MEGAŠKANDÁL SPOLOČNOSTI AQUATREND: JEDEN Z NAJVÄČŠÍCH DODÁVATEĽOV REVERZNÝCH OSMÓZ MÔŽE DODÁVAŤ SILNO ZNEČISTENÚ VODU. UPOZORŇUJEME ZÁKAZNÍKOV SPOLOČNOSTI AQUATREND ABY MONITOROVALI KVALITU VODY

26.04.2022 07:57

PROSÍME ZDIEĽAJTE

 

MEGAŠKANDÁL SPOLOČNOSTI AQUATREND:

JEDEN Z NAJVÄČŠÍCH DODÁVATEĽOV REVERZNÝCH OSMÓZ MÔŽE DODÁVAŤ SILNO ZNEČISTENÚ VODU. UPOZORŇUJEME ZÁKAZNÍKOV SPOLOČNOSTI AQUATREND ABY MONITOROVALI KVALITU VODY!

-   -   -

Pred viac ako rokom sme si objednali systém reverznej osmózy spoločnosti AQUATREND. Zistili sme, že z točky tečú kovové piliny. Ak napríklad na biely tanier necháte tiecť vodu zo systému reverznej osmózy spoločnosti AQUATREND, môžete pravdepodobne v niektorých prípadoch bežne k ich systému dodávaných batérií pozorovať vo vode kovové piliny. 

Je možné, že je na Slovensku je mnoho zákazníkov firmy AQUATREND ešte so starými závadnými batériami. Kvalitu vody zo systémom spoločnosti AQUATREND odporúčame ľuďom monitorovať vizuálne aj rozborom. Je to nevyhnutné kôli ochrane zdravia a predchádzaniu zdravotným problémom.

Batériu AQUATREND sme rozobrali, čierne zhluky na snímke sú kovové piliny z rozobratej točky. Kovové piliny ustavične vytekali aj priamo z batérie:

čierne zhluky vo vnútri - množstvo nahromadených kovových pilín

Požiadali sme o výmenu batérie, nová batéria bola však taká istá, znova z točky vytekali spolu s filtrovanou vodou zároveň i kovové piliny. Bohužiaľ, kovové piliny tiekli zo systému dlhodobo, niekedy kovový prášok a niekedy dokonca i väčšie kúsky. Zdravotné problémy, ktoré sa u mňa objavili, časovo súvisia s dobou, odkedy sme začali používať systém spoločnosti AQUATREND.

Predtým sme celé roky využívali systém reverznej osmózy od iného výrobcu, voda bola úplne čistá a chutná aj vďaka prírodnému mineralizátoru.

Zdravie i vitalita sa začali prudko zhoršovať odkedy sme prešli na spoločnosť AQUATREND, ktorá dodáva dokonca aj oveľa drahší systém:

Reverzná osmóza 1000GPD - cena 1.455 €

 

AQUATREND 1000GPD
 
Z tohto zariadenia je už viac ako rok problém dostať normálnu vodu, po výmene batérie, ktorá sa na tretí krát javí ako normálna, nám začala tiecť takáto voda:
Na obrázku 10 minút varená voda zo systému AQUATREND 1000GPD. Pravdepodobne okrem závadných točiek ďalšia veľmi vážna závada - nekvalitná, alebo poškodená membrána? To ukáže ďalšie vyšetrovanie. Zdravotné problémy po dlhodobom pití vody zo systému reverznej osmózy spoločnosti AQUATREND sa subj. javili ako zlyhávanie ľadvín a záťaž pečene, bolesti ľadviny, bolesti v pravom boku, návštevy lekárov, dusenie po jedle, akékoľvek jedlo začalo pôsobiť ako otrava).
 
Malátnosť a extrémna únava okamžite pominula (!), akonáhle som prestal používať vodu systému AQUATREND.
 
Po zmene vody sa opäť vrátila ľahkosť, zdravie, vitalita, sila a energia. Vďaka Pánu Bohu, ktorý mi ukázal tento problém! Najskytejšie sú obvykle tie problémy, ktoré máte priamo pred očami! Pre domácnosti, ktoré nechcú reverznú osmózu je celkom fajn aj jednoduchý a na servis nenáročný uhlíkový filter DIONELA. Kvalitnú osmózu som si však obľúbil njamä na varenie, určite by som osmózu a už vôbec nie vodovodnú vodu neodporúčal na dlhodobé pitie. Ideálna sa javí byť štrukturovaná voda z prameňov - čistá, pramenitá voda, upravená nechemicky + slovom.
 
Všetky spoločnosti, ktoré dodávajú vodu na pitie majú ohromnú zodpovednosť za zdravie ľudí! Všetky závady by sa mali riešiť okamžite a bezodkladne a výstupná kvalita vody aj zo všetkých systémov filtrácie by sa mala pravidelne monitorovať.
 
 
Takto by mala vyzerať i po 10 minútovom varení normálna reverzná osmóza s funkčnou membránou:
Voda zo systému reverznej osmózy od iného výrobcu s prírodným mineralizátorom s aplského dolomitu - mineralizovaná, kryštáľovo čistá, veľmi chutná. Takto by mala vyzerať a chutiť normálna reverzná osmóza.
- Ani najkvalitnejšiu reverznú osmózu však neodporúčame ako jediný zdroj vody!
- Prírodnú, prirodzenú vodu podľa nás nie je možné z dlhodobého hľadiska plnohodnotne nahradiť! Prosím čítajte pozorne i doluuvedený ZÁVER, zastávame názor, že je potrebné čistiť i vodu z prameňov.
 
ZÁVER:
Firma AQUATREND viac ako rok nie je schopná dodávať čistú vodu! Spoločnosť AQUATREND sme preto požiadali o vrátenie našej investície a žiadame o nich odškodné, resp. mimosúdne vyrovnanie.                   
Akákoľvek, aj najkvalitnejšia reverzná osmóza je podľa môjho názoru núdzová voda. Človek prírodnú a prirodzenú čistú vodu nevyhnutne potrebuje. Ak trpíte únavou, depresiami, malátnosťou alebo chorobami, problémom môže byť i voda, ktorú pijete. Z potravín najviac záleží na kvalite soli, a z nápojov najviac záleží na kvaltinej, čistej vode.
Som presvedčený, že prírodnú vodu nenahradíte. Vodu z prameňov je vhodné v sklenných fľašiach vystavovať slnečnému svetlu a čistiť tak, ako je uvedené v tomto článku dolu v Poznámke:
 
Poznámka Biblik: Nakoľko už viac ako rok spoločnosť AQUATREND nie je schopná zabezpečiť normálnu, čistú vodu, požiadali sme spoločnosť AQUATREND o vrátenie všetkých investovaných peňazí. Od minulého týždňa nikto zo spoločnosti AQUATREND s nami nekomunikuje! (ozvali sa až dnes 10:24 l.č./09:24 n.č. po uverejnení článku) Zo systému stále tečie znečistená voda, ktorá môže ľuďom zvyknutým na čistú filtrovanú vodu spôsobovať zdravotné problémy. Ak sa chce nejaký právnik chytiť poriadnej žaloby, môže nás kontaktovať. Rovnako nech nás prosím kontaktujú médiá a štátne úrady, ktoré majú záujem tento megaškadnál spoločnosti AQUATREND zverejniť. Môžeme tak pomôcť zlepšiť zdravie možno i tisíckam ľudí! Ďakujeme,
 
 
Biblik.sk

PROSÍME ZDIEĽAJTE

- článok je možné voľne zdieľať s uvedením zdroja biblik.sk/clanky
 

_______________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU