MÁM ŠŤASTIE, ŽE NEVLASTNÍM REŠTAURÁCIU, PRETOŽE AK BY MI JU POLICAJTI ALEBO HYGIENA CHCELI NÁSILÍM NA ZÁKLADE TAKZVANÝCH OPATRENÍ ZAVRIEŤ, V TAKOM PRÍPADE SOM PRIPRAVENÝ ICH AJ POZABÍJAŤ. POKUS O SAMOVRAŽDU SPÁCHAL KAŽDÝ, KTO ZAVREL.

25.11.2021 20:03

MÁM ŠŤASTIE, ŽE NEVLASTNÍM REŠTAURÁCIU, PRETOŽE AK BY MI JU POLICAJTI ALEBO HYGIENA CHCELI NÁSILÍM NA ZÁKLADE TAKZVANÝCH OPATRENÍ ZAVRIEŤ, V TAKOM PRÍPADE SOM PRIPRAVENÝ ICH AJ POZABÍJAŤ. POKUS O SAMOVRAŽDU SPÁCHAL KAŽDÝ, KTO ZAVREL.

Podobne ako pri predchádzaujúcom lockdowne, ak si majiteľ zatvoril prevádzku iba preto, že mu pohrozili pokutou, sám si podťal nohy.

Dnešný tzv. lockdown je tiež platný iba preto, že sa mu ľudia podvoľujú! Lockdown - zavreli sa, zavreli si prevádzky sami ľudia! Nikto ich nedonútil zavrieť, ani vtedy ani dnes! Nikto na nich až do dnes násilne neútočil, možno ak by väčšina nechala otvorené, nikto by sa neodvážil im tie obchody násilím zatvárať! Ale namiesto toho, aby sa ľudia bránili všetkými možnými prostriedkami, spáchali pokus o samovraždu! Zatvorenie prevádzky je pokusom o samovraždu! Ktorí majitelia to prežijú a ktorí nie, a či vôbec niekto z nich prežije, to ukáže čas...  Pokus o nenásilný odpor by bol ponechať otvorené a brániť sa násiliu hoci aj silou, napr. v prípade používania hrubého násilia zo strany štátnych zložiek. (aj keď je pravda, že hygiena ani polícia na základe opatrení nemá v reštaurácii ani v obchode čo hľadať, je to provokácia, vytváranie tlaku, ktorý raz musí von, vydavatelia opatrení to dobre vedia) Dodnes sa to na Slovensku obišlo všeobecne až na ojedinelé výnimky zatiaľ vďaka Pánu Bohu bez násilia, ale čoskoro ak to takto bude pokračovať... lockdown, uzatvorenie prevádzky to je agresia sám na sebe, ktorá časom vybuchne! Pokiaľ sa nájde vôbec niekto, kto tieto opatrenia bude dodržiavať, na Slovensku sa nebude dať vôbec podnikať a čochvíľa ani vôbec normálne chodiť po ulici! Takže možnosti sú: nájsť alternatívu súčasného životného štýlu! A tak ako sa satanisti snažia preformátovať spoločnosť cez chaos, my ju môžeme pretvoriť vytvorením niečoho úplne nového! Zdá sa, že možnosti sú krviprelievanie a vojna alebo zjednotenie sa a vytvorenie nového usporiadania spoločnosti. K vojne a k násiliu nás chcú vyprovokovať postupnými systematickými krokmi. Aké je Božie (najlepšie, najgeniálnejšie) riešenie súčasnej situácie? Zrejme nejaké úplne jednoduché! To by sme sa mali stretávať a spoločne toto riešenie hľadať! Hlavne sa nedajte vyprovokovať, ale zatvorenie vlastnej prevádzky to nie je lockdown, ale fire up, zatvorenie vlastného obchodu je ako podpálenie vlastného domu! Iba idiot by to urobil aj keby vláda 100x povedala, že mu dá náhradu! Nuž ale dnes žijeme v idiokracii, idiokracia nie je film, ale dokument!

-   -   -

Čo by som robil ako majiteľ kamenného obchodu alebo reštaurácie? Snažil by som sa spojiť s ostatnými aby všetci nechali otvorené! A rozposlal by som ľuďom listy aj do schránok, aby nás prišli podporiť! Ale aj sám by som bol pripravený hoci aj ako jediný na svete nechať otvorený svoj obchod!  Na mieste môžete zastreliť každého, kto by chcel bez legitímneho dôvodu hrubým násilím obmedzovať vaše práva! Polícia ani hygiena nemajú v obchode čo hľadať ak sa odvolávajú na tie tzv. "opatrenia", iba tým vyvolávajú nenávisť ako aj všetci vynucovači opatrení, a to určite neostane bez odozvy! To vie samozrejme aj vydavateľ opatrení, postupne pritvrdzuje a stále skúša, čo si ešte môže dovoliť, Slovensko nie je iba experimentálnou krajinou čo sa týka tých pochybných testov, pred ktorými sme vás tiež odzačiatku varovali!

Rúška, testy, vakcíny, lockdowny - klaňanie sa diablovi! Pre zachovanie zdravia a poriadku bolo a je treba odmietnuť NWO aj v jeho základných rysoch - rúška, testy. Lockdowny a vakcíny sú podľa mňa už iba následkom maličkého pootvorenia dverí diablovi, už to "nevinné" malé podrobenie sa rúšku by sa dalo vystihnúť citátom Benjamina Franklina: "TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ." Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ti-co-sa-vzdaju-zakladnej-slobody-za-trochu-bezpecnosti-si-nezasluzia-ani-slobodu-ani-bezpecnost/

TÍ, ČO SA VZDAJÚ ZÁKLADNEJ SLOBODY ZA TROCHU BEZPEČNOSTI SI NEZASLÚŽIA ANI SLOBODU ANI BEZPEČNOSŤ

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/ti-co-sa-vzdaju-zakladnej-slobody-za-trochu-bezpecnosti-si-nezasluzia-ani-slobodu-ani-bezpecnost/

 

-   -   -

Čoskoro tu môže byť zo šírenia nákazlivej choroby obvinený každý, kto sa odmietne pokloniť diablovi! Ani obvinenie, ani podozrenie nie je dôvod na násilné obmezovanie práv! Nakoľko ľudia dodnes nemali zbrane, stalo sa násilie a vydieranie bežným prostriedkom štátu a Polície, ani žiadny štátny úradník sa nebál jednať s vami ako s dobytkom, ale tieto časy sa končia, pretože ľudia už nebudú mať čo stratiť!

Áno, tak je to aj s vynucovaním opatrení na ulici a v obchodoch kôli rúškam, lockdownom atď... Ak niekto siaha ľuďom na majetok, život, alebo slobodu, je prirodzené právo sa brániť a zneškodiť útočníka/zlodeja/policajta všetkými prostriedkami a dokonca ho aj zabiť, pokiaľ tieto opatrenia niekto myslí vážne a chce ich vynucovať, je to agresor, násilník a zlodej, je úplne jedno, či si pritom oblieka veci s nápisom POLÍCIA.

Polícia proti ľuďom? Očkovaní proti neočkovaným? Lekári proti pacientom? Zrejme o to tu ide! A lockdowny? Veď im je jasné, že ten obchod je živobytie, zatiaľ ľudia ešte možno majú z čoho žiť, ale tieto lockdowny zasadzujú tvrdé rany aj ostatným sektorom a dodávateľom, ktorých zisky sa stenšujú, čo následne zasahuje ďalšie a ďalšie odvetvia.

Teda - ak túto hru ľudia budú hrať, sami rozhodnú o svojom osude! Pretože ak táto hra bude pokračovať, čochvíľa si nebude za čo kúpiť ten burger. Takýto postoj majiteľa nie je riešenie, oceňujeme však jeho pokojný a nenásilný postup. Myslíme si, že zavrieť svoju prevádzku nemal, zbytočne šaškoval s autom, keď si sám zavrel obchod! Šaskáreň boli aj tie terasy v prvej fáze zákazov! Len čo sa majitelia prispôsobili bláznom a nakúpili prístrešky a ohrievače, povedali im: "Zavrite sa celkom, vy hovädá a zdochnite, šak je lockdown!"

Ak by majiteľ nechal svoj obchod otvorený, hrozí mu v najhoršom prípade pokuta, predpokladám, že násilím by mu prevádzku zatiaľ nikto nezatváral! Polícia ani hygiena nemá žiadny legitímny ani morálny nárok zatvárať súkromnej osobe podnik na základe nelegitímnych a perverzných dôvodov! A dokonca ani nemajú nárok obťažovať ľudí s pripomínaním nejakých opatrení! Vynucovači opatrení riskujú život, je bohužiaľ takto iba otázkou času, kedy dôjde k násilnostiam a majiteľ vytiahne spoza pultu pištoľ a postrieľa ich tam! Je niečo iné účelom a zmyslom týchto opatrení? 

- - -

FARÁR VYHNAL POLICAJTOV Z KOSTOLA:
 
"VON FAŠISTICKÍ PSYCHOPATI!!!!!!!" - TOTO JE NORMÁLNY PRÍSTUP AK NIEKTO S TAKÝMITO "OPATRENIAMI" PRÍDE DO VÁŠHO DOMU ALEBO DO VAŠEJ REŠTAURÁCIE:
"VON FAŠISTICKÍ PSYCHOPATI!!!!!!!"
FARÁR ARTUR PAWLOWSKI TIEŽ HOVORÍ ĽUĎOM:
"ĽUDIA POVSŤAŇTE!"