METÓDY SATANISTOV A FAŠISTOV A PREČO JE TAK DÔLEŽITÝ KAŽDÝ LIST, KAŽDÁ PETÍCIA A KAŽDÝ JEDEN PREJAV NENÁSILNÉHO ODPORU

18.08.2023 10:33

METÓDY SATANISTOV A FAŠISTOV  A PREČO JE TAK DÔLEŽITÝ KAŽDÝ LIST, KAŽDÁ PETÍCIA A KAŽDÝ JEDEN PREJAV NENÁSILNÉHO ODPORU

Títo vrahovia, satanisti a fašisti skúšajú, čo si môžu dovoliť a ak nie je žiadny výrazný odpor*, urobia aj tú najväčšiu zvrhlosť pre dosiahnutie svojich cieľov - t.j. nastolenie satanistickej diktatúry s jedným vodcom, o čo sa už neraz v dejinách pokúšali a neváhali obetovať i židov z vlastných radov! Ale tzv. "obrezanie elity" jedného dňa čaká všetkých prisluhovačov diablovych, II. svetová vojna môže slúžiť ako príklad, kedy na dosiahnutie cieľov (vznik nového štátu Izrael na cudzom území) bola obetovaná časť židov. 

Mnoho židov, cigáňov a ľudí s pochybným charakterom aj dnes slúži zlu a bez váhania hlásajú diktatúru a zločinecké praktiky ako "povinné" očkovanie (nonsens, povinné injekcie existujú len pre otrokov), ďalej import utečencov a kriminálnej spodiny do štátov, kde bol vďaka kultúre, vyspelosti národov a hojnosti celkom kľud, ale to oni nechcú, lebo razia heslá ako "Poriadok z chaosu." Ich LGBT je verejnou manifestáciou satanizmu, otvorené hlásenie sa k démonským ideológiám, zvrhlosti, úchylnosti a deštrukcii. Alkoholikov a ľudí s pochybným charakterom (Kiska, fľandra), z ktorých dvaja najznámejší alkoholici sú Václav Havel (známy ako Václav Láhev) a tento ich ožratý pes Juncker:

https://www.biblik.sk/obrazky/#nazi-juncker-www-biblik-sk-jpg1

* Tak preto je tak dôležité aby NIE bolo aj počuť! každý jeden list, podnet, mail či petícia majú význam!

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/