MATOVIČ VYHLÁSIL, ŽE SLOBODA BEZ ZODPOVEDNOSTI VEDIE DO PEKLA. (+Poznámka Biblik: VYNUCOVAČI OPATRENI PONESÚ ZODPOVEDNOSŤ)

11.11.2021 12:19

Matovičovi netreba venovať pozornosť nad to, čo je nutné, zaujal nás jeden komentár, preto sme sa rozhodli uverejniť tento článok:

https://www.hlavnespravy.sk/nie-je-ockovanie-ako-ockovanie-minister-financii-matovic-zvolil-neobycajnu-taktiku-motivacie/2748762

Poznámka Biblik:

Mala by byť liečba vedľajších účinkov vakcín hradená z verejného zdravotného poistenia? Aký zodpovedný je človek, ktorý si necháva do tela prichať experimentálne geneticky modifikované roztoky, len preto, že chce cestovať? To je ako s pedofilom, siaha na dievčatká lebo on proste chce... Vidíte, kam vedie sloboda bez zodpovednosti. Do pekla vedie Slovensko táto vláda na čele s prezidentkou, ak podporujú vakcíny, o ktorých zatiaľ nikto presne nevie, čo spravia... Nepochybne, každý, kto podnecuje na očkovanie experimentálnymi vakcínami bude niesť zodpovednosť! Niekoho náboženstvo je také, že má ten najlepší liek a vyhráža sa aj zdravým ľuďom, že bude trestať každého, kto tento liek nechce jesť! Tak je to s vakcínami: vakcína=liek! Injekcie do zdravých ľudí skrátka nepatria, je to zvrhlosť a zločin, rad za radom na to doplácajú tí, ktorí si myslia, že Bohom danú imunitu im môže vylepšiť nejaká injekcia! Berie im niekto ich náboženstvo? Rodičia majú právo likvidovať vlastné deti očkovaním bábätiek. Rodičia svoje deti nechávajú opichávať detskými vakcínami, majú právo likvidovať seba aj svoje deti rôznymi injekciami! Predstavte si, že pod hrozbou sankcií by im niekto v tom chcel brániť! Veď oni veria, že ich nejaká korporačná injekcia bude chrániť, tak čo s nimi? Budete im ich náboženstvo vyvracať? Budete ich utláčať, ak veríte, že vakcínou sa im podáva nákazlivá choroba? Budete chcieť, aby vás chránili? Budet ich nútiť dodržiavať odstup a nariadite im, že si majú zapchávať nos a ústa rúškami/respirátormi? Aj očkovaní môžu byť hrozbou, ale určite by som im v očkovaní seba a svojich detí nebránil... Ale teraz nám chce niekto brániť žiť normálny život, bránia nám žiť bez užívania lieku/injekcie/vakcíny, povedzte, čo s takýmito ľuďmi? Sú chorí? Sú to psychopati? Ako s nimi jednať?

Očkovanie či neočkovanie je každého vec! Do zdravého tela pichať injekcie to je zvrhlé správanie! Je zvrhlosť nechávať sa opichávať, ale každý si za to nesie zodpovednosť! Nech sa nikto neopováži druhého pod akýmkoľvek nátlakom nútiť na jeho náboženstvo, ani na rúška ani na testy ani na vakcíny! Ak niekto bude vyžadovať rúško, test alebo vakcínu, hrozí to tu krviprelievaním, sú to zásahy do úplne základnej prirodzenej slobody jednotlivca. Vynucovanie nariadení ako sa obliekať (rúška) alebo aké lieky užívať (vakcíny) sú podnecovaním k nenávisti. Jedna skupina povýšila svoj názor nad všetky ostatné (je to diabol). A ak si niekto myslí, že má právo druhých utláčať, tak akou zbraňou taký bojuje, takou i zhynie! Každý vynucovač opatrení nesie zodpovednosť!

"Vtedy mu povedal Ježiš: Daj svoj meč zpät na jeho miesto, lebo všetci, ktorí berú meč, zahynú mečom." Matúš 26:52

 

TOP KOMENT:

PODVODNÉ PCR TESTY VE VZTAHU K DETEKCI SARS-COV-2

Přímo od britské právničky Anny De Buiscuitové

Nejnovější zprávy. sdílet na všech platformách: Dokument FDA připouští, že PCR test „Covid“ byl vyvinut bez izolovaných vzorků pro testovací kalibraci, čímž připouští, že testuje něco jiného.

Dokument, který právě zveřejnil americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA), otevřeně připustil, že nechvalně známý PCR test na Wuhanský koronavirus (Covid-19) nebyl vyvinut s použitím skutečných vzorků, ale s použitím genetického materiálu, který se zdá pocházet z viru nachlazení.

Dokument FDA jasně uvádí, že běžný genetický materiál pro sezónní chřipku byl použit jako testovací marker v testovacích soupravách PCR, protože úřady věděly, že mnoho lidí na něj bude testovat „pozitivně“, takže mohli tyto výsledky použít k tvrzení „Covid“.

Je to trochu zdlouhavé číst, ale přesvědčte se sami a odhalte zjevný podvod. Neexistuje žádný spolehlivý test, který by přesně určil přítomnost SARS-CoV-2.

Z dokumentu:
„Vzhledem k tomu, že v době vývoje testu a provedení této studie nebyly pro CDC k dispozici žádné kvantifikované izoláty viru 2019-nCoV, byly provedeny testy na detekci RNA 2019-nCoV s charakterizovanými zásobami in vitro transkribovaných v plné délce. RNA (N-Gen; přístup GenBank: MN908947.2) se známým titrem (kopie RNA/µL), která byla přidána do ředidla sestávajícího ze suspenze lidských buněk A549 a virového transportního média (VTM) za účelem napodobení klinický vzorek.“

Dalším odhalením v dokumentu je přiznání FDA, že výsledky testů se „sdružují“, aby se získala nepřesná čísla.(!)

FDA doslova produkuje data na podporu falešného příběhu. Nyní jsme na křižovatce po celém světě. Je na čase se rozhodnout, zda dovolíme, aby tento typ lékařského fašismu přetrvával a ovlivnil budoucnost našich dětí. Nebo zda konečně řekneme ne tyranské vládní politice

(pozn. red.: aké následky budú mať testy, to už mnohí poškodení vedia, vlastne testovanie špárovaním je už očkovanie. Viac o testoch tu:

https://www.biblik.sk/news/vlada-a-media-siria-dezinformacie-vynucuju-testovanie-a-ockovanie-ohrozuju-zivoty-a-zdravie-ludi-advokat-judr-peter-weis-odporuca-kontaktovat-jeho-pravnicku-kancelariu/

pravdepodobný zdroj horeuvedeného komentára:

https://m.vk.com/quanonczsk?offset=5&own=1