INŠTALÁCIA BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV JE TRESTNÁ ČINNOSŤ, OBČANIA BY SA MALI BRÁNIŤ, AJ TOTO JE DÔVOD, PREČO POTREBUJEME OBČIANSKU POLÍCIU. V ZÁUJME OCHRANY ŽIVOTA A ZDRAVIA, INŠTALATÉROV BEZDRÔTOVCH MERAČOV NIELEN NEVPUSTIŤ DO BYTU, ALE AJ VYHNAŤ SPRED DOMU!

11.11.2022 18:57

INŠTALÁCIA BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV JE TRESTNÁ ČINNOSŤ, OBČANIA BY SA MALI BRÁNIŤ, AJ TOTO JE DÔVOD, PREČO POTREBUJEME OBČIANSKU POLÍCIU.    V ZÁUJME OCHRANY ŽIVOTA A ZDRAVIA, INŠTALATÉROV BEZDRÔTOVCH MERAČOV NIELEN NEVPUSTIŤ DO BYTU, ALE AJ VYHNAŤ SPRED DOMU!

Podľa súčasných vedeckých poznatkov elektromagnetické žiarenie škodí živým organizmom, fyzicky poškodzuje bunky. Milióny až miliardy oscilácií za sekundu z bezrôtových zariadení fyzicky poškodzuje bunky. Vznikajú zlomy na DNA, sú jasné dôkazy, že žiarenie z mobilov, Wi-Fi, mobilných antén, bluetooth zariadení, i bezdrôtových slúchadiel a ďalších bezdrôtových zariadení môže vážne poškodiť zdravie človeka. Dôkazy sú úradmi úplne ignorované, štátna ani mestká Polícia konať zrejme nebude, napriek tomu, že aj oficiálna inštitúcia WHO, konkrétne organizácia IARC spadajúca pod WHO, oficiálne označuje EM žiarenie ako potenciálny karcinogén - viac tu

 

Navrhovateľov inštalácie bezdrôtových zariadení do blízkosti ľudí a teda i navrhovateľov bezdrôtových meračov je potrebné začať trestne stíhať. Ak to Polícia nerobí, v záujme sebaobrany to musia robiť občania, pretože ak ľudia toto dovolia, začína odpočítavanie ďalšej vlny chorôb a umierania. 

Ľudia sú povinní brániť sa, ak existuje v dome aspoň jeden uvedomelý človek, mal by snažiť zabrániť inštalácii bezdrôtových meračov. Tieto zariadenia, konkrétne napr. bezdrôtové vodomery podľa meraní vysielajú 2x za minútu silné dávky žiarenia, cca 3x silnejšie ako bežný mobil - viac v tomto článku. V blízkosti bezdrôtových zariadení a meračov je nebezpečné zotrvávať a pohybovať sa. Ľudia, ktorí bezdrôtové merače majú by ich mali ihneď zaizolovať hrubšou vrstvou napr. hliníkovej fólie a požadovať okamžité odstránenie týchto nebezpečných zariadení. Tieto merače ovplyvnia prostredie, kvalitu spánku i kvalitu vody v celom dome. Človek=prevažne voda.

"VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO, NOVÉ OCHORENIA SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM." cit. Dr. Thomas Cowan v  tomto krátkom vynijakúcom videu. Podľa niektorých informácií vírusy sú výlučky poškodených buniek, teda, ak je epidémia chorôb a rakoviny, mala by sa hľadať príčina poškodenia, otravy. CHOROBY=OTRAVY. CHOROBA=OTRAVA, NEDOSTATOK ALEBO INÉ POŠKODENIE." Cit. Dr. Johann Loibner tu. Dôkazy jasne svedčia, že príčinou mnohých ochorení a rakoviny je poškodenie buniek na úrovni DNA a toto poškodenie vzniká v dôsledku elektromagnetického žiarenia.         Bežne bluetooth a Wi-Fi 2,4GHZ = miliardy oscilácii za sekundu. V organizme vznikajú v živých bunkách zlomy na DNA - krátke video prof. Henry Lai:

 
Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU - V DÔSLEDKU EM ŽIARENIA DOCHÁDZA K POŠKODZOVANIU DNA:
"Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV. V tejto knihe podávam prehľad vedeckých poznatkov o širokom spektre biologických účinkov spojených s expozíciou EM poliam. Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli,  ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny." "WHO oficiálne považuje EM pole - vrátane bežného poľa sieťového kmitočtu a poľa vysokofrekvečného kmitočtu (rádiového) - za možnú príčinu rozvoja vývoja rakoviny." Dr. Martin Blank, cit. z knihy DOBA JEDOVÁ 7 - ELEKTROSMOG
Poznámka Biblik:

Vyhlásenie WHO - EM žiarenie potenciálny karcinogén - link tu:
https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/
Celoeurópska petícia za redukciu EM žiarenia:
https://www.biblik.sk/news/europska-obcianska-iniciativa-celoeuropska-peticia-za-regulaciu-em-ziarenia/

Fyzik, ktorého sme sa na účinky žiarenia z mobilov opýtali uviedol, že žiarenie z mobilov jednoducho môže človeku aj fyzicky poškodiť bunky:
"Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce." Viac tu:

 

 

"Fyzik, ktorého sme sa na účinky žiarenia z mobilov opýtali uviedol, že žiarenie z mobilov jednoducho môže človeku aj fyzicky poškodiť bunky:
"Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce."



Viac tu: https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

 

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU