MIGRANTOV V KÚTOCH CHRÁNILI ŤAŽKOODENCI, ĽUDIA STÁLE PROTESTUJÚ NA HRANICIACH. "STRIEĽAJ!" KRIČAL MUŽ NA POLICAJTA! (+AKTUALIZÁCIA: CELÉ VIDEO (2,5h)

12.11.2022 21:48

MIGRANTOV V KÚTOCH CHRÁNILI ŤAŽKOODENCI, ĽUDIA STÁLE PROTESTUJÚ NA HRANICIACH:

https://www.mojevideo.sk/video/3937c/migrantov_v_kutoch_chranili_tazkoodenci.html

Ďalšie zdroje: plenum.sk

TOP KOMENT plenum.sk:

"Slováci kričali na policajtov: Migrantov chránite a na nás mierite zbraňami?! Už nemáme z čoho žiť!"

 

"STRIEĽAJ!" KRIČAL MUŽ NA POLICAJTA:

https://www.youtube.com/watch?v=N-lAquvzBrg

https://ulozto.sk/file/C57FBkeWb0Ax/strielaj-krical-muz-na-tazkoodencov-ktori-chranili-migrantov-1080pfhr-mp4#!ZJDmBQR2Z2SxMzIuBJDkAzEuLmEwL3uOZTWQJUx1D2ERnwMzLt==

 

AKTUALIZÁCIA - CELÉ VIDEO cca 2,5 hod:

https://www.youtube.com/watch?v=UvYcxtuXN88

 

Článok INFOVOJNA.SK:

https://informacnavojna.tk/article/video-slovenska-policia-namiesto-ochrany-statnych-hranic-chrani-migrantov-umiestnenych-v-stanovom-mestecku-v-kutoch

 

Článok HS:

“Aj napriek viacerým slovným útokom a atakom zo strany protestujúcich na zložky polície, nedošlo doposiaľ k narušeniu verejného poriadku. Polícia zostáva na mieste. Aktuálne sa pri stanovom mestečku nachádza asi 200 protestujúcich osôb,” uzatvára polícia."

https://www.hlavnespravy.sk/v-kutoch-sa-protestovalo-proti-nelegalnym-migrantom-policia-povolala-tazkoodencov-aj-antikonfliktny-tim/2965306

TOP KOMENTY HS:

"miesto stráženia hraníc je nasadzovaná polícia proti vlastným občanom ktorým majú " pomáhať a chrániť ich " to je výsledok súčasnej chunty , snáď budú zodpovedný za súčasnú situáciu v budúcnosti pohnaný pred súdy a budú sa trestnoprávne zodpovedať."

"strážiť hranice to nie
mlátiť vlastných obyvateľov to hej
vitajte v liberálnej totalite"

"Nelegálna aj legálna migrácia sa nevyrieši, pokiaľ bude SR v EU. Len po Slovexite a založení nového spolku malých štátov v strednej, východnej Európe a na Balkáne, sa emigrácia efektívne vyrieši: 1. väčšina migrantov neprejde cez hranice, 2. tí, ktorí prejdú budú zatknutí a odvezení do spolupracujúceho štátu v Afrike (nie, domov ich nikto posielať nebude, lebo väčšina nemá doklady a mnohé štáty repatriovaných občanov neprijímajú, napr. Maroko). A nema problema."

 

 

"toto chcú zničiť. Bielu rasu."

"Kde je petícia na záchranu tej ryšavej?
Veď predsa petícia doteraz všetko vyriešila, "Chceme petíciu!", skandujú diváci.
Jedna petícia za záchranu tej ryšavej, druhá za záchranu tej bloncky.
A potom sa opýtame vlády alebo Čaputovej, či dovolí, aby boli zachránené!
To je demokracia, nee?
Ľudia sú pekne vymletí z tej telky, myslia si, že toto je reality show alebo čo.
Štát skončil, vyšlo na javo, že nemáme žiadneho prezidenta, žiadnu vládu ani žiadnu Políciu, nie je komu písať ani kam podávať trestné oznámenia. Migranti, chemtrails, covidové podvody - je jedno ako trestné oznámenie dopadne (možno vám niekedy dajú za pravdu, keď vlastne o nič nejde), ale ich depopulačná agenda ide ďalej. Po novom to už nie sú vakcíny, ale vyhladzovanie národa cez 5G, Po strechách pár nových antén, popráši sa to chemtrailsom a potom - že nikto nič nerobí. Sú zhypnotizovaní. A keď takým už aj tak dos mimo ľuďom nepoviete čo majú robiť - sami nevedia! (zaujímavé, buď nevedia alebo ani nechcú vedieť, lebo nevedieť si myslia, že ich ospravedlní) "Budeme viesť výchovu gojimov tak, aby im bezvládne klesli ruky vždy, keď budú mať spraviť zásadné rozhodnutie!!" Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)

