MARIAN KOTLEBA A SLOVENSKÍ VLASTENCI VYZÝVAJÚ ĽUDÍ ABY PRIŠLI BRÁNIŤ HRANICE

30.11.2022 12:04

MARIAN KOTLEBA A SLOVENSKÍ VLASTENCI VYZÝVAJÚ ĽUDÍ ABY PRIŠLI BRÁNIŤ HRANICE

Marián Kotleba a slovenskí vlastenci:

Slováci, nastal čas činov! Pomôž aj Ty chrániť hranice!

TOP KOMENTY YOUTUBE:
"Najprv Kotlebovci museli robiť poriadky s cigánmi, teraz musia riešiť hranice. Tak sa pýtam, na čo sú nám tie opice v policajných uniformách?!!!"
"VŠETCI ĽUDIA Z EURÓPY SA MUSIA SPOJIŤ A BRÁNIŤ SVOJE HRANICE, INÁČ ICH ÚZEMIE BUDE OBSADENÉ A BUDÚ ZNÁSILŇOVAŤ NAŠE ŽENY, MANŽELKY A DCÉRY! Už dávnešie v súvislosti s organizovanou migráciou - masovým importom ľudí z tretích krajín do Európy, je počuť aj tvrdenia, pri ktorých by mal každý zbystrieť: že toto v skutočnosti nie je migrácia ale import armády teroristov na vyvolanie chaosu v národných štátoch"  https://www.biblik.sk/news/vlastenci-z-pohranicnej-straze-v-bulharsku-teroristi-v-skutocnosti-planuju-invaziu-a-skryvaju-sa-medzi-utecencami-bulgarian-vigilantes-patrol-turkey-border-to-keep-out-migrants-sk-eng-cctit/
LINK ULOZTO na stiahnutie videa:
"„Ľudová stráž hraníc je apolitická občianska organizácia, ktorej cieľom je donútiť políciu a zodpovedných predstaviteľov ministerstva vnútra a vlády, aby začali vykonávať účinnú ochranu pred nelegálnou migráciou,“ vysvetlil Marian Kotleba." ZDROJ: PLENUM.SKINFOVOJNA.SK

Poznámka Biblik: Fašistická chunta si uvedomuje aké je toto pre nich nebezpečné, ak ľudia budú brániť vlastné hranice, mohli by byť schopní sa ubrániť aj pred fašistami.

Ľudia už pochopili, že toto asi nepôjde "zákonom" súdmi ani petíciami - v rámci ich systému nie je možné zmeniť systém, v rámci Matrixu ani najlepšími činmi Matrix nezmeníte! Globálny zločinecký syndikát, ktorí núti národné vlády čo najviac k rozvratu národných štátov nestiahne chvost len preto, že ľudia jeho vládu nechcú! Vzniká vlastne Občianska Polícia, čoskoro by sa takto mohlo zasiahnuť proti fašistickým zločincom, ktorí okupujú prezidentský palác a slovenský parlament. Akým súdom merali, takým im bude namerané, nech sa nečudujú, ak ľudia začnú lynčovať a súdiť protislovenské fašistické živly na uliciach! Oni vraždili "humanitárne" propagáciou opatrení jedovatých testov a smrtiacich vakcín a dodávali zbrane teroristom na Ukrajine! Slovensko likvidovali a denno-denne likvidujú, nie je žiadny slovenský prezident ani žiadna slovenká vláda, len fľandra a fašistickí zločinci, ktorých sa treba zbaviť, ak máme prežiť, ináč budú v zabíjaní pokračovať iným spôsobom! Iniciatíva Kotlebu a slovenských vlastnencov je pre nich nebezpečná, môže sa to obrátiť proti nim, vidieť protislovenských a protislovanských fašistických vrahov a covidiantov pred súdom alebo v base - po tom túži väčšina Slovenského národa! Kotlebova strana je jedinou stranou, ktorú doteraz stálo za to voliť!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!


_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU