modlitba, meditácia, štúdium Biblie, Koránu, kvalitných kníh, pozeranie a počúvanie dobrých videí, snaha o čistotu myšlienok, prísna životospráva, otužovanie, šport, čistá voda, kvalitná domáca bio strava a doplnky výživy (2-3x denne tento rybí olej s vit. A, D, E, v lete Omega 3 z rastlín, čerstvo mleté ľan. semeno a pod.) Vyzerá to, ak to začína od nás a od Izraela, že to bude Veľká Očista... Ľudia by mali mať starosť o to, či si plnia svoje povinnosti voči Bohu (nie voči cirkvi), či si plnia svoje každodenné povinnosti, či robia to, čo ich napĺňa a čo má pre nich skutočný zmysel. Kresťan si má hľadieť toho, k čomu ho Boh ustanovil, správne využívať, "vykupovať čas", veľa nerozprávať a nezapletať sa do zbytočných a nepotrebných vecí. Je čas sa zaoberať konečne tým, aký zmysel má život a kde je moje miesto. Je tu veľa práce, robotníkov málo - čo tie duše? Kto ich osloví, kto im môže dať šancu správne nasmerovať ich život k Bohu, k Pánovi Ježišovi, k Svetlu v tejto hustnúcej temnote? K čomu ma Boh skutočne povolal? Aké je moje povolanie? Načo žijem? Načo som žil, ak som nevedel nič o svojej skutočnej podstate? Veď preto sú ľudia takí zúfalí... Ak poznali len svet, svet sa im rozkladá pred očami a čo iné majú? Preto toľko úmrtí a toľko samovrážd, trápenie z dlhodobého blúdenia a zbytočné sebapoškodzovanie a úmrtia kôli nedostatku poznania (Hozeáš 4:6) Kto žije tým, načo je tu, o toho sa Boh stará a v každej situácii nachádza aspoň kúštik svetla (ak chce kráčať ku Svetlu a nechce sa trápiť a chce byť šťastný) "Aj keď je človek úplne na kolenách, nejaké šťastie v sebe cíti!" cit. veriaceho bývalého bezdomovca, ktorý sa vďaka Pánu Bohu pozviechal z úplných sračiek! Ak to dokáže bezdomovec mrznúci po nociach chorý, s hnačkami v zime a tme blúdiaci po pustých uliciach pobehujúci v noci po stanici aby nezamrzol, dokážeš to aj Ty ak chceš a odmietneš prepadať zlým nečistým myšlienkam a zúfalstvu, jednoducho si povieš A DOSŤ! zdvihneš konečne riť, pozviechaš sa a začneš na sebe tvrdo pracovať. Nájdi v sebe radosť zo života aj keď si na dne a sám, potom najskôr čoskoro prídu aj priatelia aj partner  - - -

Vták je vtákom, strom je stromom, je človek naozaj človekom ak žije bez pátrania po svojej podstate? KTO SOM, ODKIAĽ SOM a účel svojej existencie v celkovom Božom diele?  - - -

-    -    -

 

ENGLISH:

 

A man from Czech republic wanted to verify the "conspiracy with moving fibers":

Video here: https://www.facebook.com/100005895935454/videos/1537049783168205/

- - -

Note Biblik: Governments allows the chemtrails genocide, chemtrails leading to diseases. We prepared charges against criminal planes spreading chemtrails, first announcement (Police investigation) was in r. 2013! Today, most of the dust in your household are black and red fibers, look on white surface inside your household! It is well seen even with the naked eye. When these fibers are fresh and properly rotated, try to put moistened finger near them (3mm) and see what it does! Some of them can rotate so quickly, they will be pushed away. Typically you can see a specific movement, a slow spiral rotation of these fibers! (normal or moistened finger must be near and the fibers will know you are here) What are those fibers? Mold, parasite, combination of molds and nanotechnologies? For years somebody is spreading those fibers from aircrafts!

If you see a plane leaving some trail, in most cases it is chemtrails. By naked eye, in days without chemtrails, you can hardly see some aircraft in the sky! The normal contrail is very short and the normal contrail will disappear immediately. Normal aircrafts are flying at altitude usually 10-12 km. It's a big problem to see by naked eye some plane in such altitude! If there are no chemtrail planes, usually you will hardly see a normal plane, BECAUSE THE NORMAL JETS PRODUCES ALMOST NO VISSIBLE CONTRAIL! In days without chemtrails it looks like there are no planes, but if you take binocular or check the radar, you will see many planes, but you can hardly identify there is some plane up there, because the normail contrail is almost invissible. Only in days when there are chemtrail planes in the sky (most of the days) you can see those visible white trails - but this is not natural and most of the visible trails are all chemtrails!

You can see particles in the air sprayed from chemtrail planes here , here  and here, our video is here (good optical zoom and a very bright day is required to observe this. The best is to take a very good binocular, I use 80mm with 20x zoom (Bresser Spezial Astro 80x20) PLEASE TAKE CARE OF YOUR EYES, IF YOU'LL TRY TO LOOK CLOSE TO THE SUN!

Those fibers could be in most cases the reason of sickness and breating problems. People have troubles to breath, but some swines spreading disinformations about a new virus! Ok, and what is the cause of that "new virus"? Saying the word "virus" that means nothing! Without a proper investigation saying "virus" means nothing! We need to start investigating what is really happening here! What are those aircrafts spreading into the air? It's necessary to do everything to stop these operations, it should now be our priority Number 1. How we can set up the proper measures if we don't know the causes? Saying the word "Covid-19" has no meaning! Official representatives of "the Covid scenario" are trying to ban the effective treatment! The sun is being blocked by chemtrails, that's why we need supplements with vitamin D. And "so-called Covid-19" can be well treated by antiparasitics as Ivermectin and Hydroxychloroquine / Plaquenil)

The governments are blocking investigation of chemtrails.  Chemtrails is the possible reason of many respiration diseases! Chemtrails is possible reason of that so-called "Covid-19"! Every government and every investigator what didn't investigate chemtrails properly can be responsible for many deaths.

Normally, you can find bundles of the white fibers falling from sky! (Picture here) When you look closer, you can find black and red fibers inside those weird cobwebs. (touching this white shit by naked hand will cause skin irritation, do not touch chemtrails without protection)

Interesting articles about chemtrails:

CHEMTRAILS UNDER MICROSCOPE:

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

CHEMTRAILS FIBERS IN NATURE

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/

Other Fiber Chemtrails - FULL ENGLISH ARTICLE WITH SUPER VIDEOS:

https://www.biblik.sk/news/white-chemtrail-web-fibers-falling-from-sky-biele-vlakna-chemtrailovych-pavucin-padaju-z-neba-sk-eng/

DIRECT LINK ARTICLE+VIDEOS CHEMTRAIL FIBERS - ENGLISH:

https://www.inquisitr.com/2542917/mysterious-white-chemtrail-web-fibers-falling-from-sky-in-texas-and-arizona-spark-haarp-weather-manipulation-conspiracy-theories-video/

Our articles about Chemtrails:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=chemtrails