Teraz ľuďom 5G inštalujú do bytov a ľudia sa pýtajú, čo majú robiť:
INŠTALÁCIA BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV JE TRESTNÁ ČINNOSŤ, OBČANIA BY SA MALI BRÁNIŤ, AJ TOTO JE DÔVOD, PREČO POTREBUJEME OBČIANSKU POLÍCIU. V ZÁUJME OCHRANY ŽIVOTA A ZDRAVIA, INŠTALATÉROV BEZDRÔTOVCH MERAČOV NIELEN NEVPUSTIŤ DO BYTU, ALE AJ VYHNAŤ SPRED DOMU!
https://dopice.sk/rhK

 

"Z toho dlhého príspevku je jasné akurát to, prečo má Islam viac prívržencov - Koránové nebo s čiernookými devami je pre tých jednoduchších lákavejšie ako nejaká hostina. Ale v čase, keď ľudia nemali čo jesť, nových veriach sa lepšie lákalo na hostinu

"Milosrdenstvo chcem a nie obeť!" (Matúš 9:13) Boh na nikoho nič nedopúšťa! Ako to funguje, v knihách David Hawkins. Všetko sa deje samé od seba.

Katolícke náboženstvo programuje ľudí na bolesť a trápenie - každý deň počúvať, ako Ho bičovali, mučili, týrali... A opakuje sa stále slovo "obeť", "obeta", "obetoval sa", "obetovanie" To je horor! A stále sa nikto nechce obetovať, lebo by bol idiot! Vlastne, najvyšší motív kresťana podľa katolíckej náuky je dať sa ukrižovať alebo čo?
Pohnútka ak je čistá, vychádza z lásky a nie zo strachu, z hnevu ani zo sebaobetovania. Motívom by mala byť láska a obrana, ktorá samozrejme nevylučuje útok. Sebecké motívy ako obetovanie - to nie je hlavný motív, to je sebatrýznenie, vypočítavosť, ego si myslí, že s Bohom sa dá kupčiť! Niekto má posratý život - hor sa obetovať sa, veď bude v raji! Ak by sme žili v horších podmienkach (ako žijú ľudia v mnohých štátoch na východe), obetovať kôli zisku by sa chcelo viac ľudí.
Prosím prestaňte stále antropomorfizovať Boha! On na nikoho nič nedopúšťa ani nikoho netrestá! Dokonca aj kniha Job pravdepodobne vychádza z Jobovho ega, ktoré sa zľaklo, či by bolo Bohu verné aj vtedy, ak by ho opustilo šťastie. A Jobova duša si naplánovala takúto ťažkú skúšku, v ktorej obstál ako vznešený rytier - zachoval lásku k Bohu (životu) napriek okolnostiam. Job ostal ako stred kolesa, ktoré prešlo aj ružovým sadom aj hnojom, ale v strede ostalo aj tak nedotknuté! (možno, Jobov príbeh by mohol byť rozdelený aj na dva a viac životov, kedy po zvládnutí hlavnej skúšky zase príde "odmena", ale nie tak, že ju Boh dal, ale skôr vzíde "sama" z myšlienok jednotlivca. (konkrétne napr. v Koráne sa píše stále "my sme učinili", "my sme im nadelili" atď.) Boh by netýral ľudí len kôli stávke so satanom! Biblia bola asi pre mudrcov a nie pre ľudí, ktorí si mysleli, že Boh je nejaká postava. Boh je Duch a Duch je život! Čo robí život proti vám, ak vy nerobíte proti životu? Ako chcete, aby vás život podporoval, keď vy nijak nepodporujete život? (možnosti máte - dobrovoľníctvo, sadenie stromov, kŕmenie vtákov - ale kvalitným zrnom napríklad, nie odpadom, a možno - ako to robia mnohí bohatí a ľudia s viac nehnuteľnosťami - aj staraním sa o chudobných alebo dokonca ubytovaním utečencov)"

 

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU